Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

את הגאדג'ט האחרון שלי קניתי באוגוסט 2007, בדיוק לפני שלוש שנים.

זה היה שעון ריצה של גארמין עם GPS והוא באמת שינה את חיי (בעצם מדובר בארבעה מכשירים שנקנו/הוחלפו במסגרת האחריות, כי מדובר במכשיר מופלא, אבל מאוד לא אמין).

מאז אני לא מוצא שום דבר שילהיב אותי לקנות אותו. האם לא המציאו שום דבר חדש (או שמיזערו טכנולוגיה קיימת) בשלוש השנים האחרונות?

אני לא מוריד סרטים כי אין לי זמן לצפות בהם, אז אני לא צריך כל מיני נגני סרטים או סטרימרים.

לגבי מכשיר סלולרי יש לי כרגע E72 מהעבודה שאני לא מרוצה ממנו, אבל אני מחכה שיפתרו את בעיות הקליטה באייפון 4 והוא יגיע לארץ.

זה גם יסגור לי את הפינה של נגן MP3 שהגיע הזמן להחליפו (וגם ישמש להשמעת שירים באוטו דרך חיבור ה AUX, כי כמה שהתלהבתי בהתחלה מהמערכת של VW שקוראת כרטיסי זכרון, לוקח חצי דקה מרגע ההתנעה עד שהמערכת סורקת את כל השירים בכרטיס של 16GB ומתחילה להשמיע).

לא נראה לי שאני צריך אייפד כי הוא ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואולי זה נוח יותר מלפטופ, אבל לפטופ יש לי מהעבודה ובכל מקרה של קלקול / חדירת וירוסים יש לי תמיכה.

בקיצור, למישהו יש רעיון?

פורסם
אייפון 4. אין מה להתלבט בכלל. ולגבי בעיית הקליטה, אפל מחלקת מגן חינם עם כל אייפון, והבעיה נפתרת.

אני כבר רואה Special Olympics באופק:

Retarded.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחלק את הכסף שאתה רוצה "לבזבז" ל - 2. תקנה שתי מניות ביומד, ותסתכל עליהן כל יום, כל היום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

• סטרימר לחיבור המחשב למסך בסלון
  • מצלמת וואקום להצמדה לרכב מבחוץ כדי לצלם קטעי נהיגה מהירים
  • אתה יכול גם לשדרג לי את האופניים, אני אהיה אסיר תודה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

IPAD?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
IPAD?

כמו שכתבתי בהודעה הפותחת, נראה לי (אבל אולי אני טועה) שאייפד ייתן לי מה שלפטופ נותן, רק יהיה יותר נוח. מכיוון שהלפטופ מהעבודה, יש מי שנותן לו תמיכה, למשל כמו בשרשור שפתחתי על וירוס שחדר לי למחשב.

מתי כן אקנה אייפד? כשיהיו מספיק ספרי ילדים בעברית להורדה. אז במקום לחפש ספר על המדף לסיפור לפני השינה, פשוט אתן לבן שלי לבחור ספר מתוך רשימה שתוצג באייפד.

• סטרימר לחיבור המחשב למסך בסלון כל זמני נחלק בגדול ל 3: עבודה, משפחה וספורט. מכיוון שאין לי זמן לצפות בסרטים, הדבר היחיד שהטלויזיה בסלון מכירה זה ערוץ הופ.
  • מצלמת וואקום להצמדה לרכב מבחוץ כדי לצלם קטעי נהיגה מהירים. ראה סעיף קודם (אלא אם כן אצלם בדרך לעבודה כל יום איך אני לוקח את סיבוב קריית אריה...).
  • אתה יכול גם לשדרג לי את האופניים, אני אהיה אסיר תודה. אחרי שאסיים לשדרג לעצמי, או יותר נכון להחליף את אופני ההרים באופני כביש בשביל הפרוייקט הספורטיבי הבא שאולי אגשים מתישהו - טריאתלון, אבל אופניים בשבילי זה כמו נעלי ריצה ולא גאדג'ט, למרות שבשבת בפארק אני רואה אנשים עם אופניים ב 25 אלף ש"ח, שלפי מידות הכרס האופניים והציוד הנלווה הם גאדג'ט בשבילם. הם לא מבינים שרכיבה רגועה פעם בשבוע בפארק לא ממש תקדם אותם והם יכלו להסתפק באופני מדבקה.

מצלמת רפלקס בתור כניסה לעולם הצילום של המקצועים ;)

זה נושא שרציתי לפתוח עליו שרשור מסודר. אני מצלם המון אבל 95% ממה שאני מצלם זה את הילד ולכן אני מסתפק במצלמות כיס ורחמנא-ליצלן גם במצלמה של הסלולרי (הדבר הטוב- אולי היחיד - שאפשר להגיד על ה E72 זה שיש לו מצלמה טובה) ולהדיוט בצילום כמוני התמונות נראות בסדר גמור. אין לי כוונות להתחיל לצלם נופים, אבל אולי אני מפספס משהו?

אני כבר רואה Special Olympics באופק:

לא כל כך הבנתי את הבדיחה (האכזרית, יש לומר). אני החלטתי כבר שאני רוצה אייפון. אפל לא ירשו לעצמם לא להוציא מהדורה מתוקנת לאייפון 4 ולי בכל מקרה אין זמן להתעסק עם מכשיר פרוץ , אז אמתין לייבוא מסודר.

זוג רמקולים טובים
זה אכן רעיון טוב, כי אני מרבה לשמוע מוזיקה מהמחשב. יש לי סט רמקולים משובח במשרד ואולי אני צריך לקנות לבית מערכת סראונד שהלפטופ יתחבר אליה.
פורסם
לא כל כך הבנתי את הבדיחה (האכזרית, יש לומר).

הכוונה שלי זה שעוד הפעם יתחיל ויכוח מטופש בסגנון "אייפון נגד כל השאר".

ד"א, לי יש רעון בשבילך לג'אדג'ט - אזעקה לרכב עם אפשרות התנעה מרחוק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצלמת רפלקס תשדרג לך את חווית הצילום אפילו אם מדובר רק בילד ולו רק בגלל חוסר השהיה מוחלט.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הגאדג'ט היחיד שבאמת עושה לי את זה, ולצערי מסגרת האשראי של הכרטיס שלי לא ממש תואמת את מחירו, הוא שעון יד יוקרתי, רצוי משהו מהקטגוריה של ברייטלינג, סרטינה או טיסו. כשאני באמת רוצה לפנק את עצמי (והמסגרת מאפשרת...), אני הולך ומחליף שעון. עם הנוכחי אני כבר בערך שלוש שנים, ולצערי החלפתו אינה נראית באופק, למרות שתכלס אני מרוצה ממנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שעון זה גאדג'ט? זה סתם מכשיר מכני... מתוחכם אולי, אבל סתם מכשיר.

אני מציע לפותח השרשור (וגם לשאר החברים) לעשות סיבוב באתר הזה.

כמו דיל אקסטרים, אבל בגרסה יותר בוגרת ואיכותית, לא זבל סיני.

• תוכן חדש...