Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שעון זה גאדג'ט? זה סתם מכשיר מכני... מתוחכם אולי, אבל סתם מכשיר.

אז מה ההבדל בשבילך בין מכשיר לגדג'ט?

ד"א, לגבי דברים מכניים, הנה:

M19.jpg

מגניב, לא?

כן, אני מבין שתחת חלקי הברונזה מסתתרים מקלדת ומסך מודרניים לחלוטין, הנה גם תהליך בניה שלהם:

http://steampunkworkshop.com/lcd.shtml

אבל עדיין.

בכלל, אני מת על דברים בעלי מראה מיושן ותוכן מודרני.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נזכרתי שלפני כמה שבועות קניתי מצלמת אינטרנט איכותית יחסית, כדי להשתמש בשירות של קופ"ח כללית ליצירת קשר עם רופא ילדים. חשבתי שזה יכול להיות גם צעצוע נחמד, אבל לא מצאתי מה לעשות עם זה. ניסיתי להשתעשע עם אתר צ'טרולט שקראתי עליו שהוא פופולרי, אבל ב 80% מהמקרים נפלתי על גברים עם צורך אובססיבי לחלוק את איבריהם האינטימים עם העולם.

אז מה עושים עם מצלמת אינטרנט?

• סטרימר לחיבור המחשב למסך בסלון

אם אקנה מערכת שמע חדשה לסלון, האם סטרימר יכול לשמש בשביל להשמיע שירים מהלפטופ למערכת?

מצלמת רפלקס תשדרג לך את חווית הצילום אפילו אם מדובר רק בילד ולו רק בגלל חוסר השהיה מוחלט.

האמת שיש בזה משהו. יש לך המלצה למצלמה?

שעון זה גאדג'ט? זה סתם מכשיר מכני... מתוחכם אולי, אבל סתם מכשיר.

מזכיר לי שלדודים שלי הייתה חנות שעונים יוקרתית בפלורידה. היה להם לקוח שכל כמה חודשים היה נכנס וקונה שעון בעשרות אלפי דולרים. יום אחד סקרנותם התעוררה והם שאלו אותו לפשר העניין והוא אמר להם "כשאני בפגישה אי אפשר לראות את הבית שלי או את המרצדס שלי. את הרולקס רואים".

רומבה!

האמת שהייתי צריך לגגל כדי לגלות שמדובר ברובוט שואב אבק. העברתי את הנושא להחלטת השלטונות (אשתי).

פורסם

מזכיר לי שלדודים שלי הייתה חנות שעונים יוקרתית בפלורידה. היה להם לקוח שכל כמה חודשים היה נכנס וקונה שעון בעשרות אלפי דולרים. יום אחד סקרנותם התעוררה והם שאלו אותו לפשר העניין והוא אמר להם "כשאני בפגישה אי אפשר לראות את הבית שלי או את המרצדס שלי. את הרולקס רואים".

הגישה שלו לא נכונה....

יש לי לקוח שכשהוא רוצה לעשות עלייך רושם הוא פשוט קורא לפקידה שלו ומבקש ממנה שתרד איתך לחנייה ותראה לך את הרכב שלו (זה נע בין S AMG לפרארי F430 סקודריה ובקרוב איטליה).

:wink:

אני אישית גם חובב שעונים (למרות שאני מרגיש קצת עירום כי השעון שלי נמצא בטיפול שירות בחברה), זה יכול להיות אחלה צעצוע להתחדש בו.

ועכשיו לשאלה שלא נראה לי ששאלו- מה זה מבחינתך גאדג'ט ?

זה חייב להיות משהו פרקטי ?

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

גם לכושר, גם לילד

taga.jpg

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

האמת אני באותה דילמה. אישתי נעלבה ממני. בד"כ אני קונה את הגדג'ט התורן ליום הולדת לבד. השנה אמרתי לה שיש לי הכל ולא עומד לי על שום דבר. אפילו את הטלפון החדש שקבלתי במתנה (SE Xperiа X10i) נתתי לה. חשבתי על עדשה 11-16, אבל הבנתי שאני לא ממש צריך ורוצה אותה. 

הייתי ממליץ לך על מצלמת ריפלקס עם פלאש (הכי חשוב). זה ישדרג לך את חויית צילום ילדים במרחבים סגורים.

אייפון 4 עם מצלמת HD והחיים נראים אחרת.

זאת אמירה של מישהו שבחיים לא ראה תמונה מאייפון 4. יש להם עוד דרך ארוכה מאוד אפילו לאומת סמסונגים ב2000 שקל. אין מייצב תמונה ואיכות בינונית מאוד.

רצוי משהו מהקטגוריה של ברייטלינג, סרטינה או טיסו.
איך אתה מעמיד אותם באותה שורה?

הגישה שלו לא נכונה....

יש לי לקוח שכשהוא רוצה לעשות עלייך רושם הוא פשוט קורא לפקידה שלו ומבקש ממנה שתרד איתך לחנייה ותראה לך את הרכב שלו (זה נע בין S AMG לפרארי F430 סקודריה ובקרוב איטליה).

אני אישית גם חובב שעונים (למרות שאני מרגיש קצת עירום כי השעון שלי נמצא בטיפול שירות בחברה), זה יכול להיות אחלה צעצוע להתחדש בו.

בדיוק לפני יומיים פגשתי מישהו שלא נראה לי רציני. אבל היה לו אודמר פיגה על היד. את הפנאמרה S ראיתי אחר כך כי זה באמת עניין אותי וזה היה אצל מישהו בבית וראו מהחלון. בד"כ לא מסתכלים בחלון כדי לראות את הרכב יוצא מחניון, במיוחד בבניינים גדולים. את ה AP Royal OAK Juan Pablo Montoya Limited Edition רואים יותר טוב.

• תוכן חדש...