Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנתיים אין שום מצלמה עומדת.

ואני לא שמתי לב שעוסקים באזורים האלה בהתקנה של המצלמות.

אולי עוד 10 שנים

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המיקומים של נקודות הציון יוצאים באוקיינוס האטלנטי...

אתה צודק ב100%

כל הקורדינטות שגויות לחלוטין

בכל ווריאצייה אפשרית זה יוצא או באוקיינוס האטלנטי או בים התיכון או בירדן, או בשטחים פתוחים בארץ

פורסם
במקום כל הצעקות וההתלהמות שאנחנו עושים פה (וגם לי בא לשבור כמה קירות..), מה באמת ניתן לעשות? הרי אי אפשר לגשת עם זה לבגץ וברור מה מערכת המשפט באדיבותו של שר התחבורה תעשה לראשון שיעיז לבקש משפט במקום קנס (הרי לא מזמן נכתב מה הוא מתכנן לאלו שיבקשו משפט ויטרטרו את המערכת).

חוץ מאשר לרכוש צ'יטה, לא שזה משנה הרבה כי עם כל כך הרבה מצלמות אנחנו נגמור רפידות בלם כל 100 ק"מ, אני לא ממש רואה מה ניתן לעשות חוץ מאשר "לשרוף את המועדון"...

בוא תזכיר לנו מה שר התחבורה מתכנן לעשות לנו? וצרף לכך איזה אסמכתא/ לינק.

ובקשר לאי אפשר לגשת לבג"ץ מהרהורי ליבך או מבוסס על מה שהוא. לי נראה שלא? אבל אולי אני טועה תקנני!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה צודק ב100%

כל הקורדינטות שגויות לחלוטין

בכל ווריאצייה אפשרית זה יוצא או באוקיינוס האטלנטי או בים התיכון או בירדן, או בשטחים פתוחים בארץ

לשם הם בטח יגיעו בסופו של יום

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, אני רואה שהשנים לא היטיבו עמך, אתה עדיין עונה בעצבים מיותרים.

פתח אינטרנט וחפש את עניין הדוחות ומערכת המשפט שמתכנן שר התחבורה. ובחייאת, קח איזה קסנאקס או משהו, תרגע בנאדם :)

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם
ישה, אני רואה שהשנים לא היטיבו עמך, אתה עדיין עונה בעצבים מיותרים.

פתח אינטרנט וחפש את עניין הדוחות ומערכת המשפט שמתכנן שר התחבורה. ובחייאת, קח איזה קסנאקס או משהו, תרגע בנאדם :)

אדוני הפסיכיאטר והמשפטן

אני לגמרי לא עצבני.

ביקשתי שתפנה אותי למקור המידע שלך לגבי השר ולגבי הקביעה שלך שאי אפשר ללכת לבג"ץ.

אז כדי להיות נחמד אליך אפשר ללכת לבג"ץ או לבית משפט על כל דבר , לזכות זה כבר שאלה אחרת.

אם אין לך תשובה לגבי הבג"ץ מבוססת, לא קרה שום דבר.

אם אתה מדבר על הלינק הזה אז לא צריך לחשוש

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=1216:2010-07-19&catid=56:dover-c-1&Itemid=65

שר התחבורה הוא אחד מתוך כמה שרים משפטים ,בטחון פנים .

והכיוון נכון החמרה בעבירות מסכנות חיים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני משתעשע ב"נדמה לי".

אם אכן יהיה שטפון דוחות גם על מהירויות של קמ"ש בודדים מעל המותר - יש מוצא שיצריך שיתוף פעולה של הרבה נהגים.

נניח שכל אחד שני יבקש להשפט ולתת את הנימוקים שלו לבימ"ש. יש לנהג זכות כזו. בתי המשפט יקרסו מעומס.

ונניח שיהיה עו"ד יבקש לבצע סידקות כמו שעשו פעם למדי המהירות של היינדות - הרי הסיפור ימשך שנים רבות. ובינתיים יצטברו עוד ממתינים.

אבל לך תאמין שיותר משניים וחצי נהגים ילכו על זה. מקטרים, משלמים, ומחפשים שמישהו כבר ימציא מגלה כל יכול לאמצעי הניטור.

אגב, אחרי שקראתי מה שצביקה כתב על מהירות מוגבלת משהו של אוטובוסים - הבנתי למה רוב האוטובוסים שראיתי בדרום נסעו במהירות קבועה של 105...

אני מתחיל לחשוב שעלי להביט כל הזמן על שעון המהירות ולא על הכביש שחלילה לא אסע 92 בירידה קלה. מה גם שבזוויות אור מסויימות אינו נראה ברור. מעניין אם זה יגדיל את מספר התאונות.

ככל שאני מכיר, בינתיים רק בואינג (ואלביט...) מקרינות את המהירות על השמשה הקידמית של הכלים שהן מייצרות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מה, ליצנים, תלכו לבג"ץ ותגידו שמדינת ישראל החלה לאכוף חוקים ביעילות יתרה? מה אתם רוצים?

אפשר לעשות אך ורק את הדברים הבאים:

1. לא לשלם קנסות, אלא ללכת למשפט;

2. להפעיל לחץ על נבחרי ציבור להעלאת המהירות המותרת, אך זה צריך להעשות בזהירות ובצורה מנומקת. זה צריך להיות קמפיין, לא הפגנה. צריך למצוא את הח"כ שיהיו לו ביצים לסחוב כזה מהלך, שללא ספק עלול לעלות לו בעתיד אפילו אם ההרוגים יעלו בעשירית האחוז;

3. לבצע מחקר מעמיק של ההשפעה של המצלמות האלו על ההתנהגות בכביש (בלימות חירום, זרימת תנועה בעייתית וכן הלאה), לפרסם את התוצאות ולהפעיל לחץ ציבורי לביטולן. אולי עם זה אפשר יהיה ללכת לבג"ץ. אולי.

ובלי קשר, עצוב - אך מובן - שהפתרון לכל הבעיות האזרחיות נהיה בג"ץ. בדמוקרטיה נורמלית, הכתובת היא נבחרי הציבור, אך כאן ברור שהקרב אבוד מראש ובוואקום הזה האזרח מתייחס לבג"ץ כמושיע (ואח"כ עוד מתלוננים על אקטיביזם שיפוטי), ובצדק רב.

הסיפור הזה הולך להיות סיוט לכולם. כבישים שזרמו הולכים להפוך לנחיל פקוק ועצבני של נהגים מבועתים ולא שומרי מרחק.

אני הייתי שמח לראות גורם עיתונאי כלשהו מבצע מחקר עצמאי של ההתנהגות בקטעי כביש כרגע, בדקות האחרונות לפני פריסת המצלמות, ובעוד מספר חודשים לאחר שהן יותקנו. דברים כמו שמירת מרחק, מהירות ממוצעת, בלימות פתע וכו'. אני בטוח שהתוצאות יהיו מעניינות.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
האם מומלץ לרכוש צ'יטה?

הבעיה עם כל מכשירי הGPS האלו שהם לא מסתמכים על גילוי בזמן אמת אלא על כאלו ש"אכלו אותה" ונתפסו ולאחר מכן אולי ילכו וידווחו על מיקום המצלמה. אנחנו אכן בבעיה פה בכל מה שקשור למכשירי הגנה...

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

יתרונות המצלמה הם גם חסרונותיה

היא קבועה - נ.צ מדוייק . = הקלדתו למכשיר GPS ואתה מוגן

מידע על מיקומה = או ממידע "הזורם " מהחברה המתקינה או מאיתנו עם ישראל שרואה את הצבתה.

מהירות הפקת הדוחות :תוך מספר ימים הדו"ח אצל הנהג. = אחרי שיבכה על מר גורלו במשך חצי שעה ייכנס לפורום ויתאר היכן נתפס. עם יש לו GPS יסע למקום וייתן נ.צ מדוייק. מה בסך הכל ביקשנו. לא 1000 ש"ח לייבוש הביצה.

יוצבו גם מצלמות דמה = בעיה איך להבדיל ביניהן לבין הדבר האמיתי. אפשרויות: האחת לראות אם היא מחוברת למקור חשמל

השניה , בהעדר דיווח על אנשים שנתפסו ברשתה כמו בנקודה לפניה יעיד על כך שהיא לא פעילה

השלישית הביצוע לא חוקי וכאן אתר שומר חוק אז היא לא תועלה כאן.

בקשר לבג"ץ תודה למי שחושב שהרעיון הזוי בטח שמחתי גם לקבל את התואר ליצן.

לדעתי יש מקום לפעולה משפטית כי הרשות המבצעת קיבלה אישור להפעיל את התוכנית ואת ההקצבה לתוכנית מהרשות המחוקקת.

קבלת התוכנית התאפשרה רק לאחר שהופיע בפניה הסמכות העליונה במשטרה לעינייני תנועה ובמצח נחושה הלעיט אותה בשקרים. את הנתונים הוא מספק כביכול מהנתונים שבידי המשטרה. שקר

אילו היו עומדים בפני וועדת הכלכלה הנתונים האמיתיים ספק אם הייתה מאשרת.

אכיפה אמורה לשרת מטרה . במקרה כאן הפחתת תאונות הדרכים עקב המהירות המופרזת. לא יצירת מקורות הכנסה למדינה.

כאשר כאן היא לא משרתת את המטרה יש מקום לתקוף. יש מקום להסיט את המקורות שעומדים בידי המשטרה מפרוייקט שהשפעתו על הפחתת תאונות דרכים מתקרב לאפס לעבר השתלת מצלמות עובדות ואמיתיות בכל צומת עם רמזור או עם שלט עצור. אלה מקומות יוצרי תאונות

עבירות תנועה בתאונות דרכים ב-2009

עבירה אחוז מסך התאונות

סטייה מנתיב 15%

אי-ציות לרמזור 14%

אי-שמירה על מרחק 10%

אי-מתן זכות קדימה לרכב 9%

אי-מתן זכות קדימה להולך רגל 9%

אי-ציות לתמרור עצור 7%

אי-ציות לתמרור "זכות קדימה" 7%

מהירות מופרזת 5%

פנייה לא נכונה 5%

* מקור: הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה

הלשכה המרכזית לסטטיטיסטיקה מקבלת את נתוניה , נכון , מהמשטרה.

את מספרי האחוזים יש לחלק ב 2 כיון שיש 53% של תאונות נגרמו ללא עבירה פירושו שהרשימה המובאת למעלה מייצגת 47% מהמקרים שבהם נגרמה התאונה.

אבל גם לפני החלוקה מדובר על 21% לעומת 5% .יחס של 4 תאונות דרכים בגלל אי ציות לרמזור או אי ציות לתמרור עצור לתאונה אחת בגלל מהירות מופרזת.

הוסף מצלמה יותר מתוחכמת לצומת אם שלט תן זכות קדימה וכבר קיבלת נתון של 28% במקום 21%

אם זה לא צחוק מהעבודה אז מה כן!!

כאשר הרשות המבצעת שוקלת שיקול לא נכון ואין היא יכולה להסביר אותו בפני בג"ץ זאת העילה להתערבות בג"ץ. בג"ץ אינו מתערב אם שיקול הדעת הוא סביר או אף לא סביר במידת מה, אבל כאן ברור שיש לקחת את הכספים ולייעד אותם למטרות טובות יותר כדי שבסופו של יום יירדו מספר תאונות הדרכים.

כמובן שכל פעולה נוספת שמטרתה להביא לחוקים יותר שפויים ולתיקונם של חוקים בלתי שפויים מבורכת.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, מכיר סטטיסטיקה? מכיר "אחר עם נפגעים"? זה הפטנט היהודי להורדת מספר תאונות הדרכים (לפחות במצגות לשר לביטחון הפנים).

עכשיו, מה יקרה? השוטרים יתחילו לסמן יותר V ליד הרובריקה של "מהירות מופרזת" בטופס תאונה כדי לאושש את ההגיון שמאחורי המצלמות...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אתמול נסעתי בכביש 4 ליד המצלמה, ב waze יש סימון על המפה אבל אין התראה קולית. חיפשתי בהגדרות ואני לא רואה איך

ניתן להגדיר התראה קולית. מישהו יודע?

פורסם
ישה, מכיר סטטיסטיקה? מכיר "אחר עם נפגעים"? זה הפטנט היהודי להורדת מספר תאונות הדרכים (לפחות במצגות לשר לביטחון הפנים).

עכשיו, מה יקרה? השוטרים יתחילו לסמן יותר V ליד הרובריקה של "מהירות מופרזת" בטופס תאונה כדי לאושש את ההגיון שמאחורי המצלמות...

מכיר כמה חוקים

9 נשים בחדר אחת מהן בהריון בחודש התשיעי = כל הנשים בחדר בהריון בחודש ראשון

איש שאינו יודע לשחות טבע בנהר שעומקו הממוצע חצי מטר.= במקום שהוא נכנס העומק היה 6 מטר.

עכשיו כשחושבים על זה , זו אולי הסיבה למיעוט תאונות דרכים עקב מהירות מופרזת כי קשה יותר לבדוק זאת ביחוד היום עם ה

ABS שמונע נעילת הצמיג , כך שאין סימני בילום על הכביש.

לכן גם לחשש שלך אין מקום

גם השוטרים יודעים את מה שאנחנו יודעים. הם נמצאים על הכבישים יותר מאיתנו. הם מבצעים עבודה המוטלת עליהם, ולא מעט מהם לא מסכימים למטלות המוטלות עליהם , אבל כמות דוחות בסוף היום צריך להביא כי אחרת יגידו שהוא הלך לישון באיזה פינה במקום לעבוד.

עצוב אבל מובן

איך מתגמלים סוכן מכירות שמסתובב בין החנויות , שאין לך בקרה על מעשיו. על פי התוצאות % מהמכירות , ואז הוא הבוס של עצמו.

דין דומה חל על השוטר , לא לכיסו , אבל חייב לספק כמות בין X ל Y

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...