Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"כמעט" קרמינלית? שוטרים שמגיעים אליך לעבודה ומחרימים את האוטו כי החלפת ג'אנטים זה הרבה מעבר ל"כמעט".

הסבר מלומד למילים המוכחלות.

אולי מורידים אותו מהכביש?? עד להסדרת "השיפור הנוראי"

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוברי הרשויות היו עילגים, בורים ונלעגים("המצלמות לא נועדו להעשרת אוצר המדינה, אבל לפי מכסה של X דוחו"ת ל-Y מצלמות אני יכול לכמת לך בכמה כסף מדובר").

דני קושמרו שאל כאן תשאלה הקשה, המיקוםן של המצלמות בדיוק כמו שכתבתי אתמול המיקום שלהם בישורת בדיוק איפה שניתפס עם המכנסיים למטה ולא איפה שבאמת מסוכן

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אתמול חבר העלה טיעון אחר לגבי מיקום המצלמות.

לטענתו הרעיון של הצבת המצלמות במקומות קלים זה לא כדי לעשות כסף אלא כדי להשריש אצל הנהגים שיש מצלמות ככה שאחרי שתקבל דוח אתה תנהג רגוע יותר גם במקומות נטולי מצלמה מהפחד.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אתמול חבר העלה טיעון אחר לגבי מיקום המצלמות.

לטענתו הרעיון של הצבת המצלמות במקומות קלים זה לא כדי לעשות כסף אלא כדי להשריש אצל הנהגים שיש מצלמות ככה שאחרי שתקבל דוח אתה תנהג רגוע יותר גם במקומות נטולי מצלמה מהפחד.

ברור... ואני קונה פלייבוי בגלל המאמרים :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי מישהו שאני מכיר בחברה מלם-תים, הוא אומר שאין גם מה לעשות נגד זה.

המערכת פועלת בצרפת מזה כמה שנים ולא מצאו משהו נגד המצלמות האלו כי הם בודקות לפי הגלגלים.

קובי

פורסם
אחלה פרסומת חינם עשו שם למשווק הצ'יטה, שגם בחר להעלות את המחיר לרגל הדרישה שבטח תגיע מהציבור.

(הוא רוצה 1250 ש"ח , בחו"ל זה נמכר ב99 דולר)

אם כל השוני בין המכשירים זה דיבור בעברית, ויש אפשרות לעדכן מפות בארץ למכשיר שנקנה בחו"ל, אז פשוט לקנות בחו"ל.

גם V1 עולה בחו"ל 400 דולר, ובארץ יותר מכפול אם אני לא טועה.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

נסעתי היום בבוקר אילון עם הפנים לרצפה לחפש חיתוכים בכביש מהשלום עד הרצליה.

אני ספרתי שש חיתוכים באותה צורה כמו התמונות שהעלו.

זה לא הגיוני בקטע הקטן הזה שש מצלמות.

זה מפחיד בטרוף אם הם יתחילו לנייד את המצלמות ממקום למקום אכלנו אותה שום דבר לא יעזור.

שישה???

איפה?

אני בדקתי את הקטע שפירים-->גנות-->קק"ל.

הממצאים: 3 מיקומים חשודים.

1. ביציאה של קיבוץ גלויות.

2. ביציאת ההלכה.

3. ביציאת קק"ל.

הסתייגות: לדעתי ייתכן מאוד שלפחות חלק מהתשתיות/לולאות האלו שייכות לבקרת התנועה (דיווחי עומסים) בכלל ואינן הכנה למצלמות.

אני פשוט לא זוכר אם הם היו שם גם לפני כמה חודשים.

יש דרך להבדיל בין לולאות של בקרת תנועה לאלו של גאטסו?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הוא מתכוון לשישה ריבועים שחתוכים בכביש בדיוק כמו בתמונות שיש בעמוד הקודם, אגב במצלמה הניסיונית שלפני צומת מורשה, כעבור זמן מה בוצעו עבודות כביש והחיתוכים הללו נמחקו מן הכביש ואין סימון כמו שיש כרגע במקומות שהם בהכנה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

כאלו ריבועים בדיוק (שמונה, מדובר ב4 נתיבים באיילון).

לא ספרתי מיקום נוסף בו יש ריבוע רק בנתיב שמאל, כנראה קשור למשהו אחר. (ספירת תנועה? השד יודע)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הבוקר נסעתי צפונה מוקדם בבוקר. לא היו הרבה מכוניות על הכביש וזה אפשר לי לחפש חריצים (בכביש...)

המסלול שלי היה מראשון לציון דרך כביש 4 --> עלייה לאיילון עד גלילות --> נסיעה על כביש החוף עד מחלף זכרון ומשם כבר לא רלוונטי.

ולהלן הממצאים לכיוון צפון:

על כביש 4 לפני היציאה החדשה לחולון קיימת מצלמה ותיקה. עכשיו נראה שהתווספו ליידה חריצים בכביש.

בנתיבי איילון לפני היציאה לז'בוטינסקי

איילון לפני קק"ל

איילון אחרי קק"ל (קצת מוזר שיש כל כך הרבה בצפיפות כזאת. אולי הם עשו טעות בניווט?)

כביש החוף לפני רשפון

כביש החוף כ-4 ק"מ לפני מחלף אולגה

כביש החוף לפני מחלף קיסריה.

בדרך חזור היה צפוף על הכביש אז יש סיכויי שפיספסתי כמה מיקומים, כי המקום היחיד שמצאתי היהלפני מחלף נתניה.

דרך אגב לגבי הקטע מהחדשות, נניח שנסעתי על כביש 1 לאורך של 20 ק"מ במהירות של 120 קמ"ש, האם אקבל 6 דוחות מהירות מ6 מצלמות שצילמו אותי ב10 דקות נסיעה? זה שלילה?

:)

בקיצור, סעו בזהירות!

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

יש מקום מסודר עם המיקום הנכון והעדכני כל המצלמות מהירות?

ובתור אחד שצריך להסתכל בגוגל maps לפני כל נסיעה למקום חדש וגם להוסיף על זה gps, במסלול הזה ל2 הכיוונים מתוכננות לי מצלמות? של איזו מהירות?

http://maps.google.com/maps?f=d&source=s_d&saddr=%D7%93%D7%A8%D7%9A+%D7%99%D7%A6%D7%97%D7%A7+%D7%A8%D7%91%D7%99%D7%9F&daddr=%D7%A6%D7%A8%D7%99%D7%A4%D7%99%D7%9F&geocode=FaBc6QEdhusTAg%3BFYCg5wEd7qATAilHn3D6lbUCFTGMBfEReuBQWg&hl=iw&mra=ls&sll=32.073338,34.862988&sspn=0.0114,0.018153&ie=UTF8&ll=32.044605,34.836102&spn=0.091232,0.145226&z=13

אם יהיה מצלמות זה בטוח יחסוך לי בדלק, אבל ממש מפחיד אותי לעבור בטעות את המהירות :oops: זה שאין טווח גדול לטעות זה סתם מקום למרמור אנשים שיסעו מהר בטעות. עדיין אין לי באוטו אפשרות לקבוע 110 כמהירות מקסימלית... או שאני לא ישתמש בהילוך 5 וזהו

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
שישה???

איפה?

אני בדקתי את הקטע שפירים-->גנות-->קק"ל.

הממצאים: 3 מיקומים חשודים.

1. ביציאה של קיבוץ גלויות.

2. ביציאת ההלכה.

3. ביציאת קק"ל.

הסתייגות: לדעתי ייתכן מאוד שלפחות חלק מהתשתיות/לולאות האלו שייכות לבקרת התנועה (דיווחי עומסים) בכלל ואינן הכנה למצלמות.

אני פשוט לא זוכר אם הם היו שם גם לפני כמה חודשים.

יש דרך להבדיל בין לולאות של בקרת תנועה לאלו של גאטסו?

נסעתי היום עם עוד חבר לאט מאד אם הראש בריצפה,ומחפש חריצים כמו בתמונות שהעלו .

ממחלף השלום, עד היציאה להרצליה,

אני לא יודע עם תאמינו לי אבל בקטע הזה ספרנו ,14 חיתוכים בכביש.

אני פשוט לא מבין מה קורה פה.

יש למישהו הסבר ???

• תוכן חדש...