Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה רק אני או שהנקודות במפה קרובות אבל לא מדוייקות?

זה לא רק אתה.

בדקתי את הנקודה הידועה לנו עד כה (המצלמה על כביש 4, צפונית לגהה), ולפי הקורדינטות הנתונות המצלמה ממקומות לפני גשר הירקון בעוד בפועל המצלמה ממקומת אחרי הגשר.

\

לפי מה שכתוב בכתבה

מידת הדיוק של הקואורדינטות היא גבוהה מאוד, ברמה של עשירית הק"מ. כלומר יכול להיות הבדל של 100 מטר.

לפני הגשר/אחרי הגשר לדעתי בטווח הזה.

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דשנו בזה כבר. אתה לוקח ציטוט שמדבר על נהגים ומשליך אותו על תאונות.

53% מהנהגים לא ביצעו עבירה, כי הצד השני בתאונה ביצע אותה. אם אני נוסע בנתיב ורכב ממול סוטה לתוך הנתיב שלי ומתנגש בי - אני לא ביצעתי כל עבירה, אבל התאונה בהחלט נגרמה עקב עבירת תנועה.

כך אני מבין את הנתונים. מכך נובע שאחוזים בודדים בלבד מתוך כלל התאונות התרחשו ללא ביצוע עבירה.

שאלתי אותך כבר בדיון ההוא והתעלמת באלגנטיות נוחה: האם אתה מסוגל לתאר לי תרחיש (שלטענתך מתקיים בחצי ממספר מהתאונות) בו נגרמת תאונה ללא עבירת תנועה?

לתשומת ליבך, טענות כמו אובדן שליטה עקב פנצ'ר או כשל-כללי-בבלמים-בעת-סיבובים-חדים-בלילה-בכביש-רטוב לא יכולות להסביר אלפי תאונות.

קדימה, אני מחכה.

אנלוגי !!!

הטבלה מביאה רשימת עבירות שתוצאתן תאונת דרכים

האם התאונה שתיארת בדוגמה היא בטבלה. התשובה כן!!! לא צריך ללכת לחפש אותה בטבלה אפילו אתה מאשר זאת בדבריך.

אומר המדען הראשי של משרד התחבורה לא הדיוט כמוני וכמוך שיש 53% של תאונות שנגרמו בלא שבוצעה עבירה של הנהג על החוק ואתה מתווכח איתו??

אבל רוצה דוגמה בבקשה והיא לצערינו מוכרת לנו .

הזוג שדרס את הילד על האופניים ונמלט , קיבל שלוש שנות מאסר על הבריחה ולא נמצא אשם בגרימת התאונה כי לא ביצע כל עבירה. אילו לא היה בורח הייתה לנו תאונה אבל היא לא נגרמה כתוצאה מעבירה של גברת אדון/ נהגוס.

וכאלה יש לנו למכביר.

כאן הילד אשם. ולא הנהג וזה מה שטוען המדען

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חדשות רעות:

נראה שהתשתית עבור המצלמה שתוצב בכביש 4 לכיוון צפון מול חיריה הולכת ונשלמת בימים אלו ממש.

בכביש נחרצו פסים שאם עוקבים אחריהם, מגלים שהם מגיעים לעמוד שמוצב ממש בשוליים. נראה שכל מה שנותר כעת זה רק להתקין על העמוד את המצלמה ולהתחיל לספור את המזומנים.

מקווה שבימים הקרובים יצא לי לעבור שם ולצלם עבורכם את הממצאים מהשטח.

:cry:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כנ"ל לגבי כביש 1.

היום ראיתי לפחות 5 חריצים שכבר נסתמו ומגיעים עד לקצה הכביש. יש שם גם ארונות חשמל.

הכינו את הקרוז קונטרול.

פורסם

-קצת לפתוח את העיינים שכל חובבי הרכב המתמרמרים.

הכביש הציבורי הוא לא המקום לתחביב הרכב, בטוח שהמקצוענים יסכימו איתי ושהחובבים לא.

בעיית האכיפה מעיקה על כולנו, הממשלה, הכנסת והמשטרה פועלות כגוף אחד, מאוחד ויוזמות דרכים חדשות להזרים לקופה כסף ללא כל התנגדות מגוף שאמון לבדוק את המהלכים. פה קבור הכלב הראשון- מי בודק שהנתונים נכונים ולא מסולפים? (דוגמת 60% מהירות מופרזת), מי בודק שההחלטות הם נכונות ומתאימות לבעייה?

אתם (אנחנו) מדברים על בעיית האכיפה בעוד שהממשלה והמשטרה מדברות על קופת המדינה כאשר אין קשר כלל בין מה שהציבור טוען למה שהממשלה רוצה.

אם הכנסות הממשלה יקטנו במהלך הזמן אז ימצאו פטנט חדש להגדיל את ההכנסות מציבור הנהגים מכיוון שיש צפי לכל שנה להכנסות מקנסות המשטרה. אם המשטרה לא תעמוד בצפי ההכנסות הממשלה תצטרך לכסות את הגרעון ממקום כלשהוא.

כדי לסבר האוזן אני מכיר את אחד הפרופסורים שהשתתפו בניתוח הסטטיסטי של המדינה לפני כשלוש שנים, גובה הקנסות במדינה גם בש"ח וגם בנקודות נמצא בשיווי משקל מסויים עם הרצון שלך לחזור על הפעולה. (למי שלמד כלכלה- גמישות יחידתית). אין רצון אמיתי להפחית את העבירות אלא לתת קנס מקסימלי עם מספר חזרות על עבירות מקסימלי.

מי שרוצה לתקן את העוול צריך לחשוב איך הוא רוצה לשלם למדינה בצורה אחרת במקום קנסות על עבירות, טסט גבוה יותר? מס על דלק גבוה יותר? לא חסר מקומות למיסוי.

לדעתי מי שבא לתקן את העוול ממניעים אמיתיים של כעס, בלבול ומרמור צריך להתחיל מהלך שיקים גוף שאחראי לפקח על מחדלים בקבלת ההחלטות של שלושת הגופים הנ"ל ולהתחיל לתקן מהלכים לטובת ציבור הנהגים ובטיחותם בכביש, אולי על הדרך ללחוץ על הספורט המוטורי בארץ שמורגש חסרונו מאוד.

הגוף יהיה צריך להוכיח שפעילות המשטרה מוכוונת כלכלית ולא תעבורתית ולפעול בעניין, ככה המשטרה תדע שיש מי שנושף בעורפם ולא מפחד לפרסם את ממצאיו לציבור וכל בכיר במשטרה יידע שאם יעלו על השטויות שהולכות שם הוא ייחשף לציבור.

אשמח לקבל הערות. . .

אני בדיוק מתחיל מחקר בעניין לסמינריון:mm_yeah:

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

מה הקשר בין נסיעה במהירות גבוהה מן המותר לבין להיות חובב רכב?

כל ילד ביונדאי גטס יכול לנסוע 150-160.

אני אשתדל למדוד קואורדינטה מדוייקת של החריצים ליד חיריה (אני נוסע קבוע עם GPS דלוק וקובץ מצלמות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שקד, כל הכבוד.

אני לא יודע אם אתה עוסק במדיניות ציבורית, אבל אני אשאל אותך שאלה שאולי תכניס לסמינריון - איזה מגזר בעל כח פוליטי משמעותי כמעט ולא נפגע מהשיטה הזו?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

בכביש מס' 1 לכיוון מזרח ראיתי היום שלושה מיקומים נוספים, בהם התשתית כבר מוכנה וממתינה להתקנת המצלמה:

1. קילומטרים בודדים (לא הספקתי לשים לב למספר המדויק) לפני לטרון, צמוד לשלט המכוון ללטרון.
  2. בכניסה לשער הגיא
  3. בסוף הירידה שמתחילה במחלף הראל ומסתיימת בסיבוב מוצא.

הכינו את הארנקים :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד לפי הממצאים בשטח, יש התאמה לנקודות ציון שפורסמו בכלכליסט?

אם יש התאמה, הרי שכל בעל GPS יקבל כיסוי טוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...