Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה,

תאמין לי שכל מה שיוצא מפיך אני אומר עליו אמן ואתה צודק!

ורוב חברי הפורום אני מאמין חושבים כמוך ויודעים שזאת הדרך הנכונה אך מפה ועד לביצוע מהלך כזה הדרך ארוכה.

אתה מודע לזה שלא יהיה קל להוציא מכל אחד את ה1000 שקל האלה אף על פי שבפנים אחד ואחד מאלה שיהיה קשה להוציא את הסכום יודעים שזה המהלך הנכון ביותר.

אם מישהו ירצה לקדם מהלך כזה אני גם אהיה הראשון שישים את ה1000 שקל האלה כי אני מבין לאיזה מטרה זה יילך אבל ויש אבל גדול,

אתם באמת חושבים שייזרקו 350 מליון ש"ח לפח?

אתם באמת חושבים שגם באותו בג"ץ לא יושבים אנשים שכן יתקפלו מול האנשים הנכונים?

ואתם באמת חושבים שהמדינה תדאג שהמהירות המותרת תעלה?

אני לא חושב כך ועוד פעם מגיעה המילה אבל,

הדבר הנכון ביותר לעשות הוא כזה,

לקחת עו"ד מהשורה הראשונה,להשקיע בפרסום המהלך שרוצים לנקוט בו (מי שירים את המהלך הזה) ולהתחיל לאסוף תרומות מכל הנהגים בארץ כמו למשל להרים דוכנים בצמתים גדולות לשים שלטים ומה לא.

אבל דברים כאלה עולים המון כסף אבל רק כך אפשר להשיג משהו ובינינו הסיכוי שיקרה מהלך כמו שאני הצגתי הוא באמת נמוך.

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וייפר בתוך עמי אני יושב לא נחתתי כאן רגע מהמאדים.

העם הזה צריך להחליט שנמאס לו שמחרבנים עליו מכל כיוון ועוד מבקשים שיגיד תודה

לא יתעשת ויעשה שינוי אז מגיע לנו

דרכי הפעולה שונות ומגוונות אבל צריך להתחיל מהלך ולא לקטר בסלון ביום שישי בין חברים או כאן בפורום.

יש זמן להילחם ביתושים ויש זמן בו מחליטים לייבש את הביצה.

לדעתי הגיע הזמן ( הוא הגיע כבר מזמן אבל לא בוכים על חלב שנשפך ) ולהחליט שמייבשים את הביצה או אם תרצה את הביצות בהם אנו חיים למענינו למען ילדינו ואני יכול להוסיף בשקט למען נכדינו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אותי עצבן שבכתבה נכתב שלדעת ראש אגף התנועה מהירות גורמת ל60 אחוז מהתאונות...

איזה נתון מצוץ ?!

עתיד

הנה התשובה לפניך ותודה לאייל שהסב את תשומת לבי .

ראש אגף התנועה משקר במצח נחושה לחברי הכנסת שצריכים לאשר את הפרויקט . ועל סמך נתוניו הפרוייקט מאושר.

הנתון הנכון הוא לא 60% ולא 40% ואפילו לא 10%

2.5% חוזר שנית במילים שניים וחצי אחוז

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=332494&highlight=%D7%AA%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%95%D7%AA+%D7%93%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%9D

קרא את השרשור ותפנים

אם זה לא עילה לבג"ץ אז מה כן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

2.5?

כתוב 5% בקישור שלך.

לא שזה משנה משהו.

עבירות תנועה בתאונות דרכים ב-2009

עבירה אחוז מסך התאונות

סטייה מנתיב 15%

אי-ציות לרמזור 14%

אי-שמירה על מרחק 10%

אי-מתן זכות קדימה לרכב 9%

אי-מתן זכות קדימה להולך רגל 9%

אי-ציות לתמרור עצור 7%

אי-ציות לתמרור "זכות קדימה" 7%

מהירות מופרזת 5%

פנייה לא נכונה 5%

* מקור: הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה

ראש אגף התנועה הנפיץ את הנתון הזה כי זה מה שנוח לו.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שהבאת אלה הם העבירות שגרמו לתאונות

ולכן נרשם מהירות מופרזת 5%

אבל ההתפלגות הזאת היא רק 47% אחוז מסה"כ התאונות שנגרמו. ראה את הודעתי 4 שם. היתר הן תאונות שנגרמו ללא ביצוע עבירה

לכן 5% מ 47% = 2.5% ( קיבלת אפילו הנחה שרשמתי 2.5%)

וכן לבג"ץ תצרף את המדען הראשי של משרד התחבורה ותקבל מתכון מנצח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

במקום כל הצעקות וההתלהמות שאנחנו עושים פה (וגם לי בא לשבור כמה קירות..), מה באמת ניתן לעשות? הרי אי אפשר לגשת עם זה לבגץ וברור מה מערכת המשפט באדיבותו של שר התחבורה תעשה לראשון שיעיז לבקש משפט במקום קנס (הרי לא מזמן נכתב מה הוא מתכנן לאלו שיבקשו משפט ויטרטרו את המערכת).

חוץ מאשר לרכוש צ'יטה, לא שזה משנה הרבה כי עם כל כך הרבה מצלמות אנחנו נגמור רפידות בלם כל 100 ק"מ, אני לא ממש רואה מה ניתן לעשות חוץ מאשר "לשרוף את המועדון"...

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

כול מה שכתבתם עד עכשיו נכון עד לפסיק האחרון אבל כולנו יודעים שכמו שאף אחד לא קם ונלחם באמת כדי לקדם את הספורט המוטורי במדינה ופיתרון הולם בדמות מסלולים מסודרים לחובבי ההגה על אחת כמה וכמה אף אחד לא יעשה משהו שעלול חס וחלילה לפגוע בהכנסות החדשות של המדינה. עם כול הצער שבדבר אנשים יקבלו דוחות, ישלמו אותם, וברוב במקרים לא יבקשו להישפט. אני רוצה להיות אופטימי אבל מה שהולך פה בשנתיים האחרונות הוציא גם לי את האוויר מהמפרשים.

אגב דובר פה על העלת המהירות בכבישים מסויימים, אני דיי בטוח שרוב החברים שכותבים פה נוהגים בשיקול דעת ולא מתפרעים איפה שלא צריך, אבל כמה אנשים מח@!#!@נים , נהגים צעירים מתפרעים, בשבילם העלת המהירות היא רק עוד אפשרות להתפרע במסגרת החוק. הם לא יחשבו, טוב יש קצת עומס על הכביש ולמרות שהמהירות המותר היא 130 נסע 100 הם ינצלו אותם עד הסוף.

כמובן שאפשר גם להגיד שהם ככה נוסעים איך שבא להם אבל זה עוד נקודה למחשבה

אחת ההודעות היותר מדכאות שכתבתי איפה שהוא.

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם

נכון להבוקר, לפחות בכביש 1 ובכביש 40 אין עדיין עובדות בשטח. יש, פה ושם, כמה ארונות חשמל חשודים שיכולים להוות הכנה למכמונות מהירות, אבל הם לא מסונכרנים עם הנתונים של כלכליסט.

אני מאמין שאנו, חובבי הנהיגה, נסתדר בסופו של דבר. חלק יזכרו בע"פ את המיקומים וחלק יצטיידו במכשיר GPS, אבל כולם יסתדרו. מעניין יהיה לראות כיצד יתמודדו אחרים עם הגזירה החדשה.

אוטובוסים, למשל, מוגבלים ל105 קמ"ש פלוס-מינוס, ולכן עד היום לא הוטרדו ממכמונות מהירות בכבישים בין-עירוניים. מה יקרה ביום שאגד, מטרופולין, קונקס, נתיב אקספרס ושות' יתחילו לקבל עשרות דוחות מהירות. להם יש חתיכת לובי בכנסת.

מה יקרה כשנבחרי הציבור שלנו יתחילו לקבל דוחות מהירות בשרשרת?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין לצטט הודעה קודמת.

אתה קצת נאיבי... כל הקרטלים האלו לא ישלמו דוח אחד אפילו, הם יבוטלו לפני השיגור אליהם :)

לגבי הGPS, נכון שזה בעצם הפתרון היחיד שנראה כרגע, הבעיה היא שהם הולכים לפזר כל כך הרבה מצלמות שיגרמו לכל כך הרבה פקקים (שהרי גם ככה המדינה נראית כמו אוטובוס) מה שלא ישאיר לנו איפה לנסוע מעל 80 קמ"ש במקרה הטוב...

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

אני מקווה שהמצלמות יעודכנו במהרה ב WAZE (: .

כמובן שאני תמיד דואג למהירות בגדר הסביר אבל אי אפשר לדעת איפה תתפוס אותך המצלמה עם התחתונים למטה .

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

אצלינו באיזור הדרום יש מכונה מיוחדת להשמדת מצלמות מהירות.

מכניסים בצד אחד הונדה סיוויק, גרעינים שחורים, פרחה עצבנית וגפרורים, בצד השני יוצאת מצלמה שרופה :lol:

לא יודע אם יש להם מחלקת QA שמה ב-ArsCom Networks, אבל זה עובד יפה ובלי באגים :twisted:

את המצלמה של בית עזרא כבר שנה לא תיקנו (נכון להיום). הייתם צריכים לראות אותה באותו בוקר, פצועה וחבולה, מביטה לשמיים :lol:. בסוף תיקנו רק את הקופסא החיצונית.

• תוכן חדש...