Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקיצור מה שאני מבין שצריך לעשות זה באמת לפתוח קבוצה בפייסבוק,

למצוא קודם כל עו"ד

לעשות חשבון בנק חדש,השאלה היא איך עושים חשבון בנק נגיד של קבוצה שלמה של אנשים נגיד 20 שיהיו בראש המהלך הזה.

לפרסם את הנתונים של הלשכה לסטטיסטיקה ואת הכתבה של כלכליסט..

מה הלאה מישהו יכול להביא לי טיפים?

אני כבר התחלתי לבנות קבוצה בפייסבוק.

איך לקרוא לקבוצה הזאת, למישהו יש רעיונות?

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו יודע האם מדבקת ה"אנטי פלאש" יעילה למצלמות האלו בהנחה והצילום יהיה ביום? חבל לי להשקיע סתם כסף. תודה לעונים.

פורסם

http://www.facebook.com/group.php?gid=144328782255502

אוקיי

אז פתחתי קבוצה, בחיים לא עשיתי משהו כזה וכנראה שלא הלך לי כל כך טוב.

מי שיכול לעזור לי ולכוון אותי קצת יותר טוב איך למשל אני משנה גודל כתב או שלא עשיתי את זה בתוכן המתאים?

או שפשוט תתקנו אותי איפה שצריך,ונעזרתי במידע מכמה חברים בפורום שהגיבו.

ואם זה בסדר פשוט תצטרפו לקבוצה ותביאו טיפים מה עושים הלאה?

ואיך אני מפרסם את הקבוצה בפייסבוק?

האם זה עולה לי כסף?

אם כן כמה?

רשום שם משהו שכל קליק עולה לי 0.70 דולר?

מה זה אומר?

פורסם

אני לא ממש מתמצא בעלויות שם, למרות ששמעתי לאחרונה שהם מתכוונים להכניס כסף ומכירות לפייסבוק כשזה נוגע לרווח פרסומי כזה או אחר שעושים בפפיסבוק גופים וחברות.

בכל מקרה, הצטרפתי, קדימה אנשים..

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם

אני יותר משמח לעזור בנושא אבל אני די בספק אם קבוצה בפייסבוק תועיל נגד מהלכים כאלה. ניסיון העבר (קבוצות למען הספורט המוטורי ולמען הפחתה במחירי הדלק) הוכיחו שאין טעם.

פורסם

אני בכל אופן ומאמין שגם אתם רואים מדי פעם חדשות והמילה פייסבוק וקבוצות וכל מיני אנשים שפותחים שם דברים לא נעלמת מעיניכם,

אני מאמין שברגע שיהיו בקבוצה הזאת לפחות 10 אלף חברים וכל אחד יגיב ויוסיף לי שם טיפים ויהיו דיונים על העניין לאט לאט זה יגיע לבן אדם הנכון

תשלחו גם את הקבוצה לכל החברים שלכם בפייסבוק

ובאמת ברגע שמשהו תופס תאוצה ויש הרבה מגיבים ודיונים אתם אמורים לדעת איך זה יעבוד.

ד"א למישהו יש טיפים בשביל מה לשנות מה להוסיף?

פורסם

הזנתי את כל הקורדינטות לGPS שלי, והבוקר יום שבת ה14.8.2010 יצאתי לטיול מחולון לעספייה דרך כביש החוף בקטע שבין ת"א לעתלית וקבלתי התראות על כל המיקומים החדשים של המצלמות החדשות, סרקתי הייטב את האיזורים ולא היה שום זכר למצלמות או לעבודות הכנה להתקנה של המצלמות, בחלק מהמיקומים אפילו לא הייתה תשתית חשמל מוכנה.

פורסם
2.5?

כתוב 5% בקישור שלך.

לא שזה משנה משהו.

עבירות תנועה בתאונות דרכים ב-2009

עבירה אחוז מסך התאונות

סטייה מנתיב 15%

אי-ציות לרמזור 14%

אי-שמירה על מרחק 10%

אי-מתן זכות קדימה לרכב 9%

אי-מתן זכות קדימה להולך רגל 9%

אי-ציות לתמרור עצור 7%

אי-ציות לתמרור "זכות קדימה" 7%

מהירות מופרזת 5%

פנייה לא נכונה 5%

* מקור: הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה

ראש אגף התנועה הנפיץ את הנתון הזה כי זה מה שנוח לו.

אני חושב שמבחינת סידרי עדיפויות צריכים קודם להתמקד לתאונות שגורמות לנפגעים והרוגים.

למטרה זו צריך סטטיסיטקה אחרת.

לא יודע האם קיימת כזו.

בכל מקרה אמריה של 60% מקוממת.

לגבי חשבון בנק וכו' - שנמע שצריך כאן עמותה....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

והיום בבוקר הופיע כתב הרכב של כלכליסט בתוכנית הבוקר של ערוץ 2 ונתן הופעה מבישה,חסרת רוח ומחץ.

הנוכחים דיברו על אנגליה כדוגמא ואירופה בכלל-רק שכחו לציין שהמהירות המותרת שם גבוהה מישראל ולכן הגיוני לאכוף מהירות גבוהה באמת ולא 101 קמש בקטע הצפוני של אילון בעל 4 נתיבים.

פורסם

הופעת העיתונאי הייתה רחוקה מלהיות מבישה, הגם שקצת חלבית.

ה"ד"ר מומחה לתחבורה" דווקא בייש את עצמו ונשמע רדוד דוגמטי ומתנשא, בקיצור שום דבר חדש ממה שהשמיעו קודמיו מתווי המדיניות הממשלתית ל"מלחמה" בתאונות הדרכים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
מה שהבאת אלה הם העבירות שגרמו לתאונות

ולכן נרשם מהירות מופרזת 5%

אבל ההתפלגות הזאת היא רק 47% אחוז מסה"כ התאונות שנגרמו. ראה את הודעתי 4 שם. היתר הן תאונות שנגרמו ללא ביצוע עבירה

לכן 5% מ 47% = 2.5% ( קיבלת אפילו הנחה שרשמתי 2.5%)

וכן לבג"ץ תצרף את המדען הראשי של משרד התחבורה ותקבל מתכון מנצח

ישה,

אני חושב שאתה טועה.

5% נמדד מהסה"כ האפשרי של ה 100%, ובכלל רק 19% מהתאונות הם ללא סיבה..

לכן (לפי הלמ"ס) אחוז התאונות הוא 5% + איזה פרומיל יחסי מתוך ה 19% שלא התפלגו, אבל בכל מקרה לא 2.5%

בכל מקרה, עיוות המספרים ("60%") מאוד מקומם ומטעה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
ישה,

אני חושב שאתה טועה.

5% נמדד מהסה"כ האפשרי של ה 100%, ובכלל רק 19% מהתאונות הם ללא סיבה..

לכן (לפי הלמ"ס) אחוז התאונות הוא 5% + איזה פרומיל יחסי מתוך ה 19% שלא התפלגו, אבל בכל מקרה לא 2.5%

בכל מקרה, עיוות המספרים ("60%") מאוד מקומם ומטעה.

כדאי גם לזכור כי על-פי נתוני הלמ"ס, 53% מהנהגים שהיו מעורבים בתאונה ב-2009, כלל לא ביצעו עבירת נהיגה בעת התאונה. כך שיעילות החמרת הענישה - שמטרתה להגביר את ההרתעה - אינה ברורה לגבי יותר ממחצית מכלל תאונות הדרכים עם נפגעים.

זו הפיסקה שהופיעה במאמר מעל הטבלה עם נתוני העבירות

הפירוש שלי הוא 100% תאונות דרכים

53% נגרמו ללא שבוצעה עבירה

47% שבוצעה עבירה

התפלגות העבירות במקרה שבו בוצעה עבירה היא זו שפורטה בטבלה, סה"כ שמופיע בטבלה, ויפה סיכמת הוא 81% ו 19% סיבה לא ידועה. לכן הגעתי שמסה"כ התאונות מהירות מופרזת היא 2.5% חצי מהחצי

בהסבר שלך איך אתה מסביר את המספר 53% יחד עם ה 19%שלך

וכפי שאמרת ואני אמרתי גם 60% לעומת % או 2ץ5% זה לא מאוד מקומם אלא זה יותר ממקומם וזה בעצם מה שאנו נדרשים לעשות

להתקומם!!

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כדאי גם לזכור כי על-פי נתוני הלמ"ס, 53% מהנהגים שהיו מעורבים בתאונה ב-2009, כלל לא ביצעו עבירת נהיגה בעת התאונה.

הפירוש שלי הוא 100% תאונות דרכים

53% נגרמו ללא שבוצעה עבירה

47% שבוצעה עבירה

דשנו בזה כבר. אתה לוקח ציטוט שמדבר על נהגים ומשליך אותו על תאונות.

53% מהנהגים לא ביצעו עבירה, כי הצד השני בתאונה ביצע אותה. אם אני נוסע בנתיב ורכב ממול סוטה לתוך הנתיב שלי ומתנגש בי - אני לא ביצעתי כל עבירה, אבל התאונה בהחלט נגרמה עקב עבירת תנועה.

כך אני מבין את הנתונים. מכך נובע שאחוזים בודדים בלבד מתוך כלל התאונות התרחשו ללא ביצוע עבירה.

שאלתי אותך כבר בדיון ההוא והתעלמת באלגנטיות נוחה: האם אתה מסוגל לתאר לי תרחיש (שלטענתך מתקיים בחצי ממספר מהתאונות) בו נגרמת תאונה ללא עבירת תנועה?

לתשומת ליבך, טענות כמו אובדן שליטה עקב פנצ'ר או כשל-כללי-בבלמים-בעת-סיבובים-חדים-בלילה-בכביש-רטוב לא יכולות להסביר אלפי תאונות.

קדימה, אני מחכה.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...