Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבוקר נסעתי צפונה מוקדם בבוקר. לא היו הרבה מכוניות על הכביש וזה אפשר לי לחפש חריצים (בכביש...)

המסלול שלי היה מראשון לציון דרך כביש 4 --> עלייה לאיילון עד גלילות --> נסיעה על כביש החוף עד מחלף זכרון ומשם כבר לא רלוונטי.

ולהלן הממצאים לכיוון צפון:

על כביש 4 לפני היציאה החדשה לחולון קיימת מצלמה ותיקה. עכשיו נראה שהתווספו ליידה חריצים בכביש.

המצלמה הותיקה הזו היא כרגע דחליל. נסעתי שם היום, לא ראיתי שיש ריבועים בנתיבים לידה.. אתה בטוח?

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מתכוון למצלמה שאחרי מחלף ראשון.

את הדחליל שמום מה לא ראיתי. אולי פספסתי אותו.

אבל לגבי המצלמה העתיקה - אני דיי בטוח שהיו חריצים מרובעים על הכביש.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם
אני מתכוון למצלמה שאחרי מחלף ראשון.

את הדחליל שמום מה לא ראיתי. אולי פספסתי אותו.

אבל לגבי המצלמה העתיקה - אני דיי בטוח שהיו חריצים מרובעים על הכביש.

גם לפני צומת מורשה היה פעם חריצים בכביש והם נעלמו כלא היו...

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

עברתי שוב ליד המצלמה על כביש 4 אחרי מחלף ראשון. יש שם חריצים חדשים בכביש בוודאות.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

נורא, פשוט נורא.

עכשיו כדי לפצות על אבדן הזמן בשל הצורך לנסוע 90, ייסעו בקטעים אחרים מהר יותר - ובאמת המהירות תוביל לתאונות ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
נורא, פשוט נורא.

עכשיו כדי לפצות על אבדן הזמן בשל הצורך לנסוע 90, ייסעו בקטעים אחרים מהר יותר - ובאמת המהירות תוביל לתאונות ;-)

כולנו יודעים שהמצלמות עצמן יגרמו לתאונות. שעות עומס+נהגים עייפים לפני/אחרי העבודה+חוסר שמירת מרחק+בלימות חירום=מתכון בטוח לתאונה.

וכמובן שגם אז יגידו, הנהג תמיד אשם.

חלם זה כאן.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

טוב אחרי שבוע שאני מנסה שלא לעבור את ה100 קמש זה בלתי אפשרי מכמה סיבות:

1. הסחת דעת - חצי מזמן הנסיעה העיינים פוזלות מהכבסיש לעבר מד האוץ, ואחר כך באות כמה שניות של פאניקה בגלל שלא שמתי לב לכביש. בכלל וזה מה שאני מתעסק בו במקום בנהיגה, ואני מגלה שאני כמעט נתקע בתחת של מישהו שחתך אותי בזה הרגע.

2. המהירות לא מתאימה לתנאי הדרך - אני עושה בשבוע לפחות 5 פעמים תא - נתניה בכביש החוף, ומי שיסע על 90~100 יגלה שהוא פשוט תקוע כמו עצם בגרון או יותר נכון כמו זקנה על 60 בשמאלי.

3. הגדלת עומסי התנועה - אם בכביש החוף הפקק היה מתחיל בפולג ברבע ל7 בבוקר, אני מאמין שאחרי הגזירה הפקק יתחיל עוד הרבה קודם

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
אתם רוצים להגיד לי שעם אתה בטעות עובר אפילו בטיפונת את המהירות המותרת ישר קנס?

אף אחד עוד לא יודע מאיזה מהירות זה מצלם.. יכול להיות 91 ויכול להיות גם 101.

אני עוד לא ראיתי אף דיווח על מצלמות חדשות, רק על הכנות.

גם אני לא שמעתי על אף מצלמה פעילה.. משהו פה מסריח

• תוכן חדש...