Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בסופש האחרון, החלטתי לפרק את הגריל שיושב מתחת למגבים ברכב ולנקות את הליכלוך שהצטבר שם על מנת למנוע מצב שבו הניקוזים נסתמים ,ומים נכנסים לתוך הרכב וגורמים נזקים .

הבעיה היא שלא הייתי מספיק זהיר עם הגריל בטעות סדקתי אותו. לאחר מכן השתמשתי בדבק אפוקסי כדי להסתיר את הסדק והחזרתי אותו למקום.

בדקתי בפירוקיות אמרו לי שהחלק עולה 250 ש"ח. בדקתי בצ'מפיון ולהפתעתי גיליתי שחלק כזה חדש עולה 280 ש"ח לא כולל מע"מ. מה אתם אומרים שווה בכלל להחליף את זה? מישהו מכיר איפה אפשר להשיג חלק משומש במחיר של משומש ולא של חדש?

ועוד שאלה פחות קשורה מה הדרך הכי נכונה לפרק את המגבים (קשה מאוד להוציא אותם)

תמונה של החלק הפגום לשיפוטכם.

Photo0330-1.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

יש מקרים שהמחירים של של חלפים מקוריים מפתיעים מאד לטובה

כמו גם במקרה הזה,סוחרי החלפים המשומשים לא יכולים לדעת מחיר של

כל פריט ולכן ביקשו עבורו מחיר שהוא סביר באופן כללי .

החלק הזה נקרא פלסטיק טורפדו והסדק הקטן הזה שיש לך שם לא מצריך

החלפה שלו ,אם בכל זאת אתה רוצה אני ממליץ לך במחיר כזה נמוך ללכת על

מקורי חדש כי אף אחד לא יתן לך משומש כזה ב 100 שח למשל .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון תודה רבה על התגובה,

אני סומך על ההמלצה שלך, האמת יותר חשבתי על החלפה כי מאוד התבאסתי מזה ששברתי אותו, אני אחשוב על העניין עוד קצת וכנראה שאם יוחלף זה יהיה לחדש.

אמרו בצ'מפיון שבכלל אין כזה בארץ והם מזמינים לי במיוחד מגרמניה, וזה מגיע תוך 12 ימי עבודה.

• תוכן חדש...