Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרפרים יצאו מליבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למישהו יש ניסיון עם משחק המין הזה?

בזמני לא היה דברים כאלה ואני מרגיש מבולבל.

גם אני תוהה...

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תגובות 123
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תשמע רן

בלי לפגוע,כשאתה מעלה משהו ומצפה לתגובות אנשים מגיבים כמו שהם מוצאים לנכון

זו ביקורת (לפעמים טובה ולפעמים לא)

אני בטוח שאחותך לא מתנהגת ככה במציאות והיה פה הרבה "שואו" למצלמה ולכן אני מבין למה קשה לך לקבל תגובות לא מחמיאות

כי אתה הרי מכיר אותה באמת

בכל אופן אני רואה שהיא ילדה חמודה,הרבה הצלחה!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם
זה קשוט' date=' בטית.[/quote']

אתה בהחלט צודק!

תודה על התיקון.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

ועל הדרך גם להתנצל בפניינו שהעלו לאויר תוכנית עלובה שכזאת עם 3 פוסטמות רדודות שכאלה (במיוחד הפוסטמה שהחליטה שהדרך הנכונה להזניק את הקריירה שלה זה לחשוף את כל עם ישראל בפני הכ*ס המחורבן שלה וכבר אמר מי שאמר שכשזה קרה, חבל שהיא לא הסתובבה כי אז היינו רואים מאיפה היא שרה וחושבת).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תשמע רן

בלי לפגוע,כשאתה מעלה משהו ומצפה לתגובות אנשים מגיבים כמו שהם מוצאים לנכון

זו ביקורת (לפעמים טובה ולפעמים לא)

אני בטוח שאחותך לא מתנהגת ככה במציאות והיה פה הרבה "שואו" למצלמה ולכן אני מבין למה קשה לך לקבל תגובות לא מחמיאות

כי אתה הרי מכיר אותה באמת

בכל אופן אני רואה שהיא ילדה חמודה,הרבה הצלחה!

אני מקבל את הביקורות לטוב ולרע,כמו שכבר הגדירו אותה במדיה,או שאוהבים אותה או שלא,למזלה הרבה אוהבים אותה,יוצרים איתה קשר כל מיני סוכנים ואומנים מוכרים ,והיא קיבלה בית מלון באילת לשבוע 10 אנשים מתנת רשת מוכרת,וזה כיף לא בגלל הכסף,אלא לשם ההכרה,היום הייתה עליה כתבה בידיעות והוט רוצים לצלם אותה לתוכנית יום בחי,לנערה בגילה זה הרבה לחץ והיא בכלל רוצה להתגייס כמיטב המסורת בבית,אך בנתיים כלום לא סגור.

מה שנותר הוא רק לאחל לה בהצלחה.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אפשר גם גך וגם כך, כיוון שמדובר במילה בלועזית (ארמית).

משמעות המילה קשוט היא "אמת".

לא מדוייק. קושט וקושטא הן מילים ארמיות שתרגומן העברי הוא אמת. גם קשוט הוא לפעמים אמת, כמו בביטוי 'עלמא דקשוט', המתייחס לעולם האמת. אבל בביטוי שהובא כאן, קשוט הוא פועל ארמי שפירושו הוכח, בקר או תקן (קשוט עצמך תחילה).

גם מה שכתבת על התעתיק לא מדוייק. ארמית נכתבה דורות ארוכים בא''ב עברי, וכללי התעתיק מלועזית לא חלים עליה.

(במחשבה שניה, עם כל העלגות ושגיאות הכתיב והלשון בפורומים כאן, מוזר שנטפלתי דווקא לזה. בעמוד הראשי של כל פורום, זה עם הכותרות, אפשר למצוא בכל יום יותר מעשר או עשרים שגיאות. חבל).

פורסם

זה לא מוזר זה דיי מצחיק , הוא כיוון את המשפט הזה אלי , ובן אדם שכותב משפט כזה במטרה לתקן אותי אבל לו בעצמו יש באותו המשפט שגיאה זה דיי מצחיק.

פורסם

(במחשבה שניה, עם כל העלגות ושגיאות הכתיב והלשון בפורומים כאן, מוזר שנטפלתי דווקא לזה. בעמוד הראשי של כל פורום, זה עם הכותרות, אפשר למצוא בכל יום יותר מעשר או עשרים שגיאות. חבל).

אתה כנראה לא גולש בפורומים אחרים, אחרת היית מבין עד כמה המצב כאן הוא מעולה!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...