Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך להחליף צמיגים קדמיים ובקרוב גם אחוריים לרכב, כרגע אני נוסע על Contisport או משהו כזה, כמובן של קונטיננטל, מידת הצמיגים: 225/45/R17.

האם כדאי להחליף לאותו סוג צמיג, או לדגם אחר של אותה חברה או בכלל חברה אחרת, חשבתי על הTOYO T1R האם הם מתאימים לרכב ואיך הם בהשוואה לצמיגים הנוכחיים?

כמובן שאשמח לשמוע גם על המלצות לצמיגים אחרים וגם חוות דעת.

בעניין התקציב - אני מוכן לשלם על צמיג טוב ואיכותי אבל אני לא מחפש משהו מטורף/קיצוני עם מחיר מופרז.

תודה לעוזרים!

נ.ב.

אין לי גם מקום מסוים שאני מכיר, אז אשמח לקבל המלצה על מקום באיזור המרכז ועוד יותר טוב באיזור השרון

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש הרבה תגובות טובות על הטויו T1R תמורה לכסף בין הטובות שיש.

בקרוב אני מתכנן להחליף רביעייה ורוב הסיכויים שאני הולך על רבעיית טויו T1R

חכה לעוד אנשים לראות מה הם אומרים.

פורסם

ממליץ לך על הTOYO אחלה צמיג אני נוסע עליו ,ויש לו אחיזת כביש טובה מאוד .הבעיה היא שקשה להשיג אותו ,כך הבנתי לאחרונה .מה גם ממליץ בחום על הSP9000 צמיג מעולה ורעשני שיעשה לך את העבודה יופי ,ולא יקר בכלל אם תרצה מקום טוב ואיכותי לצמיגים, ואם אתה מהמרכז ולא הכפת לך לקפוץ לנתניה, אז צמיגי מלי הם מעולים ומחירים הוגנים מאוד מס טל שלהם 098822690 --רועי .

פורסם

בזמנו אחי התקין את הטויו על הFR שלו והיינו מאוד מרוצים מהתוצאה.

אחיזה גבוהה, מחיר מצויין ומראה קרבי.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני נוסע על הפרוקסס 4 (כן כן, אני יודע, זה לא T1R), אני מאוד מרוצה מהם ומהאחיזה שהם מספקים ללאון שלי.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

מה ההבדל במחיר בין הTOYO לפרוקסס 4?

כאשר מחליפים צמיגים קדמיים צריך לעשות איזון גלגלים או משהו כזה ואותו דבר גם לגבי האחוריים?

יש בהרצליה את פורטל שראיתי שיש להם מבחר גדול מאוד של צמיגים, מישהו התנסה איתם כבר?

פורסם

יש לך גם את הS-DRIVE צמיג מעולה

ואומרים שהוא יותר טוב מT1R [השוואות בחול ובארץ]

למרות T/W קצת יותר גבוה[300 בS-DRIVE ו 280 בT1R]

אני עם הS-DRIVE על ראלי מרוצה מאוד!!

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

כמי שנוסע כבר 5 שנים על רכב דומה לשלך, ועם מידת צמיגים זהה, עברתי כבר 3 סטים, ולהלן התרשמותי: אל תקנה זוג ואח"כ עוד זוג, לדעתי, לכל רכב ספורטיבי, חובה תמיד לקנות רביעיה ביחד, ולבצע רוטציה קדימה-אחורה כל כמהה חודשים, כדי לשמור על האיזון הבסיסי שהכתיב היצרן (וכל מי שחושב אחרת, זה בסדר, אבל לדעתי נובע משיקולי קמצנות)

מניסיון, הקונטי (ספורט קונטקט) מצויינים אך "נחשבים" פחות ספורטיביים.

על הTOYO T1R תוכל לקרוא המון דיעות חיוביות, מעליו בשרשרת יש את ה R1R המוטרף והשווה (הצמיג הנוכחי שלי) ומתחתיו את הפרוקסס-4 שלא מתאים לך כצמיג ספורטיבי, אבל יספק את הסחורה לרכב יומיומי פשוט ומשעמם.

היו לי עד לפני כמה שנים פירלי P-ZERO-ROSSO-ASIMETRICO , מעולים ביותר ונחותים רק מהR1R, יקרים ולהערכתי לא שווים את הסכום ההזוי שהם עולים בארץ.

אם כבר קנית רכב ספורטיבי, לך על הגומי הכי איכותי (לדעתי R1R) שעולה סכום סביר בהחלט (שלישיה)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

צמיג מוטרף .......

פעם מישהו סיפר פה על שילדה מטורפת.

המלצתי בכללי לצמצם התיאורים המטורפים הללו.:lol:

בנאי הרשה לי לברך אותך על מכירת הרכב המטורף שלך :-D

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

ליאור, רכב משעמם ופשוט?

קצת הסחפות הייתי אומר.

הR1R של השנה הזאת הם הPROXES4 של לפני שנתיים. או 4 שנים.

כמות האחיזה שהם מספקים על יבש נופלת במעט יחסית למחיר של הR1R.

איש איש יעשה את שיקוליו, אבל לומר שצמיג כמו ה4 יעשה מהאוטו אפור ומשעמם זה פשוט לא נכון.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בתור מי שמורכבים לו פרוקסס4 וGSD3 על רכב אחר אני יכול להגיד שאין כ"כ מקום להשוואה.

זה קצת כמו להשוות אימפרזה לWRX, הם גם בקטגוריות שונות ככה שהשוואה לא יכולה באמת להתקיים.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

היו לי עד לפני כמה שנים פירלי P-ZERO-ROSSO-ASIMETRICO , מעולים ביותר ונחותים רק מהR1R, יקרים ולהערכתי לא שווים את הסכום ההזוי שהם עולים בארץ.

ליאור

אני לא אהבתי את הפירלי, הם התייבשו מהר מאוד והיו מאוד יקרים.

לעומת זאת, גם באיביזה FR שהייתה לי וגם על הלאון הנוכחית שלי עם מידת צמיגים כשלך בחרתי בT1R מאחר והם מספקים את הסחורה ועלו לי לזוג 1100 ש"ח כולל התקנה ואיזון ואני מרוצה מאוד.

לגבי הR1R , אכן הם מאוד מפתים והמחיר שקיבלתי עליהם בזמנו לא היה שונה מאוד מהT1R אך עם זאת הם נשחקים מהר יותר ולא ראיתי בהם צורך ממשי למרות שבהמשך אני לא פוסל אותם.

לסיכום: הייתי ממליץ ללכת על הT1R במקרה שלך, לא יקרים ועושים את העבודה.

אני התקנתי בצמיגי דניאל בחיפה אך בזמנו הזמנתי גם מצמיג ישיר.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

נראה לי שאני אבחר בTOYO T1R 1100 ש"ח לזוג זה מחיר בהחלט סביר ולפי מה שהבנתי הם מספקים את הסחורה.

אם אני מחליף את הקדמיים אז אני צריך לעשות איזון גלגלים? ואם כן אז עושים את זה באותו המקום?

תודה לעוזרים!

• תוכן חדש...