Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעיה שאי אפשר לדעת כמה הסקרים האלה מהימנים וכמה מקצועיים אלו שדירגו.

יכולים למשל להכנס אנשים מטעם אחת היצרניות , לדרג גבוה את המוצר שלהם ולדרג נמוך את המוצר המתחרה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי בדיקה רצינית.

R1R זה T1R בתחפושת. T1R עם סוליה רכה יותר, נקודה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

R1R הוא לא T1R בתחפושת,

לראשון אחיזה גבוהה מאוד בתנאים קיצוניים, דופן קשיחה למניעת קריסה ומקדם שחיקה שמזכיר מאוד צמיג סמי סליקס בעקבות אותה סוליה רכה שהזכרת,

לT1R אחיזה טובה מאוד אך הוא סובל מנטיה להמרח במצבים קיצוניים הדופן שלו מאוד רכה ומהווה בעיה ברכב עם חתך צמיג מעל 45 ומקדם השחיקה שלו גבוה במטרה להיות תמורה טובה לשקל לאורך זמן על חשבון אחיזה במצבי קיצון.

מה גם שהתרכובות שונות.

יקיר, (שנוסע כרגע על T1R על לאון 4).

MX-5 NC

פורסם
אחרי בדיקה רצינית.

R1R זה T1R בתחפושת. T1R עם סוליה רכה יותר, נקודה.

אשמח באם תפרט איזה "בדיקה רצינית" ביצעת ...

בדקת ששני הדגמים מגיעים בצבע שחור ?, המידה דומה ?, החומר ממנו הם עשויים הוא... גומי ?, והשם של היצרן על הדופן זהה ???

.

.

.

נ.ב: מה שכתבתי הוא הדבר היחיד המשותף לצמיגים האלו, חבל שאתה ממשיך ומתעקש לכתוב דברים שגויים, שעלולים לגרום לאנשים שנמצאים כאן לעשות החלטות שגויות...

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

זה VW GTI, אני רושם ממשתמש של חבר...

תראו לי איפה רשום של-R1R יש דפנות קשיחות יותר מל-T1R.

סה"כ זה אותו הצמיג עם מקדם שחיקה כפול ולכן נותן יותר אחיזה.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...