Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GOD IS GOD

whackpak
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חייב לציין שזה אחד המרוצים היותר יפים שיצא לי לראות !!!!!

והוא אשקרה בכה !!!!!!!

ולמי שלא יצא לראות הפסיד !

גם למי שלא יצא לראות את המרוץ של ה- 250 סמ"ק הפסיד , המנצח ילד בן 18

וזה גרם לי לחשוב, ראבק יש פה ח'ברה שנוסעים לא פחות טוב ממנו אבל בגלל הממשלה המזדיינת הזאת אף אחד פה לא יכול לממש את הפוטנציאל והאהבה שלו במרוצים !

חבל ![/b]

The doctor is the winner

פורסם
אני חייב לציין שזה אחד המרוצים היותר יפים שיצא לי לראות !!!!!

והוא אשקרה בכה !!!!!!!

ולמי שלא יצא לראות הפסיד !

גם למי שלא יצא לראות את המרוץ של ה- 250 סמ"ק הפסיד , המנצח ילד בן 18

וזה גרם לי לחשוב, ראבק יש פה ח'ברה שנוסעים לא פחות טוב ממנו אבל בגלל הממשלה המזדיינת הזאת אף אחד פה לא יכול לממש את הפוטנציאל והאהבה שלו במרוצים !

חבל ![/b]

אני ראיתי רק את ה250 וההתחלה של ה GP.

אני חייב לציין שהסיבוב האחרון של ה 250 היה מדהים! לפחות שלושה עקיפות!

אז מי ניצח בסוף ב GP? רוסי?

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

נוווווווווו מי יכול !!!!

ביאג'י עקף אותו בסיבוב חמישי לפני הסוף ! זה היה קטע סוווף הדרך !

אבל בסיבוב שני לפני הסוף רוסי עקף בסיבוב ניצח ובכה

The doctor is the winner

פורסם

הפסדת מותק !!!!!!!!!!!!!

זה היה לא פחות טוב מה MOTO GP הקריין כינה אותה " רוסי הקטן "

נהג סוף הדרך

The doctor is the winner

פורסם

[ יש פה חברה שנוסעים לא פחות טוב ממנו ,וואלה ?אלי חן למשל לא מצליח להקיף מספיק מהר כדי להשתתף במרוץ בכלל ויניב פלג אחרי שכבר הצליח להכנס למרוץ סיים אחרון

במסלול שנחשב עבורו כמסלול ביתי.אז על איזה חברה אתה מדבר בדיוק?

פורסם

למה שאני מתכוון זה שאם מלכתכילה היתה האפשרות להתחרות בארץ וללמוד אז גם פה היינו רואים ילדים בני 18 על המסלולים בעולם !

חינוך מילדות אחי היקר !

The doctor is the winner

פורסם
למה שאני מתכוון זה שאם מלכתכילה היתה האפשרות להתחרות בארץ וללמוד אז גם פה היינו רואים ילדים בני 18 על המסלולים בעולם !

חינוך מילדות אחי היקר !

דיוק אחי דיוק, כתבת יש פה חברה שנוסעים ,לא התיחסת לעתיד,ולא כתבת אם היו מסלולים

וחוץ מזה כדורגל משחקים פה מגיל אפס ומה הרמה אפס גם כן

פורסם
[ יש פה חברה שנוסעים לא פחות טוב ממנו ,וואלה ?אלי חן למשל לא מצליח להקיף מספיק מהר כדי להשתתף במרוץ בכלל ויניב פלג אחרי שכבר הצליח להכנס למרוץ סיים אחרון

במסלול שנחשב עבורו כמסלול ביתי.אז על איזה חברה אתה מדבר בדיוק?

לא לזלזל! אלי חן השיג לנו מקום לא רע בכלל! נראה אותך מצליח ככה בכזה מזג אוויר! נו באמת, איך אתם משווים אותם אלינו... להם מגיל 13 כבר יש R1 (הגזמתי בטירוף, אבל הבנתם את הכוונה) יחסית לעובדה שבארץ אין איפה להתאמן בכזאת רמה של מסלול ובכלל.. התוצאה יפה מאד!

תן בפולגז!

אם לי היה אופנוע, לסבתא היו גלגלים...

פורסם

גם המרוץ של ה125 היה ממש ממש טוב לקראת הסוף... למרות שמדובר על קורקינטים על מנוע שמגיעים ל200 קמ"ש....:)

אבל בנוגע למירוץ של המוטוג'יפי, אמרו לפני תחילת העונה שיהיה ממש ממש צמוד, ממה שאני ראיתי, לביאג'י פשוט היה אופנוע הרבה יותר חזק משל רוסי, אבל רוסי פשוט רוכב מדהים ולכן הוא ניצח את המרוץ הזה..

בנוגע לשאר הרוכבים כמו ג'יבראנו, הם נשארו הרחק מאחור (הדוקאטים בכלל לא נראו) ... ומג'יבראנו ציפו ליותר , לא? תקנו אותי אם אני טועה.

אבל היו 3 מרוצים שחבל על הזמן :popcorn:

פורסם

לשם שינוי ביאג'י קצת היה צמוד לרוסי [נו מילא,יש לו אופנוע יותר חזק משל רוסי],עכשיו אני מבין למה רוסי עבר לימאהה,שיעמם לו ונמאס לו לשחק כל פעם עם נהג אחר על המסלול [מה שקרה בשנה שעברה כמעט בכל מירוץ],אז הוא אמר לעצמו,בוא נשחק קצת עם ביאג'י וניתן לו בראש עם האופנוע שהוא לא הצליח לעשות איתו משהו.

ולאן לעזעזל נעלמו דוקאטי,מה קורה שם?!

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

• תוכן חדש...