Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נוהג כ3000 קילומטר בחודש. ומעוניין ברכישת רכב עד 70000. חשוב שלא יקרע אותי בהחזקה. ושיקח כמה שפחות דלק. ההתלבטות היא: באיזור ה50000 שח. פורד מונדאו צורה ישנה. שברולט אופטרה. איזור 70000 מזדה 6 . רובר r75 ואאודי a6 עד שת 04 וחוץ מזה אולי אתאמץ בשביל דודגג אוונגר? בכללי חשוב לי רכב מרשים ונראה יקר. במידה ורכב מסוים שווה לא אההס לשים מערכת גז.. תודה רבה.

פורסם
חשוב שלא יקרע אותי בהחזקה. ושיקח כמה שפחות דלק.

חשוב לי רכב מרשים ונראה יקר.

שברולט אופטרה.

לפי דעתי כל הדרישות ביחד לא משתלוות. אופטרה רכב מרשים וניראה יקר? כל אחד והטעם שלו (ממליץ לעשות חיפוש על שרשור של דיהו נובירה).

מה זה שיקח כמה שפחות דלק? כמה שפחות דלק בתקציב שלך זה אלטו חדשה ועוד ישאר עודף, או פונטו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תולוי ברכב ובמנוע שלו , ובכל מקרה אמרת שאתה מחפש רכב שלא ירע אותך באחזקה ואתה מחפש מכוניות מנהלים זללניות.

על מנת לא להטעות אותך אני לא אמליץ על דגמים מסויימים ואחכה למנוסים ממני שימליצו.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יש את הסקודה אוקטביה דיזל שבמבחן דרכים של אוטו השיגה תוצאות יותר טובות מטויטה פריוס ההיברידית וכן מהסיוויק ההיברידית

גם מבחינת דלק גם העיפה אותם מבחינת הביצועים

אני יודע אישית שפולו קלאסיק דיזל לוקחת 1/18 ותקרע אותה . יש דעות קדומות על דיזל . מנוע רועש וכאלה צריך לקחת

את זה בחשבון ולקנות אחת עם ק"מ נמוך שזה די נדיר כי לאור עלויות הדלק הבעלים שלהם בדרך כלל לא בבית ולא בעבודה:wink:

• תוכן חדש...