Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לקנות חלקי רכב מחו"ל בארץ זה סיפור מהתחת, צריך אישור של משרד התחבורה, וגם אחרי שיש את האישור הקשה מאוד להשגה הזה צריך להוסיף לעלות החלק ודמי המשלוח 50% מכס ומע"מ.

או, במילים אחרות, יש מצור!!!

אני מציע שנארגן משט, מלא בחלקי רכב.

צמיגים, קפיצים, בולמים, ג'אנטים, ציריות, מחשבים, חלקי קארבון פייבר וכל דבר נוסף שעולה על דעתכם (חלקים לרכב, לא סמים).

אני אתן את עצמי בתור דוגמא, למי שנפגע מהמצור.

יש לי לגאסי טורבו, אבל אין ציריות ללגאסי טורבו בארץ (ציריות מחוזקות), ושל אימפרזה לא מתאימות. אז אני נוסע עם ציריות של לגאסי רגילה, ומחליף כל 20 אלף ק"מ. נהדר, לא?

או... אני רוצה לקנות קויילאוברים של KW, הם עולים בערך 1100 פאונד, מה שאומר שלהביא אותם לארץ זה איזה 12 אלף שקל.

אל תשאלו, כבר הבאתי 20! ממש אגרוייסה מציאעה.

יאללה, למי יש ספינה?

הספינה תשוט לחופי חיפה, ואם יקפצו חיילים של השייטת ניתן להם במבה וקולה.

דניאל.

אני שונא את הקיץ!

פורסם

דניאל, כשאתה שותה בשעה 18 בערב זה אומר שיש לך בעיה..

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לפחות הוא לא לבד, הבחור של האטבים חיסל חצי בקבוק. :lol::beerchug::drinking:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שהוא עשה עם האטבים זה מעבר לשכרות.. הוא חושב שאטבי הכביסה הם שחקני כדורגל, זה כבר הזיות.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לשתות + צמחים = אבסינט (לענה זה גוטה גוטה)

לשתות + אטבים זה כבר סיפור אחר.

וברצינות, כאן המאבק הוא מול האינטרסים של היבואנים הגדולים לשמור על כוחם ולחסום ככול האפשר יבוא מקביל.

גם לא מדובר כאן בבעיה של אוכלוסיה "גדולה" תנסה להוביל פרסום בתקשורת וזה ישמע בערך ככה: החלקים המיוחדים למכוניות ה"יקרות" שלנו עולים הרבה כסף אוי יואי יואי.

אם הייתה כאן איזו מודעות מוטורית מפותחת ואנשים היו קונים משהו מעבר 1.6 אוטמט (חס וחלילה לא רובוטי/DSG או ידני ימח שמו) היתה גם דרישה נרחבת יותר למגוון של חלקי חילוף.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

הבחור של האטבים (אהלן) מצא את עצמו ביום בטלה בבית, אמנם לא שתוי אבל בהחלט מבושם מכל מיני חומרים טבעיים.

מונדיאל אטבים זה קצת גדול עלי, אז הסתפקתי בליגה המקומית הקטנה שלנו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

לא יודע מה לומר לך לגבי המשט, אבל אם יש אפשרות לשלוח את החלקים שאתה מחפש לספרד, אתה מוזמן להשתמש בכתובת שלי. אני מגיע לארץ כל חצי שנה בממוצע, פעם הבאה כנראה בספטמבר. פרטים נוספים - בה"פ.

• תוכן חדש...