Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין מה יהיה לאור ירוק שהתבססו בעיקר על נתוני הבריטים לאמר על זה (כמו שהם מצטיירים הם ירוצו מהר לממשלת בריטניה להציע להם דיל על מכירת המצלמות שלהם...)

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-25363-%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%A0%D7%99%D7%94-%D7%94%D7%95%D7%A4%D7%A1%D7%A7-%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9F-%D7%9C%D7%9E%D7%A6%D7%9C%D7%9E%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%94%D7%99.aspx

פורסם

המנכ"ל שלהם ימשיך לגלגל עיניים לשמיים, לזמר את אותן זמירות מוכרות בקול מתבכיין - ולממן עוד ניידות בליסינג למשטרה.

מכירים את העיקרון הפיטרי בסוציולוגיה? אור ירוק הוא דוגמה מצויינת למשהו שהתחיל נכון ונגמר רע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

קשה לי מאד מאד להאמין שמישהו אשכרה הולך להפסיד כסף בשביל לעשות משהו טוב.

אפילו שזה בבריטנייה.

ואגב, 504L, בחייאת, מה פירוש החתימה שלך?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
תרגום חלקי מאוד של החתימה:

- תגיד לי, מה זה דריפט?

- מכונית שמחליקה קצת עם הטוסיק.

- (...), ענייני תחת.

המשפט הראשון נכון.

-המכונית משחקת קצת עם הטוסיק.

-ככה, ענייני תחת.

למי שמבין יידיש, הדקויות הן שעושות את הקטע. בעברית זה, אפעס, צולע...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

כמו שאומרים "ביידיש זה נשמע יותר טוב"

לך תתרגם את הברכה: "זאָלסט וואַקסן ווי אַ ציבעלע – מיטן קאָפּ אין דר'ערד"* , זה אף פעם לא יהיה משעשע כמו במקור.

* למאותגרי יידיש "שתצמח כמו בצל - עם הראש באדמה" . הזהרתי אתכם שזה לא אותו דבר.

פורסם
המשפט הראשון נכון.

-המכונית משחקת קצת עם הטוסיק.

-ככה, ענייני תחת.

תודה!

תיארתי לעצמי שהמשפט הראשון זה שאלה לגבי מה זה דריפט, אבל הטוכעס קצת סיקרן אותי, מה כבר יכול להיות הפירוש של המשפט...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...