Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוואה לחייל עד 20 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין לך חברי ילדות או משהו בסגנון? אני בטוח שעם יש לך כמה חברים שאתה מכיר שנים על גבי שנים לא יתנגדו להלוות לך את סכום הכסף הזה.

בין חברים טובים שלי כל הזמן יש הלוואות של אלפי שקלים ללא בעיה מיוחדת אפילו ללא ריביות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

לא יודע איזה חברים יש לך אבל חברים שלי חיילים תפרנים כמוני , והאמת גם אם היה להם לא היו מביאים לי 20 אלף שקל :?

פורסם
אין לך חברי ילדות או משהו בסגנון? אני בטוח שעם יש לך כמה חברים שאתה מכיר שנים על גבי שנים לא יתנגדו להלוות לך את סכום הכסף הזה.

בין חברים טובים שלי כל הזמן יש הלוואות של אלפי שקלים ללא בעיה מיוחדת אפילו ללא ריביות

חברים וכסף זה משהו שברוב המקרים נגמר בפיצוץ.

לא יודע כמה חברים יש לך, אבל אני מעדיף לשמור על שלי ולא להכניס כסף למשוואה...

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אם זה דחוף כי אתה עלול למות מזה, אז תלווה ממשפחה, חברים, הבאבא סלי, WHATEVER.

לא דחוף? תתרגל סבלנות וריסון עצמי. ללוות כסף כשאין לך מקור הכנסה זה אידיוטי, נקודה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

קודם כל אני מחזק את מה שHANS רשם, וזה מנסיון אישי כואב.

1) לפני כשנתיים כאשר ההכנסה החודשית הייתה 1K (עבדתי במקביל ללימודים), בגיל 19 אישרו לי ללא ערבים הלוואה של 20K שנפרסה לשנתיים.

2) אם הבנק שלך מסרב לתת לך הלוואה אתה פשוט ניגש לבנק השני מעבר לכביש ומציע לעבור אליהם בתנאי שתקבל את ההלוואה שאתה צריך. (נכתב מנסיון של חבר קרוב שעזב שני בנקים בגלל סירוב להענקת הלוואה).

ושוב, בתור אחד שלא מזמן סיים לשלם את הבלגן שהוא יצר לעצמו, תחשוב טוב טוב לפני שאתה נכנס לבוץ הזה. לעבוד רק בשביל להחזיר כסף לבנק אלה לא חיים, לעבוד בעבודה חרא בלי יכולת להתפטר כי אתה לא בטוח שתוכל לעמוד בתשלום הבא לבנק זה לא חיים.

בהצלחה.

פורסם

לקחת הלוואה של 20K במצבך זה שווה ערך למוות איטי ביסורים.

אם זה לא דחוף ולא עניין של בריאות תמנע בכל מחיר מלקחת הלוואה, גם בעתיד.

אני מקלל את הבנקים כל פעם שאני רואה את הפרסומות הצבעוניות על המוזיקה הנחמדה ברקע שמעודדות אותך לקחת הלוואה כדי לרכוש רכב חדש או לצאת לחופשה.

אחר כך לא מבינים מה גורם לזוג יציב בשנות ה30-50 לחייהם לשלוח יד בנפשם אחרי שנכנסו לחובות, הכל מתחיל משם.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שמשגע אותי זה שהפקידות בבנק (כך מנחים אותן, כנראה)

פולטות "תגיד, למה שלא תיקח הלוואה" על אוטומט,

גם כשאני מבצע פעולה שלא קשורה לכלום,

כמו איסוף פנקס צ'קים.

בנאדם שובר את הראש ומתכנן בקפדנות על מנת לא להיכנס למינוס של חצי שקל,

והבנק מפזר הלוואות כאילו שמדובר באיזה משהו כיף. תאכל חומוס, קח הלוואה, צא לסיבוב בגינה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתפלא דווקא עומדות האפשרויות להלוואה לך כחייל !

בשל שהסכום הוא עדיין לא כזה בשמיים למרות שמדובר ב20,000 אלף ש"ח - האפשרויות העומדות בפניך הן !

קודם כל !!! זה יאושר אך ורק אם לא היו לך שום החזרי הוראת קבע , צקים או כרטיסי אשראי בחצי שנה האחרונה וכמו כן חריגות ממסגרת הבנק שלא נסגרו וכמובן הלוואות פתוחות!

אם בכל זה אתה מסודר אז ,

הלוואה בנקאית תבוא לקראתך בתנאי להבטחת הורדת החזר ההלוואה בתאריך הפקדת השכר מהצבא , כלומר אם צה"ל מפקיד לך ב1 לחודש שכר אז באותו היום ירד לך החזר ההלוואה!

כמו כן כך חברת אשראי חוץ בנקאי אך רק שהיא תדרוש ממך להנפיק כרטיס אשראי חוץ בנקאי מה שמייקר את העליויות החודשיות וכמו כן את הריבית המבוקשת

תראה - הלוואה בנקאית היום כחייל לא יתנו לך אך כהלוואה רגילה בסביבות ה16% לערך כך שזה ממש לא זול!!

כמו כן בתחשב בחזר חודשי ל5 שנים יוצא לחודש בסביבות ה 333 ולזה להוסיף את הריבית ועליות גביה -

כמו כן תמיד ניתן לשנות במקרה שלך להעלות את גובה ההחזר החודשי ו/או לסגור את ההלואה בתשלום קנס סימלי!

את ההוואלה יעמידו לרשותך ל5 שנים כמו כן מעבר להתחייבות השכר בחודשי יהיה אפשרות להבטיח את המענק שחרור שתקבל שיכול לעזור לך להמשך כיסוי חוב ההלוואה !

:roll:

פורסם

מה ההחזר החודשי כולל ריבית ? לפי הבנתי הריבית יכולה להשתנות ולעלות ואיתה גם ההחזר .

באיזה בנק עושים את כל זה בלי להחתים ערבים ?

ד"א - יש לי 100 אלף שקל סגור בחשבון בנק לעוד 5 שנים , הם יכולים להוציא מזה במידה ואני לא עומד בהחזר ?

פורסם
תתפלא דווקא עומדות האפשרויות להלוואה לך כחייל !

בשל שהסכום הוא עדיין לא כזה בשמיים למרות שמדובר ב20,000 אלף ש"ח - האפשרויות העומדות בפניך הן !

קודם כל !!! זה יאושר אך ורק אם לא היו לך שום החזרי הוראת קבע , צקים או כרטיסי אשראי בחצי שנה האחרונה וכמו כן חריגות ממסגרת הבנק שלא נסגרו וכמובן הלוואות פתוחות!

אם בכל זה אתה מסודר אז ,

הלוואה בנקאית תבוא לקראתך בתנאי להבטחת הורדת החזר ההלוואה בתאריך הפקדת השכר מהצבא , כלומר אם צה"ל מפקיד לך ב1 לחודש שכר אז באותו היום ירד לך החזר ההלוואה!

כמו כן כך חברת אשראי חוץ בנקאי אך רק שהיא תדרוש ממך להנפיק כרטיס אשראי חוץ בנקאי מה שמייקר את העליויות החודשיות וכמו כן את הריבית המבוקשת

תראה - הלוואה בנקאית היום כחייל לא יתנו לך אך כהלוואה רגילה בסביבות ה16% לערך כך שזה ממש לא זול!!

כמו כן בתחשב בחזר חודשי ל5 שנים יוצא לחודש בסביבות ה 333 ולזה להוסיף את הריבית ועליות גביה -

כמו כן תמיד ניתן לשנות במקרה שלך להעלות את גובה ההחזר החודשי ו/או לסגור את ההלואה בתשלום קנס סימלי!

את ההוואלה יעמידו לרשותך ל5 שנים כמו כן מעבר להתחייבות השכר בחודשי יהיה אפשרות להבטיח את המענק שחרור שתקבל שיכול לעזור לך להמשך כיסוי חוב ההלוואה !

תגיד, מאיפה הבאת את הנתונים האלה? יש 1001 סוגים של הלוואות בשוק ולכל בנק יש את התנאים והתבחינים שלו למתן אשראי.

איך הגעת לסכום ההחזר הזה? 20,000 ש"ח בפריסה לחמש שנים בריבית P+9% אומר החזר חודשי של יותר מ-440 ש"ח, וזה עוד נכון לרמת הריבית הנוכחית, שהיא יחסית נמוכה.

לא בכל הלוואה ניתן לבצע פרעון מוקדם ללא עלות. בנוסף, ברגע שגובה ההחזר גבוה מגובה השכר, הבנק בחיים לא יאשר לו את ההלוואה, גם אם יש בטחונות טובים.

בקיצור, די לפלוט שטויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

באמת הנתונים נשמעים יותר מידי אטרקטיבים שזה כבר חשוד :?

קופרה - כי אני לא מתכוון לקחת הלוואה כרגע כתבתי שירדתי מזה.

פורסם

אההה....

:nono:

תשמע, שלא תיקח הלוואות אתה שומע ?!

זה מסוכן וירדפו אחריך ויעקלו לך, ויגידו אותך לאבא שלך ו...

אההה, אתה כבר לא לוקח הלוואה? יופי.

:splat:

• תוכן חדש...