Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלוואה לחייל עד 20 אלף שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה האפשרויות עומדות בפני ? הלוואה מהשוק האופור / שוד בנק / הלוואה מההורים או מהצבא לא בא בחשבון.

בעיקרון אני מעוניין לעשות ניתוח שעלותו 20 אלף שקל , מכיוון שאני חיייל אני לא מבוטח בקופת חולים ואין השתתפות מצידם , מצד שני הצבא לא ממן ניתוחים מהסוג שאני רוצה לעשות.

אני מקבל מהצבא 350 שקל , בע"ה אני מסיים בקרוב קורס מדריכי חדר כושר ואני מתכנן לעבוד בזה בזמן הצבא , בתקווה שככה יכנס יותר כסף.

בכל מקרה מה האופציות שעומדות בפני ? מה לגבי בנקים או חברות אשראי ? אולי הלוואת גישור למרות הריביות הגבוהות ?

פורסם

אם הלוואות מההורים ומהבנק לא בא בחשבון אז זה או שוק אפור או שוד בנק.

במקרה הזה בשניהם או שתמצא את עצמך בכלא או שתמצא את עצמך תוך חודש חייב לאיזה כריש סכום פי 5 ממה שלקחת.

הבנק לא יתן לך הלוואה עם משכורת של 350 ש"ח.

הניתוח הזה יכול לחכות? אני משער שזה לא משהו בריאותי אחרת הצבא חייב לממן לך את הניתוח.

כמו שאמרת, תסיים קורס מדריכי חדר כושר ותעבוד חצי שנה בערך בשביל ה20K האלו.

אין לך כל כך הרבה אופציות, כנראה שתצטרך לדחות את זה לאחרי הצבא.

בן.

Got To love It

פורסם

יותר מהעניין של הכסף, לניתוחים יש קטע כזה של זמן החלמה.

מה גם שאתה לא יכול לעשות בזמן הצבא ניתוח על דעתך האישית, אתה צריך לקבל אישור בשביל זה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מעוניין לעשות ניתוח ב 20K ש"ח... אז את דרך הרווחת הכסף בגן העצמאות אתה כבר אמור להכיר :roll:

סתם, סתם, הייתי מוכרח.

רק אל תעלב לי עכשיו :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

את האמת זה דיי הצחיק אותי :-)

בכל מקרה , יש אפשרות לקחת הלוואה ולהחזיר נניח אחרי שנה ? ובינתיים לשלם את הריבית ?

פורסם

יש הלוואות כאלה.

הלוואות כאלה ינתנו לך ע"י בנק אולי גם חברת אשראי, אבל הן ינתנו כנגד בטחונות טובים. בבנק אולי יסכימו לתת לך הלוואה גם כנגד ערבים טובים.

אם ההתלבטות שלך היא שוק אפור, או שוד בנק, עדיף לך לשדוד בנק, כך לפחות יש סבירות גבוהה שתגיע לכלא בחתיכה אחת ושם כבר ילמדו אותך מה קורא בגן עצמאות :wink: .

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
בבנק אולי יסכימו לתת לך הלוואה גם כנגד ערבים טובים.

אז אתה בעצם טוען שכל החיים הטעו אותנו והאמת היא ש"ערבי טוב הוא ערבי שחותם לך ערבות"?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יכול להיות :lol:. בשביל זה אני צריך להעמיד את הענין למבחן ולבדוק אם בפועל הוא ישלם את ההלוואה במקומי.

קבעתי לי כלל - אני לא מבקש מאף אחד להיות ערב עבורי, כדי שלא אתבקש להיות ערב עבור אחרים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אף בנק לא יסכים להעמיד לאדם במצבך אשראי כזה, גם לא עם ערבים.

ובכלל, ערב שנלקח להבטחת חוב של 20,000 ש"ח הוא ערב מוגן, מה שאומר שלבנק הולך להיות המון כאב ראש עד שהוא יראה ממנו שקל, אם בכלל.

אם כבר, הייתי מציע לך לשקול אפשרות לצרף לחשבון שלך שותף בעל יכולת החזר. במקרה שלא תעמוד בתשלומי ההלוואה, הבנק יוכל לפנות אליו בדרישה לתשלום החוב, למרות שאם יורשה לי, העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך זה להתנהל בשלב זה של חייך רק עם מה שיש לך ולא למנף את עצמך מעבר לזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מאוד לא מומלץ אבל ניתן לפצל , חלק לקחת מהבנק , חלק מחברת אשראי חיצונית על חשבון המסגרת שהם יקצו לך וחלק מחברת מימון חיצונית. בכולם תצתרך החזיר את הכסף.

זה נקרא לפזר ביצים בסלים שונים אומנם זה משוק ההון אבל המצב דומה.

עוד משהו יש חברה שנקראת כלל מימון נותנת הלוואות לסטודנטים בעיקר . בדוק איתם אני יודע שיש להם מסלול של להחזיר בהתחלה רק את הריבית ואת הקרן (ההלוואה עצמה) ניתן לדחות בחודשים ואולי אף שנים . אולי בתור חייל זה יעזור לך כי החזר הריבית הוא של עשרות שקלים לחודש בלבד .

אישית לא ממליץ קחת הלוואות במיוחד כאשר אין לך מקור להחזיר את ההלוואה. אבל לשיקולך. אם אתה לא רוצה למצא את עצמך עם ברכיים שבורות ובית של ההורים הרוס אל תכנס לשוק האפור שום דבר לא שווה את זה עדיף כבר לחיות בקרטון בחוץ.

פורסם

מנסיון בתור חייל והכנסה חודשית (בעבודה) של 2.5K המקסימום שהבנק נותן בלי ערבים (לא ביררתי עם ערבים) זה 7K.

לא יודע איזה סוג של ניתוח זה אבל אני ממליץ לחכות לאחרי צבא אם אתה לא רוצה לבלות 3 שנים בתחרות כנגד הבנק להחזיר את הכסף. שוק אפור? לא נראה לי שכדאי להתעסק איתו.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
עוד משהו יש חברה שנקראת כלל מימון נותנת הלוואות לסטודנטים בעיקר . בדוק איתם אני יודע שיש להם מסלול של להחזיר בהתחלה רק את הריבית ואת הקרן (ההלוואה עצמה) ניתן לדחות בחודשים ואולי אף שנים . אולי בתור חייל זה יעזור לך כי החזר הריבית הוא של עשרות שקלים לחודש בלבד .

ראשית, סוג ההלוואה שהזכרת נקרא בעגה המקצועית הלוואת גרייס, מכיון שהמלווה (הבנק) נותן ללווה גרייס (תקופת חסד) על החזר הקרן.

לגבי הריבית: על סכום כזה זה ממש לא כמה עשרות שקלים. אם זה ממש חשוב לך, אני יכול לבדוק במדויק בכמה בדיוק מדובר, אבל אני מעריך את זה בלא פחות ממאה ש"ח בחודש. סכום שבהחלט אינו מבוטל עבור חייל עם שכר זעום.

לגבי שוק אפור: למחוק מהלקסיקון את המושג הזה, וישא"ק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

שוק אפור וכדומה לא העלתי על דעתי בכלל , ככה שאין צורך לשכנע את המשוכנע :-)

בנוגע לפיזור הלוואה - חשבתי על הרעיון הזה והגעתי למסקנה שפשוט עדיף לרדת מזה כי זה סתם כאב ראש.

אני מקוווה למצוא עבודה לסופ"ש + יום נוסף בשבוע , יש למישהו המלצות ?

• תוכן חדש...