Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה:זיהוי סמל של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולדסמוביל כמובן. הסמל בתמונה הפוך.

משמאל לסקודה זה טלבות (TALBOT), את השני לא מכיר.

פורסם

אני ינחש, הוא הלך לפירוקיות ושאל את המוכר אם אפשר לפרק מהרכבים ההרוסים סמלים בבקשה :oops:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

כן, רק בלי שבירת הראש של ללכת לפירוקיה ולבקש. והרכבים לא חייבים להיות הרוסים.

:evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

האמת שגם לי ברגע שראיתי את התמונה הזאת במקום לחפש איפה נמצאים הסמל של הונדה וvolvo הייתי עסוק בתהייה כמה כשר העסק.

מישהו איבד סמל לאחרונה...?

אולי יש פה בעל oldsmobile שחסר לו משהו?:wink:

פורסם

על הסמל של מרצדס רואים שהוא נתלש מבסיסו כך שהסמלים הללו לא בדיוק נקנו בכסף. אם הייתי תופס את האפס שהיה שולח לי יד לסמל, הייתי כורת לו את הידיים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...