Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4675 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

האם צריך להיות הבדל במחיר הביטוח החובה בין נהג צעיר+חדש לבין רק נהג צהיר

אשמח לתשובה,

תודה.

Pioneer 6050; JBL 1004; Morel Tempo 6.5" Comp; Rockford P2

פורסם

א.כן.

ב. אין דבר כזה צעיר+חדש יש או חדש או צעיר או לא זה ולא זה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נגמר לי הנהג חדש לפני חודש, היום קיבלתי את הפוליסה החדשה והמחיר קפץ למעלה.

מתקשרים לסוכן הוא אומר שאין הבדל בין חדש לצעיר.

חשוב לציין שאין תאונות ביכלל ברקורד של 2 הנהגים.

Pioneer 6050; JBL 1004; Morel Tempo 6.5" Comp; Rockford P2

פורסם

:twisted:

א.כן.

ב. אין דבר כזה צעיר+חדש יש או חדש או צעיר או לא זה ולא זה.

למה לא? ילד בן 18 שהוציא רישיון הוא נהג חדש, והוא גם נהג צעיר עד גיל 24.

פורסם
:twisted:

למה לא? ילד בן 18 שהוציא רישיון הוא נהג חדש, והוא גם נהג צעיר עד גיל 24.

מה זה קשור? כשאתה עושה ביטוח אתה עושה או ביטוח צעיר או חדש, אתה לא עושה שניהם, ביטוח על נהג חדש מכיל בתוכו ביטוח לנהג צעיר ולנהג ותיק ול40+ ועוד אלף ואחת דברים, זה כמו פירמידה שבה הנהג חדש הכי נמוך, והוא מכיל עליו את כולם, אח"כ צעיר וכך הלאה

נגמר הנהג חדש, העברת לביטוח על נהג צעיר והביטוח עלה? אם הוא אומר שאין הבדל, אז מה פתאום הוא מעלה את המחיר? מילא ישאיר אותו אותו דבר... משהו מסריח תרים טלפון לסוכן ותנסה לרחרח :|

פורסם

אמור להיות יותר זול לא משמעותית או מקסימום אותו מחיר. תעשה מה שאני עשיתי כשחידשתי את פוליסת המקיף שלי הסוכן שלי ביקש 2600 ש"ח ביררתי אצל סוכן אחר והוא הציע לי אותה פוליסה ב2000 ש"ח, ברגע שביקשתי טופס העדר תביעות מהסוכן שלי הכל השתנה ותוך יומיים גם הם "הצליחו" להוריד את המחיר ל2000.

תעשה בירור אצל כמה סוכנים ותבדוק מה המחיר האמיתי, אם הסוכן רוצה אותך הוא ידע להשיג אותך.

בהצלחה

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אתה יכול לעשות שימוש במחשבון ביטוח חובה על מנת להשוות מחירים בין חברות הביטוח השונות.

אתה מזין את כל הפרטים הרלוונטיים: גיל, ותק בנהיגה, עבר תעבורתי וכו' והמערכת מבצעת חיפוש שבסופו תקבל השוואת מחיר ביטוחי חובה בין כל החברות.http://www.ucompare.co.il/

פורסם

יכול להיות שזה עלה בגלל שינויים במס, מע''מ ושאר הירקות.

אצלי זה עלה ב 73 שקל בגלל זה.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...