Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה מעולה!

אם היית מעלה את האיתותים ומשלב אותם בתוך הגריל (שחסר), ובמקומם בפגוש מתקין אורות ערפל זה יכל להיות מעניין, אבל המקוריות נפגעת. :screwy:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
למה לוקח כל כך הרבה זמן לעשות ריפוד ? לרכב כמו שלך ללא מושב אחורי וללא דלתות אחוריות זה צריך להסתיים תוך יומיים :?

ראשית, זו ממש לא עבודה ליומיים. צריך להכין ולחתוך את הספוג שנמצא מתחת לשטיח, להכין תבניות לחיתוך השטיחים, דיפונים לדלתות וצידי הרגליים, ריפוד גג וריפוד מושבים. ההכנה היא החלק הממושך של התהליך. ההרכבה וההתאמה - הם אולי לוקחים יומיים. יתרה מזאת, כל רפד שיקח על עצמו עבודה שכזו, לא ישבית את העסק שלו ויגרש מעל פניו לקוחות מזדמנים שבאים לתקן ריפוד דלת, מושב וכדומה. אלו הם לא לקוחות שאפשר להגיד להם לחזור עוד שבוע-שבועיים. הם פשוט ילכו למקום אחר. אז בין השאר צריך אותו רפד לטפל באותם לקוחות ובין לבין להתקדם גם עם המכונית. הייתי ושאלתי אצל מספר רפדים. טווח הזמן נע בין עשרה ימים ועד שלושה חודשים. מובן שלא אשבית את הפרוייקט לשלושה חודשים ואם זה המצב - אבחר רפד אחר.

נראה מעולה!

אם היית מעלה את האיתותים ומשלב אותם בתוך הגריל (שחסר), ובמקומם בפגוש מתקין אורות ערפל זה יכל להיות מעניין, אבל המקוריות נפגעת. :screwy:

תודה על התמיכה ועל הרעיון, אבל אל תדליק את ניר. הוא כל הזמן אומר לי שאני צריך רביעיית פנסים נוספים, או לפחות צמד - כמו באסקורט שלו...

מה עם קשת התהפכות?

אתם שניכם מחזירים אותי לתוכנית המקורית: הנמכה, חישוקים גדולים, קשת התהפכות בארגז עם סוללת פנסים מורכבת עליה, מנוע ביג בלוק של קרייזלר (למרות שאני איש של שברולט. כי צריך להישאר נאמן למקור, שהוא מנוע קרייזלר... :-D). פתחתי את אי.בי להזמין חלקים ואז המחשב הזכיר לי שאנו בישראל ושדי אם אשנה את גומיית דוושת הגז - לא אעבור טסט... בקיצור - בחיים אחרים.

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם

קשת התהפכות לא מכשילה טסט בטנדרי הסובארו שאני רואה ונוהג יום יום

כלוב התהפכות אולי מכשיל

גם אותך לא יכשילו על זה

לא חייבים פנסי ערפל עליהם, אפשר מתחת לפגוש הקדמי

ורק תחשוב מה בדיוק מגן על הראש שלך בהתהפכות? הפיברגלאס?

פורסם
קשת התהפכות לא מכשילה טסט בטנדרי הסובארו שאני רואה ונוהג יום יום

כלוב התהפכות אולי מכשיל

גם אותך לא יכשילו על זה

לא חייבים פנסי ערפל עליהם, אפשר מתחת לפגוש הקדמי

ורק תחשוב מה בדיוק מגן על הראש שלך בהתהפכות? הפיברגלאס?

אתה התכוונת בדבריך. חשבתי שאתה מתבדח!

התשובה, אם כך, צריכה להיות מנומקת ורצינית, עד כמה שאפשר:

1. להתהפך? עם רכב אספנות שכזה?! מה בדיוק אתה חושב שאני עומד לעשות איתו, שאני עלול להגיע למצבים כאלו?

2. כמה רכבי אספנות התהפכו בישראל על כביש?

3. כמה רכבי אספנות אחרים צוידו לנהיגת כביש בקשתות התהפכות או בכלוב?

4. בכמה רכבי אספנות אחרים אתה תישרוד בתאונה קשה? חס וחלילה.

ושני דברים לידיעה:

1. פיברגלאס הוא חומר חזק. חזק מאוד אפילו בכיווני קריסה מסויימים. הרבה יותר מאשר מתכת. יש תמונה מסוימת שיוחאי שנער יכול להעלות, על ניסוי שנעשה במפעל לבדיקת חוזק הגג של הרום. התוצאות מרשימות....

2. תופתע לדעת, אבל לרום יש כלוב התהפכות תקני ומקורי! הוא מורכב בצמוד לגג ולמטה דרך קורות A ו-B. האם אסמוך על כלוב ההתהפכות הזה בעת התהפכות קשה? בוא ונאמר שלא כדאי לבדוק...

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם
אתה התכוונת בדבריך. חשבתי שאתה מתבדח!

התשובה, אם כך, צריכה להיות מנומקת ורצינית, עד כמה שאפשר:

1. להתהפך? עם רכב אספנות שכזה?! מה בדיוק אתה חושב שאני עומד לעשות איתו, שאני עלול להגיע למצבים כאלו?

2. כמה רכבי אספנות התהפכו בישראל על כביש?

3. כמה רכבי אספנות אחרים צוידו לנהיגת כביש בקשתות התהפכות או בכלוב?

4. בכמה רכבי אספנות אחרים אתה תישרוד בתאונה קשה? חס וחלילה.

ושני דברים לידיעה:

1. פיברגלאס הוא חומר חזק. חזק מאוד אפילו בכיווני קריסה מסויימים. הרבה יותר מאשר מתכת. יש תמונה מסוימת שיוחאי שנער יכול להעלות, על ניסוי שנעשה במפעל לבדיקת חוזק הגג של הרום. התוצאות מרשימות....

2. תופתע לדעת, אבל לרום יש כלוב התהפכות תקני ומקורי! הוא מורכב בצמוד לגג ולמטה דרך קורות A ו-B. האם אסמוך על כלוב ההתהפכות הזה בעת התהפכות קשה? בוא ונאמר שלא כדאי לבדוק...

און נראה לי שהוא התכוון לקשת העמסה.... :shock:הרי אתה מתכננן לשים שלט "פנוי להובלה" נכון:wink:

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם
און נראה לי שהוא התכוון לקשת העמסה.... :shock:הרי אתה מתכננן לשים שלט "פנוי להובלה" נכון:wink:

דורון להעמיס הוא יכול רק חבילות של נענע ופטרוזיליה

הקפיצים עם השבע עלים אצלי לו יש עכשיו רק ארבע :-D

חבר צוות פיברקלאב

"אני מעריץ אותך," אמר הנסיך הקטן ומשך קלות בכתפיו "אבל מה יוצא לך מזה?"

פורסם

דורון להעמיס הוא יכול רק חבילות של נענע ופטרוזיליה

הקפיצים עם השבע עלים אצלי לו יש עכשיו רק ארבע :-D

דורון, רענן צודק. הלכה האפשרות לעשות הובלות מהצד. :-D הטנדר בסט-אפ של פרייבט...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

ואני חושב שהוא התכווןל לקשת ריתוך...;) איך יתקנו את הסדקים במרכב ?

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
ואני חושב שהוא התכוון לקשת ריתוך...;) איך יתקנו את הסדקים במרכב ?

אל תדליק סתם! השקעתי לא מעט בכדי לחסן את השלדה הזו ככל האפשר כנגד סדקים...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם
בוא תירגע אצל השבדית :wink:

רענן, עכשיו אתה סתם מדליק את הישראלית, שלא יודעת עדיין על השבדית...

חבר צוות פיברקלאב.

פורסם

מי מכיר ומי יודע?

במסגרת ההכנות לקראת הרכבת מכלולי הדלתות, מצאתי שני חלקים אותם אין להשיג במחסן פיברקלאב, אבל גם לא מצאתי כאלו בכמה מקומות אחרים בהם חיפשתי.

החלק הראשון: המדובר בגומיה חיצונית, המורכבת בחלק החיצוני של הדלת לרוחב החלון ותפקידה הוא למנוע חדירת מים לתוך הדלת.

החלק השני: בצד הפנימי של הדלת, לרוחב החלון פס לבד (או משהו דומה) שתפקידו לנגב את החלון מאבק, או סתם למנוע מחדירת פסולת לדלת ולאטום מרעשים.

לא מדובר בחלקים ייעודים לרום. ראיתי דומים לאלו באסקורט וגם ב-MG, מניח שדומים לאלו יש גם במכוניות אחרות.

החלקים המקוריים, בשתי המכוניות שלי לא במצב טוב במיוחד. הגומיות החיצוניות קשות (טרם ניסיתי עליהן את שיטות המאפיה של ליאור ברוך) ואילו הפנימיות מתפוררות.

יש למישהו רעיונות?

מצ"ב תמונות.

1. גומיות החלון החיצוניות.

2. הלבד בצד הפנימי, שמודבק לפס מתכת.

3. הגומי של ידיות הדלתות החיצוניות. בכל חיפושי באי.בי לא מצאתי גומיות כאלו. כרגע הן עוברות תהליך ריכוך. גם פתוח לרעיונות יצירתיים בהקשר שלהם.

ינואר 3 002.jpg

ינואר 3 004.jpg

ינואר 3 007.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...