Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כותב סיכום עונה אחרי כול סדרה שאני צופה בה, סך הכול כמה מילים פה ושם שעונות על 5 שאלות.

על ארקיין עונה 2 כול כך לא היה לי מה לכתוב שנראה לי שעד היום הקובץ ריק.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 3.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 13 דקות, David32 כתב:

ריק

זה הכל כבר נאמר בתוך הסדרה 😅

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

צפיתי בשלוש עונות של The Newsreader. סדרה אוסטרלית מ-2021. 

רואים שם אירועים שקרו בשנות השמונים..ובעיקר את ההתנהלות ברשת חדשות טלויזיה. אני נהניתי, הדמויות שוחקו היטב. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
לפני 13 שעות, Tom_22 כתב:

למי שעדין עוקב ולא שם לב, Stranger Things עלתה בעונה חמישית ואחרונה. חצי עונה שוחררה כבר, החצי השני אחרי הכריסמס.

הייתה עונה ראשונה נחמדה עם וויב נוסטלגי.

אחרי כן... ראה חוו"ד שלי למעלה על The Beast in Me. אותה בעיה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

דברים מוזרים התחילה כסידרה כיפית קלילה (יחסית) שמעירה את רגש הנוסטלגיה, עבור מי שהיה ילד בשנות ה80. היא עשתה שינוי כיוון והפכה לסדרה כבדה ורצינית.

מסיים עכשיו את ארבעת הפרקים האחרונים. אני עדיין נהנה למרות הכל. מה שמפריע לי בעיקר זה שהשחקנים כבר בני 25-30 ועדיין רוכבים על אופניים וחוטפים מכות מהבריונים בתיכון.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, ntd כתב:

על אותו משקל, מאותם יוצרים,  יש סדרה בשם: 

השלימזלים האדירים(The Mighty Nein)

השם בעברית קצת מוזר, אבל מדובר בסדרת פנטזיה D&D מצויינת.

אמנם אנימציה, אבל זאת סדרה שמיועדת לקהל הבוגר - אפלה , יש פיתוח של הדמויות , ומלאה ב- Gore.

(מעין "האחות הבוגרת" של Vox ).

מומלץ מאד לאוהבי הז'אנר. אחרים גם יכולים להנות.

משום מה פחות התלהבנו מThe Mighty Nein 😅

פורסם
לפני שעתיים, falou כתב:

הייתה עונה ראשונה נחמדה עם וויב נוסטלגי.

אחרי כן... ראה חוו"ד שלי למעלה על The Beast in Me. אותה בעיה.

תכל'ס זה נכון לגבי די הרבה סדרות.

גם בחלק מהאחרות שציינתי המצב דומה.

שלא לדבר על דברים כמו המתים המהלכים שסחבו באופן לא ברור 11 עונות...

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא המלצה, רק תהייה.

את משחקי הכס ראיתי בקצב ששוחררו הפרקים. שבוע אחרי שבוע. שנה אחרי שנה. בגלל זה, לא מעט פעמים ראיתי סצנות שלא זיהיתי את הדמויות ומה הסיפור שלהן. ככה זה כשיש עומס של דמויות וקווי עלילה וחלקן מופיעות פעמיים שלוש בעונה.

אז עכשיו אני עושה בינג׳ ונהנה מזה שאני מצליח לעקוב אחרי כל האירועים.

רק דבר אחד מטריד אותי, למה שירות בתשלום של חברה כמו hbo, משתמש בכתוביות שנלקחו מטורנטים…?

image.thumb.png.b09dbc512cf94393c032bc1f1e95f5aa.png

• מצחיק 4
  • מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

וואלה שאלה מצוינת. עד כמה זה רע? כאילו רע-טורנט? ממש לא קשור לכלום? טעויות כתיב?

יכול להיות שאיזו חברת-תרגום קקמייקה עשתה under-bid עם תרגומי טורנט במקום לשלם למתרגמים או לקנות תרגום קיים מזכיין קודם.

אגב סדרות מהאוב - אני צופה בטפטופים ב-Battlestar Galactica עם הבכור (מארז בלו ריי), יש פה ושם פרקי מילוי שלא מחזיקים את הסדרה אבל הרוב - יא ווראדי, איזו כתיבה. פשוט כתיבה מושלמת. כל מילה. הזדקנה מצוין, כל הערבוב של פוליטיקה, דת ו-AI נותר רלוונטי להפליא.

עריכה אחרונה על ידי hans
  • מעניין 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

סיימתי לראות את Widow's bay באפל טיוי. 

מדובר בסדרה מסוג קומדיית אימה, ז'אנר שחביב עליי, ארבעה פרקים בלבד שזה מצויין בעיני. 

די אהבתי, זה זורם טוב.

8 בסולם הגולש. 

• אהבתי 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעה, hans כתב:

עד כמה זה רע? כאילו רע-טורנט? ממש לא קשור לכלום? טעויות כתיב?

זה לא רע. היו כמה שמות שתורגמו בחוסר עקביות בין העונות. אני מניח שהמתרגמים הפירטים בעצמם לקחו את הכתוביות הרשמיות שהיו במקור.

זה סתם צורם לי בעין שבשירות בתשלום, מקבלים הודעות כאלו.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

One piece עונה 2

לא יודע מה לחשוב. עדיין קלילה מאוד. עדיין נחמדה מאוד. העלילה נפתחה לחלוטין וכל פרק במקום לסגור רק פותח עוד ועוד דמויות. נהיה טיפה קשה לעקוב אבל סה"כ עדיין די ברור. 

לא סדרת מופת או משהו, אבל סדרה ממש קלילה ונעימה להעביר את הערב מול הטלוויזיה למי שאוהב את הז׳אנר. 

העונה ה-1 הייתה קצת יותר טובה בעיניי. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 21 שעות, SurfHigh כתב:

סיימתי לראות את Widow's bay באפל טיוי. 

מדובר בסדרה מסוג קומדיית אימה, ז'אנר שחביב עליי, ארבעה פרקים בלבד שזה מצויין בעיני. 

די אהבתי, זה זורם טוב.

8 בסולם הגולש. 

צפיתי בשני פרקים עד כה, וואלה לא רע, מסקרן.

• תוכן חדש...