Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עומד תקופה ברחוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואם יש לי רכב חונה כחוק-עם טסט וביטוח,רכב שנוסע יום יום,חונה בצורה טובה(כלומר,לא בולט לכביש או משהו בסגנון),ונכנס ברכב ילד עם אופניים,אני גם נחשב אשם?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברחוב שלי מישהו החנה רכב למשך כמה חודשים בדיוק מעל הבור ניקוז כך שהבור כוסה בעלים עם החודשים ואף אחד לא ניקה אותו כי לא הייתה אליו גישה.

במבול שהיה בחורף האחרון היו הצפות מטורפות ברחוב עד כדי כך שרכבים זזו ממקומם והכל בגלל שהמים לא התנקזו.

חוק מאוד חכם

פורסם

תקנות התעבורה קובעות כך

רכב המוצע למכירה או שרשיונו פקע

תק' (מס' 3)

תש"ל-1970

73.*לא יחנה ולא יעמיד אדם בדרך רכב המוצע למכירה, או רכב שרשיונו פקע.

מה ההגיון כבר נאמר לפני על ידי מספר כותבים

ודרך אגב לפקח יש גם סמכויות אכיפה גם אם מדובר במקום חניה פרטי כאן כבר יותר מצחיק אבל ...

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כן, אם הרכב נראה גרוטאה, נוזל ממנו שמן, חלונות שבורים, והוא מהווה מפגע סביבתי, מישהו מהשכנים יתלונן, ויפנו גם מחניה פרטית.

אני מדבר על חניה פרטית בביניין משותף.

אם יש לך וילה עם חניה סגורה, ללא גישה לאנשים אחרים אתה כמובן יכול לעשות שם מה שאתה רוצה.

לפי מה שביררתי אתה טועה.

רכב בחניה פרטית (טאבו) הוא מחוץ לתחום עבור העירייה.

זה גם עמד למבחן, שכן לשעבר נטש גרוטאה הרוסה במתחם חניה פרטי אצלנו. למרות שהחניה לא מסומנת כשייכת לדירה (חנית אורחים) העירייה סירבה להכנס לקחת אותה בטענה שהמתחם הוא פרטי ולא תחת שיפוטה.

אגב, יש לך סקודה כמו בסמלון או שזה סתם?

פורסם
ואם יש לי רכב חונה כחוק-עם טסט וביטוח,רכב שנוסע יום יום,חונה בצורה טובה(כלומר,לא בולט לכביש או משהו בסגנון),ונכנס ברכב ילד עם אופניים,אני גם נחשב אשם?

זה לא עניין של אשמה אלא של כסוי נזקים. בדיוק בשביל מקרים כאלה יש ביטוח חובה שלרכב בלי טסט מן הסתם אין.

כל מי שמעמיד רכב ללא טסט, בין אם ברחוב או בחניה פרטית, יהיה בבעיה אם משהו יפגע בצורה זו או אחרת מהרכב שלו.

פורסם

ביטוח חובה כשמו כן הוא "חובה" , והוא בא לכסות נזקי גוף שנגרמו כתוצאה מ"מפגש" עם הרכב, ללא קשר למי "אשם" באותו המפגש.

לצורך המחשה, נניח שיש תאונה בא מעורבים 2 רכבים, ויש נפגעים בגוף, כל אחד מהביטוחים משלם עבור האנשים שנפגעו ברכב אותו הוא מבטח.

כאמור, בלי קשר למי אשם בתאונה.

פורסם
החוק הוא לא טיפשי בכלל.

מישהו שיש לו איזה גרוטה יעמיד את הרכב שלו במרכז תל אביב במשך כמה שנים ולא יזיז אותו.

זה מפגע רציני , פוגע באיכות החיים , ופוגע בסביבהבעיקר באנשים שגרים באיזור ,תופס מקום חנייה , מהווה מטרד ומכוער.

בדרך כלל הרכבים האלה הם רכבים ישנים ובמצב גרוע , לא נוטשים מרצדס SLS .

לכן החוק הזה הוא הכרחי .

לא בטוח שצריך לבצע אכיפה מהירה של החוק כי אולי באמת מדובר ברכב של אחד השכנים שאין לו כסף לתקן.

מרצדס SLS אתה לא תראה

אבל BMW M6 נטושה אתה תראה :)

moz-screenshot-21.png25379_10150158824520315_121684275314_11839190_6972380_n.jpg

25379_10150158824705315_121684275314_11839193_547308_n.jpg

25379_10150158825225315_121684275314_11839239_3894711_n.jpg

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם
באיזה רכב מדובר ?

205GTI

עדיין החוק הזה לא נראה הגיוני,אם טסתי לחוץ לארץ או שאני בצבא והיציאות שלי פעם בחודשיים וכו'.

לדעתי זה קצת לא נכון מה שהם אומרים.

אצלי הרכב לא נטוש כמו שחושבים אני שוטף אותו ומטפל והוא לא מפריע לאף אחד,אין שום פתח ביוב מתחת לא תופס לאף אחד חניה ככה או ככה אם הרכב היה במצב נסיעה ההיתי חונה באותו מקום ברוב מהמקרים.

והרכב שלי ממש לא פוגע באיכות הסביבה או החיים.שוב חזרנו לאותו דבר אם הרכב היה במצב נסיעה או לא זה אותו דבר חוץ מהקטע של הביטוח.אבל אני מחנה כבר קרוב ל3 שנים ואף אחד לא היתנגש בי שהרכב חנה.

בסדר סידרתי את הנושא עם העיריה הסברתי להם את המצב והבינו אותי.אז בקרוב גם ככה האוטו נכנס למוסך.

תודה לכולם.

בצער רב נמכרה לה ה205GTI שלי כולל המנוע MI16.

הרכב הבא יהיה הנעה אחורית/4X4. ממממ

פורסם

אתה חוזר על אותם דברים וזה לא מה שמשנה בכלל.

אין לך טסט! מכך אין לך ביטוח בתוקף ומכך אסור! לך לחנות במקום חניה ציבורי ברחוב.

זה עוד לפני כל קשר לרכב נטוש או לא.

בהצלחה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
205GTI

אני מחנה כבר קרוב ל3 שנים ואף אחד לא היתנגש בי שהרכב חנה.

בסדר סידרתי את הנושא עם העיריה הסברתי להם את המצב והבינו אותי.אז בקרוב גם ככה האוטו נכנס למוסך.

תודה לכולם.

רק שתבין, זה כמו שתבוא ותגיד לנו ש-3 שנים אתה עובר ברמזור אדום, אבל זה בסדר כי לא תפסו אותך, ולכן אתה ממשיך לעשות את זה.

לתשומת ליבך.

הערה: למען הסר ספק, האמור לעיל נרשם אך ורק מתוך כוונה טובה, ואם הינך נפגע מכך, אני מתנצל מראש, רק רציתי להבהיר לך את המשמעויות של מעשיך, בכדי שתהיה ער לתוצאות אפשריות.

פורסם
רק שתבין, זה כמו שתבוא ותגיד לנו ש-3 שנים אתה עובר ברמזור אדום, אבל זה בסדר כי לא תפסו אותך, ולכן אתה ממשיך לעשות את זה.

לתשומת ליבך.

הערה: למען הסר ספק, האמור לעיל נרשם אך ורק מתוך כוונה טובה, ואם הינך נפגע מכך, אני מתנצל מראש, רק רציתי להבהיר לך את המשמעויות של מעשיך, בכדי שתהיה ער לתוצאות אפשריות.

איך אתה יכול להשוות בכלל?! כולה רכב מושבת שלא זז המון זמן. למי זה מפריע בכלל? הוא לא מהווה מטרד לאף אחד ולא מפגע ציבורי.תחשוב שהיה שם קיר/בטונדה/עגלת בניה במקום.

Twincharger Stratified Injection

פורסם
תחשוב שהיה שם קיר/בטונדה/עגלת בניה במקום.

והיה מקבל כנס הרבה יותר מהר מאשר על האוטו...

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

• תוכן חדש...