Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס באלטרנתיבי ב-14 לפברואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי שמעוניין, אני אעביר לו את הפרטים ששלחו לי

בכל אופן המחיר 745 ש"ח, כולל ארוחת צהריים בעלת מוניטין טוב :p

צריך להירשם כבר עכשיו, כדי לשריין מקומות, מקסימום אפשר להתחרט עד 7 ימי עבודה לפני ולא לשלם את המקדמה

צרו קשר

יובל.

פורסם
בכל אופן המחיר 745 ש"ח, כולל ארוחת צהריים בעלת מוניטין טוב :p

תשמע, המוניטין של הארוחת צהריים שם זהה למוניטין של לנצ'יה בארץ.

הקורס אחלה, המדריכים אחלה, אבל האוכל :?

אל תבנה על זה .

פורסם

אני רוצה לבואאאאאאאא אבל זה לא יתן לי כלום עם הטרנטה שלי (פונטו ספייס 1300) אז אין טעם לבזבז כלכך הרבה כסף בשביל סתם.

tAoS FoReVeR

פורסם
אני רוצה לבואאאאאאאא אבל זה לא יתן לי כלום עם הטרנטה שלי (פונטו ספייס 1300) אז אין טעם לבזבז כלכך הרבה כסף בשביל סתם.

תפלא ...

הרבה כסף ? כן !

סתם ?? בטוח לא !

פורסם

גם עם פונטו "מסכנה" אתה יכול ללמוד המון במיוחד בקורסים הבסיסיים יחסית (אבל לא רק). לא צריך רכב מהנה או חזק בשביל ללמוד.

פורסם

תראה הנקודה שלי היא מה כבר אפשר לעשות עם הרכב הזה? לקחת פניות לא, רייסים שיגרמו לי להשתמש בכישורים אילו או אחרים בזמן חירום לא.

רק החלקות ומצבי חירום של נהיגה יומיומית יהיו לי טובים וזה לא הכי מושך אותי.

אני לא מוצא בדיוק את העניין כי אני מסתכל יותר על ללמוד לנהוג ולקחת פניות ולא החלקות וכאלה, אני בא יותר לדברים "הספורטיביים" יותר.

אולי אני טועה בחשיבה שלי אז תאירו לי את החשיבה אולי בצורה אחרת

tAoS FoReVeR

פורסם

taos,

הייתי שמח להסביר קצת יותר ולענות על שאלות אם הייתי מבין מה כתבת .. :?

שלומי,

מה בדיוק לא בסדר לדעתך בארוחת הצהריים ??

פורסם
taos,

שלומי,

מה בדיוק לא בסדר לדעתך בארוחת הצהריים ??

היא היתה מגעילה ! .

אבל זה לא גרע מאומה מהכיף שלי בקורס.

פורסם

בזזזזזזזזז

סתם

ברצינות

בא נגיד למדת את הדברים הספורטיבים ואתה דופק פוורסליידס לא מהעולם הזה ונוסע מהר ומגניב

מה זה שווה אם פעם אחת אתה נועל גלגלים בטעות ומסיים בקיר

או חס וחלילה דורס מישהו?

מה גם שלמצבים מסוכנים מאד גם אוטו יום יומי יספיק......

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
taos,

אמרתי שאני רואה את הנהיגת מתקדמת ככלי לנהיגה ספורטיבית יותר מאשר לימוד לשעת חירום, ואני אומר שעם האוטו שלי אני לא אגיע לנהיגה ספורטיבית כי הוא לא מיועד לכך :(

לכן שאלתי אם למישהו יש נקודת מבט אחרת למה אפילו עם הפונטו שווה לי להרשם לקורס ושאני אומר קורס אני מתכוון לכל 3 הרמות מהבסיס ועד המתקדם כמו שמופיע באתר של מסלולים

עכשיו מובן? :wink:

tAoS FoReVeR

פורסם

הקורס נותן לך כלים לנהיגה ספורטיבית - אבל לפני הכל הוא משפר אותך ועושה אותך לנהג בטוח יותר.

לקורס חשיבות בהקניית יכולת בטיחותית וכלים להתמודדות עם מצבי סיכון.

לדעתי כדאי לך לעשות אותו גם עם "גרוטאה" לכאורה...

• תוכן חדש...