Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אבודים

BiG_BuG2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

*ספוילרים יעופו באויר!*

מה אף אחד פה לא צופה(צפה) בסדרה ?!

מה דעתכם כל העונה השישית והסיום המעפן הזה בפרט?

מה זה הסיום הזה?

לדעתי העונה הייתה הכי גרועה והסיום היה רע ולא הסביר כלום, פשוט אכזבה.

מה דעתכם ?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

אכזבה כן,

אבל אם ציפית למצוא הסברים אתה באמת לא בכיון

הריי מדובר שם על דברים לא ריאלים בשום צורה כמו אדם שהופך לעשן, ובנאדם שמתפקד כפצצה גרעינית \ לא נפגע מפצצה גרעינית וכו'

זה לא באמת בא לתת תשובה לכל זה, אלא בעצם להגיד שהכל היה וקרה, ועכשיו נגמר.

סה"כ באמת סוף קצת מאכזב, ציפינו למשהו מפתיע עם עולמות מקבילים וכל מיני חרטה כזה שיעזור לנו - אבל זה לא קרה

ולמספרים אין באמת משמעות רצינית, כל הקונספירציות הן חרטה :)

אני אישית חושב שזו ההונאה הכי גדולה בעולם. 6 שנים של צפיה, סוף עלוב אחד, וכיס מאוד שמן של מס' אנשים :)

פורסם

מי בכלל רואה את החר** הזה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

דווקא העונה עצמה הייתה אחלה,עם הרבה תשובות (וגם הרבה שאלות חדשות)

ועם הרבה מתח והתפתחות מעניינת,הסוף באמת חלש ומאכזב,מעניין אם עשו alternate ending בנוסף.

להגיד שזה חרא? אם זאת דעתך,עדיף לא להיכנס לפוסט שקוראים לו "אבודים" אלא לכזה שקוראים לו "איך להביע דעה בצורה נכונה" :)

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

במילה אחת: וואו.

לא היתה (וכנראה לא תהיה) סדרה שריתקה אותי כ"כ וגרמה לי להמתכר לה, ובו-זמנית לחשוב ולתהות כ"כ הרבה על מגוון נושאים.

5 שנים (התחלתי לראות באמצע עונה 2 - כמובן שראיתי בסדר הנכון) מחיי העברתי עם הסדרה הזו, ובהחלט משהו השתנה בי.

גם אני הייתי מאוד מאוכזב מהסיום, אבל עכשיו, כמה שעות אחרי וכמה פוסטים בפורום "אבודים" שנקראו על-ידי אפשר להגיד שפרק הסיום הוא בדיוק LOST: לא מתנהל לפי איך שרצינו ועל-פי הגיון מסוים, הולך בדרכו שלו ובעצם משאיר אותנו לחשוב על כל מיני דברים במקום לקבל אותם בכפית. אם היו מתחילים להסביר כל דבר, בסוף זה היה נראה פשטני מידי ותמיד יהיו מאוכזבים.

מודה שחיכיתי לפתרונות (והרבה) או לסוף יותר משכנע, אבל שוב, זו LOST - Love it or hate it, you're an addict ;-)

אין לי ספק שמתישהו שיהיה לי מספיק זמן, אראה את הכל מהתחלה ואז הכל אפילו יותר ייראה הגיוני ושלם. "אבודים" זו סדרה שתישאר נצחית ובליבם של הרבה אנשים. אימרות הסיום של כריסטיאן שפרד כ"כ מתאימות באנלוגיה לכל הצפייה בסדרה עצמה:

סוף הסדרה לא כ"כ משנה, מה שיישאר איתנו ומה שנזכור זו הדרך שעברנו עם הסדרה לאורך 6 עונות ומה שהיא עשתה לכל אחד ואחד מאיתנו.

LOST

22.9.2004 - 23.05.2010

R.I.P

הסוף באמת חלש ומאכזב,מעניין אם עשו alternate ending בנוסף.

עשו לא אחד ולא שניים..3 כאלה. חפש ברשת (הייתי מוצא לך, אבל כל אתר של סרטונים חסום אצלי בעבודה).

מעניין אם יהיה גם סרט מתישהו בעתיד. בעצם, עדיף שלא.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני לא ממש ראיתי את הסדרה הזאת, אולי פרק פה פרק שם. הסוף הוא שכולם מתים בעצם?שהם מתו כבר בהתרסקות? מישהו יכול להסביר בדיוק, כי לא הבנתי כל כך..:?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

* ספוילר, מי שעדיין לא ראה ומשום מה נכנס לאשכול הזה*

הסוף הוא שבעצם החיים על האי אכן התקיימו וכל הפלאש-סיידוויז של העונה ה-6 הם לא מציאות ב' אלא תחנת מעבר של כל הדמויות שמתו לעולם הבא. כולם בעצם מתו (או ימותו) לפני/אחרי שג'ק עצם את עיניו סופית, וכל מי שנתן לעצמו להרפות יכול להמשיך הלאה. ברגע שג'ק שיחרר את עצמו והרפה, הדלת של הכנסייה/בית-כנסת/מסגד נפתחה וכולם יכלו להמשיך הלאה (לגן-עדן?).

בסיס הרעיון הוא שאין ממש קו זמן מסוים, כולם בסוף מתו או ימותו והמציאות החלופית היא מעין העולם שכל דמות "מתוקנת" היתה רוצה שתהיה לה, מן תחנה שכל הניצולים יצרו לעצמם שבה כולם "מתוקנים". ברגע שכולם נפגשים ומשלימים עם עברם, הם יכולים להמשיך הלאה "מתוקנים" לעולם הבא.

פורסם
הסוף הוא שבעצם החיים על האי אכן התקיימו וכל הפלאש-סיידוויז של העונה ה-6 הם לא מציאות ב' אלא תחנת מעבר של כל הדמויות שמתו לעולם הבא. כולם בעצם מתו (או ימותו) לפני/אחרי שג'ק עצם את עיניו סופית, וכל מי שנתן לעצמו להרפות יכול להמשיך הלאה. ברגע שג'ק שיחרר את עצמו והרפה, הדלת של הכנסייה/בית-כנסת/מסגד נפתחה וכולם יכלו להמשיך הלאה (לגן-עדן?).

בסיס הרעיון הוא שאין ממש קו זמן מסוים, כולם בסוף מתו או ימותו והמציאות החלופית היא מעין העולם שכל דמות "מתוקנת" היתה רוצה שתהיה לה, מן תחנה שכל הניצולים יצרו לעצמם שבה כולם "מתוקנים". ברגע שכולם נפגשים ומשלימים עם עברם, הם יכולים להמשיך הלאה "מתוקנים" לעולם הבא.

+1 די בטוח שזאת הייתה כנסייה,גם בגלל ששמו של אביו של ג'ק הוא לא במקרה christian shephard :)

There is no fate but what we make for ourselves

פורסם

הפסקתי לראות באמצע העונה השניה אחרי שהתחלו לסובב את זה לכיוונים משונים מאוד,

ד"א המחלה של למשוך סדרה באף עד שהיא מונשמת ומחוברת לקטטר קרתה לכל התוכניות שהתחילו טוב כדוגמת נמלטים, 24 ועוד.

בין הסדרות שאני יכול להמשיך לראות:

הפמליה

סוכן מחוק

צווארון לבן.

אולי בגלל שהן קומדיות.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא מאמין שלא קלטתי את המשמעות של השם עד שלא התבדחו על זה.

בכל אופן, עשר הדקות האחרונות היו ממש גייז. מה נסגר עם כל החיבוקים האלה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
+1 די בטוח שזאת הייתה כנסייה

כנסיה בטוח (קייט אמרה זאת פעמיים)

קרוב, אבל לא בדיוק - זו כנסייה במשמעות בית תפילה, אבל של כל הדתות: אם תסתכלו שוב טוב ב-5 דק' האחרונות תשימו לב שהיו בסו-קולד כנסייה את הסמלים של היהדות, הנצרות, האיסלאם ודת הבודהיזם כדי להפוך את העסק לאוניברסלי יותר. לא שזה כזה משנה - לאורך כל הסדרה היו מוטיבים חזקים מאוד של נצרות בכמעט כל פרק. סדרה אמריקאית, מה אתם מצפים :lol:

פורסם

אחת הסדרות שהתחילה טוב המשיכה מצוין ואז הדרדרה לעוד סדרת רייטנג ונגמרה בסוף יותר גרוע מסרטי האימה הטיפוסיים, וכל מה שמעניין אתכם זה אם זה היה כנסייה או לא ??:?

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם
LOST - Love it or hate it, you're an addict ;-)

And I have to let go

:bigcry::puppydoge:cry:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

איך יצא שפיספסתי את השרשור הזה עד כה?

פרק הסיום היה לדעתי גרוע ומצויין באותה המידה.

מצד אחד, מדובר בפרק שמצולם היטב, מרגש ואפילו מצליח לענות על כמה מהשאלות החשובות של הסדרה. חוץ מזה, זכינו לראות שוב את שרלוט (:biggrin2:) ואת קייט בשמלה שחורה מדהימה (:bugeyed:) ואפילו את ג'ולייט-כפרה-עליה (:oops:).

ומצד שני, ראבק, כבר חמש עונות שאני מחכה לקבל אפילו שביב של תשובה על כמה מהשאלות שהיו יותר מהותיות בעונות הראשונות, וכל העונה האחרונה כאילו התרחקה מקו העלילה של העונות הקודמות ופתחה קו עלילה נפרד שהלך לכיוונים הרבה יותר "רוחניים".

חבל שנגמר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...