Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעות המבחן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כנראה שזה מה שאני הולך לעשות. אך הועלתה לי היום האפשרות ללכת בכיוון אמריקאית, בסיגנון השברולט אימפלה. האם שווה לי ללכת לנסיעת מבחן, או שהיא לא בליגה?(לדעתי היא אופציה לא רעה, יחד עם 508 ס"מ אורך ומנוע 3400 סמ"ק-וכמו כן אני אוהב מאוד אמריקאיות)

רכב מיושן, לא נוח במיוחד, לא בטוח במיוחד, הוא בעיקר ענק. תצפה גם לצריכת דלק גבוהה.

אני הייתי מוותר, אבל אני גם לא אוהב אמריקאיות, אם זה נראה לך מעט מעניין תזמין נסיעת מבחן הכי הרבה תדע מה אתה לא אוהב :wink: . אני הייתי בוחר אקורד או מונדיאו על פניה בלי להסס... (אני מתייחס לאימפלה, אך גם שאר האמריקאיות יענו טוב להגדרה שלה).

גיא.

למרות הכל - ולמרות שעמדתי בהתלבטות דומה - ולא ברחתי, לך תבצע נסיעת מבחן ותחליט בעצמך - זה בטוח יותר טוב מלהסתמך על עצות של אנשים שחלקם אפילו לא ישב בתוך הרכב הזה...(אני מבקש סליחה מראש אם מישהו נפגע מהדברים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סליחה שאני מתערב, אבל שוב פעם אני עם האמרקאיות האלה :evil:

האימפלה, מיושנת, לא מאובזרת, פלסטיק מקרקש, צניחת ערך חודשית מטורפת :!:

שנת 2001 היום בשוק עולה בערך 130K.

אוטו ממש לא בטיחותי, ממש לא יציב אבל ממש!

הוא לא יציב עד כדי כך שהוא מפחיד.

יש לו כמה יתרונות:

1. מנוע חזק

2. גדול ( ליתר דיוק - ענק)

3. נוח.

את החסרונות כבר ציינתי. אני היתי מתפשר על עוד שנייה/שנייה וחצי בשביל לקבל איכות נסיעה והתנהגות מופתית כגון המונדאו.

פורסם

"בהתלבטות" (איזה ניק בחרת לעצמך :lol: תשנה אותו לאחר הקנייה לפחות :wink: )

התלהבת מההונדה? לא מפריע לך שאתה קונה רכב ב-165000 עם טסות בגלגלים, 2 רמקולים במערכת השמע, 2 כריות אויר(בושה לדעתי לחסוך בבטיחות), וחלק חשוב מאוד שאין ברכב הוא מערכות עזר.

אין לא בקרת משיכה/אחיזה..לא מערכת תיגבור בלימה..לא בקרת יציבות, ואפילו אין אפשרות לבטל את כרית האויר של הנוסע(קריטי להושבת תינוק) :roll:

:?::?::?:

טוב... התלהבת מהביצועים ומצאת את המכונית מתאימה לך.

אבל מה... אתה עדיין פוזל לכיוון המנדאו המושכת ואתה עדיין חושב מי לבסוף תיהיה בבעלותך?!

חכה ל-2005, כשיגיע תשווה מחירים בין השתיים(אולי גם במונדאו יהיו שינויים) ואז תחליט במי אתה בוחר.

העיקר שתצמצם אפשרויות רכישה ולבסוף ההתלבטות (עוד הפעם.. :p ) שלך תיהיה פשוטה יותר.

***אני רק שואל את עצמי דבר אחד! איך לעז#$אל יצרן רכב ברמתה של הונדה חוסך בכריות אוויר ע"מ להוזיל עלויות של הרכב??? ועוד ברכב מנהלים מפואר ויקר???

תוריד את המחשב הדרך הסתמי,תוריד מגנזיום, תוריד רדיו דיסק ותשים טייפ רגיל,

תוריד בקרת אקלים, חיישני מגבים לגשם, פנסי ערפל....לא יודע מה עוד...

אבל 2 כריות אויר? לרכב 2 ליטר 155 כ"ס? בלי מערכות עזר??

חסכון מטופש בבטיחות לדעתי!

פורסם

בקיצור חכה לדגמי 2005 לא תצטער

תזכור רק משפט אחד: הפזיזות באה מהשטן

תחכה עוד קצת ותראה שבסוף זה ישתלם לך...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
1.ביצועים.

2.נוחות.

3.תא נוסעים.

בדיוק מה שהמונדאו נותנת-רק שלמונדאו אתה צריך להוסיף גם בטיחות, והנאה מנהיגה.

אגב, את התא נוסעים של ההונדה אהבתי מבחינת עיצוב-אך גם שם הקמצנות נמצאת. (60%מכל הדש-בורד זה תאי איחסון :shock::idea::!: )

פורסם

זה בדיוק הזמן לקנות רכב .קח בחשבון שבתקופה הזאת היבואנים נותנים יופי של מבצעים ואין שום סיבה לא לנצל אותם.

אני מניח שאתה קונה רכב לפחות ל-3 שנים כמו רוב הישראלים ולכן אין לזה שום משמעות אם זה 2004 או 2005 ,הרי אתה לא הולך למכור אותו בשנה הראשונה וכך גם לא תפסיד מהירידת ערך שלו .

עוד נקודה שאני לא בטוח שלקחת בחשבון,אל תשכח שהק"מ השנתי הממוצע הוא בערך 20000 לשנה ,וזה אומר שיש מכוניות משנת המודל 2004 שעלו על הכביש בתחילת השנה ועשו אולי אפילו יותר מזה....ולכן אם אתה קונה רכב עכשיו אתה מוציא אותו עם 0 ק"מ כך שזה יתרון ענק במיוחד אם עושים הרבה ק"מ.

בשורה תחתונה אני לא חושב ששוה לשלם בערך 10000 שח יותר בשביל שיהיה כתוב לך ברשיון הרכב 2005 ,אל תשלה את עצמך שהמחירים ירדו זה כמעט לא קורה..

בכל מקרה שיהיה בהצלחה :D

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

נראה לי שיותר כדאי לו לחכות שיגיעו דגמי 2005 ככה הוא יוכל לקנות דגם 2004

חדש מהיבואן במחיר נמוך (עודפים)

וגם שווה לראות מה יהיו השיפורים בדגמים החדשים אולי הונדה ישפר את האיבזור וישארו

עם אותו מחיר בערך...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

המונדאו היא מכונית מצויינת.

גם בטופ גיר אוהבים אותה ואמרו שהיא מצויינת, אבל טופ גיר זה שולי.

אבא שלי קנה את האוטו השנה אבל מתצוגה.. זאת אומרת 2004 אבל חדש לגמריי.. הוא רק עמד שנה בתצוגה..

הכונית מאוד נוחה (לא כמו הC5 אבל עדיין מאוד נוחה) המתלים עובדים טוב, שוב לא כמו הC5 אבל טוב.

המנוע מצויין, הוא נותן המון כוח גם בסל"ד נמוך ממש מרגישים טוב שמאיצים.

אני באמת לא מוצא שום דבר רע במונדאו... לא מעריכים אותה כמו שצריך בארץ.

לפי דעתי היא המכונית מנהלים הכי משתלמת שאפשר לקנות בגלל שהיא נותנת הכל במחיר של 148 שזה הכי זול מבין כל המנהלים האחרות.

אומרים שהגיר לא טוב אבל הוא בסדר גמור.. יש לו 4 הילוכים אז המנוע שותה קצת יותר דלק, אבל חוץ מזה הוא מעביר הילוכים יפה וחלק מאוד.

הסובארו B4 היא המכונית בין הכי לא נוחות שאי פעם ישבתי בהם.. אי אפשר להיכנס! היא כל כך נמוכה וצפופה שזה לא יאומן! המכונית הזאת בנויה ליפנים קטנטנים.

האוטו מצויין אבל אי אפשר להיכנס! אבא שלי הזמין נסיעת מבחן, הלכתי איתו, נכנסנו לאוטו ואפילו לא נסענו. הוא לא יכול לשבת כמו שצריך

בקיצור העדפנו להתרחק ממנה.

האקורד מצויינת אבל באמת קצת לא נוחה. אבל חוץ מזה היא מצויינת

פורסם

הסובארו B4 היא המכונית בין הכי לא נוחות שאי פעם ישבתי בהם.. אי אפשר להיכנס! היא כל כך נמוכה וצפופה שזה לא יאומן! המכונית הזאת בנויה ליפנים קטנטנים.

האוטו מצויין אבל אי אפשר להיכנס! אבא שלי הזמין נסיעת מבחן, הלכתי איתו, נכנסנו לאוטו ואפילו לא נסענו. הוא לא יכול לשבת כמו שצריך

בקיצור העדפנו להתרחק ממנה.

ובשביל פניני החכמה האלו העלת שרשור בן חצי שנה? :?

פורסם

אם אתה אוהב אמריקאיות כמו שאמרת, כנס ל UMI וקח נסיעה על המאליבו, לא על האימפלה... היא יושבת על השילדה של סאאב 9-3 ואופל וקטרה, מנוע 3.5 V-6 עם 200 כ"ס.

לא נסעתי עליה ואין לי התרשמות כלשהי אמיתית עליה.

כבר ראיתי כאלה על הכביש.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...