Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה עוצמה של וולט אני צריך בשביל 2 רמקולים 300W 40RMS 6X9?

בשביל שיחזיקו בערך שעתיים נגיד (לא על העוצמה הכי גבוהה).

פורסם

אני חושב שהוא התכוון כאשר הרכב כבוי האם המצבר יגמר מפעולת 2 רמקולים 40RMS.

לפי דעתי אם זה לשעתיים לא יקרה כלום במידה ומדובר אכן ב 2 רמקולים.

אם מדובר על מגברים וסאב וכו' זה כבר עסק אחר, אבל למה לשחק בזה? תפעיל מוזיקה, כל בערך 40 דקות תתן התנעה קטנה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לא ממש בכיוון.

חשבתי לקחת שתי רמקולים 6X9 300W ולשים אותם בתיבה עם מצבר (לטיולים לים וכאלה למקומות שאי אפשר להכניס אוטו) ורציתי לחבר אותם לרדיו דיסק שיתחבר למצבר. רציתי לדעת בעיקרון אם נגיד מצבר של אופנע שהוא שהוא בערך 12 וולט או מצבר של אוטו (ואז נגיד אני ילך למוסך ויטעין אותו כל פעם)

פורסם

נראה לי יותר פשוט לשים UPS בתוך התיבה שלך ולחבר את הכל אליו, גם לדעתי רכיבי אודיו הרבה יותר זולים ל220V וגם לא צריך להסתבך עם הטענה במוסך, מחבר לכל שקע וזה נטען.

תבחר אחד טוב עם הספק/זמן טוב וזהו.

פורסם

מצבר של אופנוע הוא 8AH (אמפר לשעה), כל קובינציה (מערכת + זוג רמקולים) בווליום נורמאלי לא צורך יותר מ8A, לכן כשהמצבר טעון במלואו זה יחזיק לפחות שעה ,

ככול שתביא מצבר יותר גדול כך תוכל להפעיל ליותר זמן , אני הייתי ממליץ לך לחבר את זה למצבר 40AH (כמו בדיטסו סיריון) קצת יותר גדול משל אופנוע אבל פי 5 בהספק .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

פורסם

אבל יש דרך להטעין מצבר חוץ ממוסך (נגיד יש היום אופנעים שאפשר לחבר לחשמל ואחרי שעתיים המצבר של מלא) משו כזה אני מחפש.

פורסם

עם מערכת במקסימום צורכת 3אמפר ומצבר שלך הוא 60 אמפר-שעה אז אם מצבר טעון וחדש יש לך 20 שעות של מוזיקה ומצבר קטן יותר יש לך 12:3=4 שעות של מוזיקה מקסימום

פורסם

יש מטענים מיוחדים להטענת מצבר.

לא יודע בדיוק היכן נמכרים, אבל חיפוש יעלה תשובות באופן וודאי.

מתחדשת*

• תוכן חדש...