Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה SportCoupe - 1.4 מול דגם 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי מידע שאמרו לי בסוכנות באוניה מגיעה בערך בתחילת אמצע יוני וזמן האספקה בין אמצע לסוף יוני תחילת יולי

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם מדברים על אסטתיקה.. גם לבן זה צבע מאוד בעייתי שאחרי זמן מאוד מאוד קצר מתמלא בשחור פיח ונראה כמו המוניות סקודה.

הכי טוב כסף מטאלי ...( מנחם את עצמי )

אני הזמנתי בכסוף...

הזמנתי בכסוף למרות שהיה את כל הצבעים מכיוון שראיתי את הרכב בסוכנות בכסוף ואהבתי לאללה. תקופה מסוימת אחרי שהזמנתי את הרכב, התחלתי קצת להתחרט על הבחירה בצבע וחשבתי שאולי טעיתי.

קיבלתי את האוטו לפני מספר ימים ואין מבסוט ממני. על האוטו בכלליות שמפתיע אותי לטובה בעיצוב ( למשל, התוספת של הלבן בדשבורד שחששתי ממנה), בביצועים (למרות שעדיין בהרצה) ובכלל, בהכל...

והכי מבסוט מהצבע שבחרתי שנראה מדהים לדעתי (וסופג שריטות ולכלוך הכי טוב מכל צבע אחר).בקרוב תמונות...

פורסם

היום ראיתי אחת שחורה בדיוק כמו שהזמנתי והיא באמת נראת אחת היפות !

יש לי שאלה .

בדגם המבצע של ה88000 יש חיישני רוורס ? ואם אין כמה יעלה לי לעשות את זה דרך החברה מישהו יודע ?

ואם לא דרך החברה מישהו יודע כמה עולה לעשות את זה בערך בחוץ והאם כדאי לעשות בחוץ ?

תודה רבה :)

מחכה כבר שיגיע האוטו ויעלו תמונות !! :)

פורסם
אני הזמנתי בכסוף...

הזמנתי בכסוף למרות שהיה את כל הצבעים מכיוון שראיתי את הרכב בסוכנות בכסוף ואהבתי לאללה. תקופה מסוימת אחרי שהזמנתי את הרכב, התחלתי קצת להתחרט על הבחירה בצבע וחשבתי שאולי טעיתי.

קיבלתי את האוטו לפני מספר ימים ואין מבסוט ממני. על האוטו בכלליות שמפתיע אותי לטובה בעיצוב ( למשל, התוספת של הלבן בדשבורד שחששתי ממנה), בביצועים (למרות שעדיין בהרצה) ובכלל, בהכל...

והכי מבסוט מהצבע שבחרתי שנראה מדהים לדעתי (וסופג שריטות ולכלוך הכי טוב מכל צבע אחר).בקרוב תמונות...

סוף סוף מישהו שהזמין בכסף.

הייתי אתמול באיזור השרון וראיתי ה-מ-ו-ן איביזות: שחורות, אדומות, כתומות, לבנות וכחולות..אבל לא כסף.

אני מחכה בכליון עיניים לתמונות.

היום ראיתי אחת שחורה בדיוק כמו שהזמנתי והיא באמת נראת אחת היפות !

יש לי שאלה .

בדגם המבצע של ה88000 יש חיישני רוורס ? ואם אין כמה יעלה לי לעשות את זה דרך החברה מישהו יודע ?

ואם לא דרך החברה מישהו יודע כמה עולה לעשות את זה בערך בחוץ והאם כדאי לעשות בחוץ ?

תודה רבה :)

מחכה כבר שיגיע האוטו ויעלו תמונות !! :)

אין חיישני רוורס.

למה בכלל לעשות חיישני רוורס? האוטו גם ככה קטן והשמשה האחורית בקצה של האוטו. זה לא כמו סדאן שאולי קצת יותר קשה לפעמים להרגיש איפה אתה נמצא..

פורסם
סוף סוף מישהו שהזמין בכסף.

הייתי אתמול באיזור השרון וראיתי ה-מ-ו-ן איביזות: שחורות, אדומות, כתומות, לבנות וכחולות..אבל לא כסף.

אני מחכה בכליון עיניים לתמונות.

אין חיישני רוורס.

למה בכלל לעשות חיישני רוורס? האוטו גם ככה קטן והשמשה האחורית בקצה של האוטו. זה לא כמו סדאן שאולי קצת יותר קשה לפעמים להרגיש איפה אתה נמצא..

סתם שיהיה זה טוב לפעמים ...

היום ביררתי לגביי הביטוח ועדיין לא נתנו לי הצעת מחיר ואני נהג חדש וכנאה זה הולך להיות בין 8 ל10 אלף לפי מה שהוא אמרו :/

אם למישהו יש הצעות טובות על חברת ביטוח טובה שישלח לי בפרטי או משהו .

תודה . :/

פורסם

אני מעריך את האנשים פה שקנו את הרכב בצבעים כמו כתום, אדום, כסף... באמת חבר'ה זה צבעים שלא רואים הרבה על הכביש ובמיוחד על שד קטן ובעל חזות ספורטיבית כמו האיביזה SC החדשה זה יוסיף המון גוון וצבע לכבישי ארצנו הקטנטונת.

בנימה אישית....: רק לבן/שחור בדגם הספציפי הזה (בגלל החלונות הכהים מאחורה, בגלל שאלו צבעים פשוטים ויפים.)

אני אישית בעד לבן :]

seat-ibiza-sc.jpg

נ.ב מישהו באמת יודע מתי האוניה של יוני אמורה להגיע? תאריך מדויק? משהו? אמצע יוני או תחילת יוני? :\

פורסם

אין אין על הלבנהההההההה

אני מחכה לשלי מקבל בדיוק ב20 ליוני,

יכלה להיות לי כבר לפני שבועיים אבל ההתנהלות של הבנקים היום גובלת בפשע ורדיפת בצע של ממש ככה שנחכה עוד חודש

לגבי האוניה של יוני,היא מגיעה ב20,והרכבים יהיו מוכנים למסירה ב27

ככה אמרו לי בדיוק בסכונות שהתענייתי,כי אנ יהייתי אמור לקבל בתאריכים האלו עד שלבסוף זה הוקדם לי למשלוח של מאי...

פורסם
אין אין על הלבנהההההההה

אני מחכה לשלי מקבל בדיוק ב20 ליוני,

יכלה להיות לי כבר לפני שבועיים אבל ההתנהלות של הבנקים היום גובלת בפשע ורדיפת בצע של ממש ככה שנחכה עוד חודש

לגבי האוניה של יוני,היא מגיעה ב20,והרכבים יהיו מוכנים למסירה ב27

ככה אמרו לי בדיוק בסכונות שהתענייתי,כי אנ יהייתי אמור לקבל בתאריכים האלו עד שלבסוף זה הוקדם לי למשלוח של מאי...

מתי שאלת בסוכנות ? כי אתה יודע דברים משתנים..

פורסם
מתי שאלת בסוכנות ? כי אתה יודע דברים משתנים..

זה מה שנאמר לי שקניתי את הרכב במרץ וגם מה שנאמר לי אחרי שחפרתי להם מהתלהבות בתחילת החודש הזה,

והתשובה הייתה זהה,לא חושב שדברים כל כך משתנים לגבי האוניות האלו זה משהו שהוא מעבר לצ'מפיון,האיביזות הקטנות האלו תופסות בדיוק את השפיץ של הזווית של האוניה הענקית

שבטח תיקח איתה עוד מלא דברים לארצנו ככה שהגיוני שאין שינוי

או שפשוט תתקשר לברר

• תוכן חדש...