Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה SportCoupe - 1.4 מול דגם 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עידכון קטנטן לגבי תצרוכת הדלק:

עברתי כבר מעל 500 קילומטרים מאז התדלוק הראשון, ומחשב הדרך מורה על כך שנותרו בערך עוד 120 קילומטרים של נסיעה... :-D

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

• תגובות 84
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש !!!! :-o

אני גם הזמנתי בהתחלה 1.4 ושידרגתי ל1.6, משום מה לא מצא חן בעיניי השילוב של האפור והשחור בדשבורד, אני שמח שזה מצא חן בעינייך ותתחדש.

אני מקווה שבשלי הפנים יהיה שחור כי זו הסיבה שביטלתי את ה1.4.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם

תתחדש!! הוא מדהים בכתום :)

אני גם שוקל קנייה של הבובה.. ( אם כי בגרסאת ה1.6 ספורט) הגג הפנורמי לא נפתח נכון?

ומה לגבי רעש? השמועות אומרות שה1.6 נורא רועש , יש אמת בדבר?

הוצע לך שדרוג של המערכת לפנאל דאבל דין עם מערכת ניווט ומצלמת רברס?

תודה רבה.

ושוב.. תתחדש, נראה מדהים.. אני כ''כ מקנא בך עכשיו:wink:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תתחדש !!!! :-o

אני גם הזמנתי בהתחלה 1.4 ושידרגתי ל1.6, משום מה לא מצא חן בעיניי השילוב של האפור והשחור בדשבורד, אני שמח שזה מצא חן בעינייך ותתחדש.

אני מקווה שבשלי הפנים יהיה שחור כי זו הסיבה שביטלתי את ה1.4.

בלי לבאס אבל השחור והאפור בדשבורד מגיע גם ב1.6

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם
למערכת שמקבלים עם האוטו יש יציאת AUX\USB או משהו בסגנון?

יש AUX, הוא חבוי במערך הכפתורים שיש מעל הידית הילוכים, היכן שהכפתור לביטול EPS והפעלת ווינקרים

פורסם
יש AUX, הוא חבוי במערך הכפתורים שיש מעל הידית הילוכים, היכן שהכפתור לביטול EPS והפעלת ווינקרים

מה ההבדל בין זה שהESP מופעל לבין זה שהוא מכובה? על מה המערכת הזו אחראית ואיך זה בא לידי ביטוי ברכב?

פורסם
מה ההבדל בין זה שהESP מופעל לבין זה שהוא מכובה? על מה המערכת הזו אחראית ואיך זה בא לידי ביטוי ברכב?

יתכן אי דיוק במה שאני אומר - אך ESP זו בקרת יציבות. כלומר מונעת מאיבוד אחיזה על הכביש.

למשל, כאשר אתה תעלה עם הרכב על איזו שלולית או משהו חלקלק עם שני גלגלים ימניים למשל, המערכת תדע לתת פחות כוח לשני הגלגלים הללו כדי שלא יאבדו אחיזתם על הכביש

מישהו ראה איביזה כסופה?

הזמנתי כסוף כי זה בערך מה שנשאר ובתמונות באינטרנט זה נראה יפה בסה"כ..אבל אני צריך מישהו שראה בעיניים ויכול להרגיע אותי שזה נראה בסדר.

(מישהו הזמין בלבן ורוצה להחליף? :) )

פורסם

הבדל משמעותי מאוד. חפש בפורום על המערכת ולמד איך היא עובדת.

פורסם
איך אפשר לדעת את תאריך ההרכבה של הרכב???

היצרן / יבואן יכול לגלות לך (אם ירצו) לפי מספר השילדה , אבל דרך פשוטה יותר שלפיה גיליתי את התאריך :

האוטו התקבל עטוף בניילונים וחיפויים רבים על מרבית חלקיו (למשל, חגורות ,משענות, ידיות) - על כל חתיכת ניילון יש

תאריך ייצור מלא ,בנוסף יש על רכיבים מכניים שונים תגיות עם תאריך ייצור, כמובן גם הצמיגים מראים תאריך ייצור .

היו אצלי תאריכים שונים בין פברואר 2010 ועד 5/4/10. משמעות - עזב את פס הייצור לא לפני התאריך האחרון.

פורסם
תתחדש!! הוא מדהים בכתום :)

אני גם שוקל קנייה של הבובה.. ( אם כי בגרסאת ה1.6 ספורט) הגג הפנורמי לא נפתח נכון?

ומה לגבי רעש? השמועות אומרות שה1.6 נורא רועש , יש אמת בדבר?

הוצע לך שדרוג של המערכת לפנאל דאבל דין עם מערכת ניווט ומצלמת רברס?

תודה רבה.

ושוב.. תתחדש, נראה מדהים.. אני כ''כ מקנא בך עכשיו:wink:

לגבי הגג - כבר צויין - הוא נפתח באופן סימלי של חריץ אחורי עד כ - 4 ס"מ לערך - חביב, אבל בפירוש לא גג נפתח אמיתי.

יש לציין שהגג מוסיף רבות למראה , לא מעט לאיוורור , והוא איכותי מאוד בתפעול ובגימור , סינון השמש / חום - מעולה.

לגבי הרעש במנוע ה - 1.6 - בסה"כ המנוע אינו רועש באופן מופרז. היות ואני בשלב הרצה ונוהג באופן עדין ,אינני עובר 3,500 סל"ד.

עד 3,000 סל"ד המנוע בהחלט די שקט , ומעבר לכך הוא נשמע , אבל באופן סביר , לא משכתי לתחום 4000-6000 סל"ד.

למיטב זכרוני , בנסיעת המבחן שעשיתי באיביזה 1.4 ידני (5 דלתות) - המנוע היה בהחלט יותר מעודן ושקט , ואולי פחות מחוספס.

מצד שני - היות ומדובר ברכב "ספורט" - הרי איננו רוצים מנוע חרישי...

לגבי השדרוג המערכת -לא הוצע לי , וגם אם היה מוצע לא הייתי מעוניין - אני מנווט ונוהג רברס היטב בעזרת חושיי הטבעיים....

• תוכן חדש...