Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום

זהו, העונה האמיתית מתחילה בסוף השבוע הקרוב, לפחות בכל הקשור בפורמולה-1, כך לפחות טוענים "המומחים" שמתיימרים להבין במרוצי המכוניות שמסמלים את השפיץ של הפירמידה הספורט-מוטורית שאנחנו כל כך אוהבים.

הם אמרו את זה גם בשנה שעברה ועד שהבינו מה קורה ג'נסון באטן (לשמחתי) קבע מספר עובדות שלא איפשרו לאחרים לסגור פערים. מבחינת באטון, בעונת 2009 , העונה החלה במרוץ הראשון ולא הרביעי..

ובכל זאת, הגראן-פרי הספרדי הוא המרוץ שכולם חיכו לו. המרוץ הראשון באירופה, על מסלול מוכר מאד בקטלוניה (אגב, סקירה נהדרת של בעז קורפל על המסלול מופיעה בחוברת "מסע אחר" עוסקת בברצלונה - מומלץ .

גילוי נאות - בעז קורפל הוא חבר טוב טוב שלי) . הקבוצות השונות בחנו את המכוניות על המסלול הזה ממש לפני פתיחת העונה ומכירות כל פירור אספלט או סדק קטן בו, לא אמורות להיות הפתעות. ואולי בכל זאת ?

לאחר הויכוחים הרבים סביב עניין האוירודינמיות בפורמולה-1 והתוספת המבורכת שהיתה במקלארן מסתמן שקבוצות נוספות ישתמשו בשינויים כאלו ואחרים ויהיה מעניין.

השאלה הגדולה מכולן היא האם מיכאל שומאכר יגיע סוף סוף לאליפות העולם והתשובה לא ממש ברורה. חשוב לזכור. את מכוניות הפורמולה-1 של העונה הנוכחית החלו לתכנן באמצע העונה הקודמת פחות או יותר ואז עוד לא היה ברור, במרצדס לפחות, באם האלוף הגרמני יהיה אצלם. המכונית תוכננה בצורה נייטראלית יחסית, לא מתאימה לסגנון הנהיגה של הגרמני, השילדה מבחינתו קצרה מדי. כעת, לספרד , מגיעה מרצדס GP עם מכונית חדשה , ארוכה יותר וכולם מקווים שהפעם זה יעזור.

הדיבורים סביב הגיל של שומאכר לא רלבנטיים יותר מדי, לפחות לא כרגע כאשר לא הצליח למצות את מלוא היכולת מהמכונית. כעת עם המכונית החדשה נצטרך להמתין ולראות מה יצליח לעשות. ואם לא יצליח ? תסמכו עליו שאז הצוואר יתחיל לכאוב לו..

עוד בהמשך

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אז הגיע או לא הגיע ? מיכאל שומאכר כמובן...קשה להגיד.

הדבר הראשון שמיכאל שומאכר יכלו להתנחם בו הוא שלראשונה העונה הוא הצליח לקבוע זמן טוב יותר מבן-זוגו לקבוצה ניקו רוזברג אבל זה ממש לא קובע כלום, רק מחר נדע .

מקצי הדרוג התנהלו תחת שליטה כמעט מוחלטת של רד-בול כאשר למרות שהיה נראה שסבסטיאן ווטל יקבע את הזמן המהיר יותר ומשום מה, לפחות על פי התמונות בטלויזיה, היתה מעין אנחת רווחה שם כאשר היה זה וובר שהצליח לבסוף לקבוע את הזמן המהיר ביותר .

פרארי, כרגיל תחת שמועות וויכוחים כאלו ואחרים. זה התחיל בפרסומת הכאילו סמוייה של מרלבורו על המכוניות (כאילו לא ידענו שהיא שם...) החוזה או טיוטת החוזה של קוביצה וכמובן הריב הבלתי נגמר ולא רשמי בין אלונסו למאסה. האמת, שאני ממש לא מבין על מה הויכוח. הרי ברגע שפרארי החתימו את אלונסו ברור הוא שהם מעדיפים אותו עלפני הברזילאי ולכן לא צריך לעשות סיפור כזה גדול, לא מהתקרית במרוץ הקודם וגם לא מהכוונה לא להאריך חוזה למאסה, אני בטוח שתהיינה מספיק קבוצות שיקפצו על הברזילאי, אליפות הוא אולי לא יביא לא אחת אבל הוא מספיק טוב, לדעתי.

לא היו הפתעות גדולות במקצי הדרוג וכל מי שצריך היה להתקדם קדימה במקצים עשה את זה. לפעמים נראה כאילו לוטוס ווירג'ין לא מוצאות את עצמן, חבל.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

מקום רביעי לשומאכרגם אם במזל הוא מכובד מאוד בהתחשב במירוצים הקודמים.

היה נחמד לראות את אלוף העולם המכהן עם מכונית עדיפה מתענה ולא מצליח לעקוף את שומי.

מוזר שהשיפורים שהקפיצו את שומאכר קדימה לא עזרו לרוזברג שמבחינתו היה מירוץ מחריד,

אני חושב שקורפל בסדר גמור בן הזוג שלו הוא הבעיה שגרמה לי היום לחסום את הקול בשידור ולשמוע את הפרשנות במחשב.

• תוכן חדש...