Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גורל מזמן מכר את שלו מזמן

יש עוד הצעות חברים?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

בתחילת השרשיר אתה ציינת אפשרות למגבר של DLS

ללא שום קשר למדעים מדוייקים, ללא שום קשר להספקים - פשוט מנסיון שמעולם לא איכזב אותי מכל המערכות ששמעתי.

השילוב של רמקולים של מוראל על הגברה מסדרות גבוהות של DLS הוא פשוט פנטסטי!

אז באמת או שהייתי נשאר עם ג'נסיס לאורך כל הדרך או שהייתי מחליף לDLS

רק המחשבה על רמקולים מסדרות גבוהות יחסית של מוראל + הגברה של DLS גורמת לי לרייר.

ממליץ בחום - לך על זה, תקוף!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם אני יביא את ה A3

לשים אותו על וופרים ואת ה ST100 על הטטויטרים

זה לא אוברקיל קצת מאשר

ST100 על וופרים ו ST60 על טווטריים?

Alpine 9887 | Morel Hybrid @ Genesis ST100 | MT22 @ Genesis ST60 Active | Morel Ultimo @ Hifonics Brutus 1206

פורסם

לא

זה לא עניין של אובר קיל - זה נכון שיש לך "הספק מיותר" אבל זה לא משהו שיפגע בכל צורה שהיא בטוויטרים שלך.

הST60 יהיה יותר ממספיק אבל אם אין בנמצא אז כל פתרון אחר גם יהיה טוב.

בעקרון עדיף להיות בעודף מאשר במחסור לכן עודף גדול יותר לא מהווה סכנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אן מבחינה כספית אתה יכול לרכוש את ה ST100 במקום את ה ST60 זה דבר נהדר כי זה יתן לך אופציות נוספות לשימוש במגבר בעתיד , הוא יכול הרי להגביר באופן מעולה, גם טוויטרים גם מידים וגם וופרים . כך שאם תרצה לשנות דברים במערכת בעתיד או כשתמכור המגבר הזה שווה הרבה יותר .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא רואה מישהו שמוכר ST60/100

כבר הרבה זמן

אם תשמעו על מישהו תרימו טלפון

פורסם
לא רואה מישהו שמוכר ST60/100

כבר הרבה זמן

אם תשמעו על מישהו תרימו טלפון

כול פורום מכירה מוצף מגברים ואתה שובר את הראש.

אל תהיה נעול על שום דבר יש מספיק ציוד איכותי ובמחירים טובים.

פורסם

לא בתקציב שלי ולמה מה שאני מחפש

אם אתה יודע אחרת אשמח שתראה לי

יד 2 סטייל ה st60 סביב ה 900-1000 שקל

עריכה - ויוני אין לי צורך בעוד 4 ערוצי הגבר אני לא מתכוון לעבור ל 3 WAY

• תוכן חדש...