Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי פורום יקרים!

אולי זו שאלה קצת מוזרה, אבל תמיד לאחר סופי שבוע עולה במוחי השאלה,

למה נגרמת תופעת המאנץ' הידועה? מישהו יודע תכל'ס למה זה קורה?

תודה מראש!

פורסם

על רגל אחד -

החומר הפעיל במריחואנה, הTHC, דומה מאוד לחלבון אחר במוח שמווסת את הרעב. משום שהם דומים, הקולטנים שאמורים לקלוט את החלבון שמווסת את הרעב נקשרים בטעות לTHC ואז נוצרת תחושה של רעב.

אני מקווה שאני זוכר נכון ומדייק.

פורסם

לי לא קרה עדיין שאלכוהול עשה אותי רעב, אולי צמא (למים).

בכל אופן, אני מאמין שאם אנשים מקבלים מאנצ' מאלכוהול הוא נובע מגורמים פסיכולוגים.

פורסם

מעבר למה שכבר הוסבר, אני מניח שהתופעה נפוצה במיוחד בערבים בהם אתה מבלה עד שעות מאוחרות.

במצב כזה, השעון הביולוגי שלך יוצא מהשגרה של הימים הרגילים ולכן נוטה לפתח כל מיני "חשקים" ספונטניים.

אני אישית לא שותה ולא מעשן, אבל טס הרבה בשעות מוזרות, לכן התופעה מוכרת לי היטב.

"מאנצ'יז" זה תוספת אופנתית לאנשים שרוצים להישמע מגניבים. למעשה, זה פשוט רעב.

פורסם

"מאנצ'יז" זה תוספת אופנתית לאנשים שרוצים להישמע מגניבים. למעשה, זה פשוט רעב.

לא רוצה להישמע מגניב או משהו, אבל יש רעב, ויש מאנצ'.

משכנתא זה קל

פורסם

מסכים ללא ספק

יש רעב ויש מאנץ' , ההבדל העיקרי הוא לא בתחושה שלפני , אלא בתחושה בזמן האכילה

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מאנצ' זה כשתוקף במכה רעב לא מוסבר למשהו ספציפי. [מתוק,מלוח,חריף,בשרי,חלבי].

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
תודה רבה על ההסבר.

אבל מה עם אלכוהול? אין קשר בין אלכוהול למאנצ'?

אחרי אלכוהול , אני יכול לאכול עולם8)

הבעיה שלאחר מכן ,תמיד יהיה לי תחושת בחילה מעצבנת.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
לא רוצה להישמע מגניב או משהו, אבל יש רעב, ויש מאנצ'.

אחרי שראיתי מישהי אוכלת שניצל קר מהמקרר, עם איקרה מרוחה עליו טוב טוב, ומעל זה שכבה בעובי סנטימטר של אריסה, אני מבין שיש הבדל מהותי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תופעת הרעב באלכוהול לפי דעתי לא ניגרמת מהאלכוהול עצמו אלא מהשעות המאוחרות של הלילה, הרי תחשוב שרוב הסיכויים שהארוחה האחרונה שאכלתה הייתה ב 7-6 בערב, מן הסתם תיהיה רעב ב 2 בלילה(שזה 7 שעות של אי אכילה).

לעומת זאת למנצ' אין דבר כזה שעות, גם אם תאכל קרנף, תעשן, עדיין תרצה ללעוס משהו.

אגב אני לא חושב שזה רעב, למה אצל הרבה אנשים המנצ' מיסתכם בסתם משהו מתוק, ולא בארוחת גורמה (בלי בכלל להזכיר את עניין הטעם)

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תוכן חדש...