Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם במקרה הסדאן ידנית לבנה

יש מצב שהיא מחולון ומסוחר רכב !

תבדוק טוב אני הייתי על סף קנייה עד שגיליתי שהוא סוחר וברחתי .

טוב שם טוב משמן טוב

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש שם 4 ידניות, 2 עם היסטוריה שלך מורה לנהיגה, אחת בלי שום פרוט היסטורי אבל בהחלט ידנית מירושלים ועוד אחת שכתוב שהיא יבוא אישי.

למי שמחפש רכב נפוץ, הייתי ממליץ לוותר על רכב מסוחר או ממורה לנהיגה אבל מישהוא שמחפש "בנרות" רכב מסוים נדיר ומוצא רק מסוחר או ממורה לנהיגה, לא הייתי פוסל את הרכב על הסף.

הולכים, רואים, בודקים ובמידה והמצב סביר, מסתדרים על המחיר ומתחדשים בפוקוס ידנית ועל הדרך גם מגשימים חלום.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממורה לנהיגה דווקא כן הייתי פוסל.

מדובר ברכב שאת כל חייו עשה בהילוך ראשון ושני כך שהבלאי גבוה משמעותית מרכב ממוצע (לא רק למנוע אלא לכל מכללי ההנעה שעובדים בעומס גדול יותר).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שכחתי לציין ששמעתי כמה אנשים שטוענים שנהיגה ברכב ידני כיום היא מטעמי פוזה בלבד.

עם אנשים כאלה, מה הפלא שאנחנו נראים ככה?

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני עם DSG כבר שלוש שנים וזה מבחינתי גמר את הקריירה שלי עם ידניות. נפלה בחלקי הזכות לא לסוע - לרוב - בשעות פקקים, אז זה קטע לא כלכך רלוונטי. פשוט לנהיגה חזקה, הDSG טוב משמעותית מידני (והDSG אצלי תמיד נמצא במצב תפעול מההגה, כמעט אף פעם לא אוטומט אלא בזחילה בעיר).

ובכל זאת, שתי בעיות עם הDSG (יחידת השישה הילוכים כמו בGTI שלי ובחדשה):

1. אני לא כלכך בטוח שהוא שורד היטב לאורך זמן

2. הוא מוגבל מבחינת ההספק (למעשה המומנט) שמותר להעביר בו, עד 35 קג"מ

הייתי מאוד נזהר לקנות S3, נניח, עם תמסורת כזו - שם מופעל הרבה יותר עומס (יותר חזקה, יותר כבדה והנעה כפולה) ומעבר לשנתיים אחריות זה נשמע לי כמו סידור יקר למדי.

המקום היחידי שבו באמת הייתי לוקח ידנית הוא אם היה לי משהו בסגנון מגאן R26R, עם רתמות שמשאירות את רגל שמאל חופשיה לעבודת קלאץ'.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחזק את ROEE.

בגולף הקודמת שהיתה לי עם ה-DSG6, בחודשים האחרונים שהיא היתה ברשותי, הורגש באופן ניכר שתפעולה לא היה כמו בשנה הראשונה.

כיום אני עם ה-DSG7 וכלל לא מרגיש את העברת ההילוכים, להבדיל מה-DSG6 שתפעולו היה בסדר גמור אך לא חלק במיוחד ולא חף ממעידות קטנות (לעיתים לא היה בוחר את ההילוך הנכון ובמהירויות שונות היה משתגע עם הילוך גבוה או נמוך מדי).

Twincharger Stratified Injection

פורסם

בשביל מה צריך גיר ידני כאשר קיים כיום גיר אוטומטי אשר מספק את היעילות והחסכון של גיר ידני ואת הנוחות של גיר אוטומטי יחדיו?

פורסם

כי גם לDSG יש חסרונות, וידני אמין וזול בהרבה מDSG, היה בחור פה עם רכב שנת 2006 שצריך חלק ב12K לתיקון הגיר שלו, למה מי שלא מפריע לו הידני, שיקח משהו כזה?

פורסם

התשובה שלי אליך היא תשובה אישית ולא תשובה שקובעת איזה אמת מוחלטת.

למרות ש DSG יותר מהירה בהעברות ההילוכים, באופן אישי היא גוזלת לי את המעורבות בנהיגה ומורידה לי (שוב, לי באופן אישי)את ההנאה מהנהיגה.

אם ניקח בתור דוגמא קלאסית את האיביזה FR, נהגתי ב DSG ונהגתי בידניות ולמרות שאני יותר מהיר ב DSG אני הרבה יותר נהנה מהנהיגה בגירסה הידנית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אבא שלי בנוסף לזה שהוא שוטר הוא גם מורה לנהיגה והוא אמר לי שהרבה מאוד אנשים התחילו לעבור וללמוד על אוטומט וכמעט אין שוק בלמידה על אוטו ידני. משרד הרישוי רוצה לעשות ככה שכולם ילמדו על אוטומט ומי שירצה גם ידני יצטרך לעשות משו כמו בסביבות של 5-7 שיעורים על ידני ומקבל גם את האפשרות לנהוג על ידני.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
שכחתי לציין ששמעתי כמה אנשים שטוענים שנהיגה ברכב ידני כיום היא מטעמי פוזה בלבד.

עם אנשים כאלה, מה הפלא שאנחנו נראים ככה?

סליחה, אבל איזה סוג של מפגר אומר משהו כזה?

יש לי ידידות שצוחקות עלי כי אני נוהג על ידני ושואלות אם אין לי כסף לקנות אוטומט, ככה שזה ממש לא יכול להיות עניין של פוזה. אם כבר אז להיפך.

הן גם תמיד משתתקות מהלם כשאני מספר להן שאני עומד להפוך את הוולוו לידנית :twisted:

פורסם
סליחה, אבל איזה סוג של מפגר אומר משהו כזה?

יש לי ידידות שצוחקות עלי כי אני נוהג על ידני ושואלות אם אין לי כסף לקנות אוטומט, ככה שזה ממש לא יכול להיות עניין של פוזה. אם כבר אז להיפך.

הן גם תמיד משתתקות מהלם כשאני מספר להן שאני עומד להפוך את הוולוו לידנית :twisted:

השרשור נקי מכנויי גנאי,אנא שמור על תרבות בין נוהגי הידניות....(מפגר)לא מתאים כאן.

פורסם

לא אמרתי שאנשים הם מפגרים כי הם נוהגים על אוטומט, אלא שהם מפגרים כי הם חושבים שאנחנו נוהגים על ידני בגלל פוזה ולא מנסים אפילו להבין את הסיבות האמיתיות.

צורת החשיבה שלהם היא לקויה ומתעלמת מעובדות. במלים אחרות, מפגרים :)

אל תיקח את עצמך כל כך ברצינות, זה לא עושה טוב.

פורסם
לא אמרתי שאנשים הם מפגרים כי הם נוהגים על אוטומט, אלא שהם מפגרים כי הם חושבים שאנחנו נוהגים על ידני בגלל פוזה ולא מנסים אפילו להבין את הסיבות האמיתיות.

צורת החשיבה שלהם היא לקויה ומתעלמת מעובדות. במלים אחרות, מפגרים :)

אל תיקח את עצמך כל כך ברצינות, זה לא עושה טוב.

ידידי

זה עושה טוב מאוד,כי מי שהוא בעל סמכות לומר לאחר או אחרים מפגרים הוא בדרך כלל בעל מקצוע מתחום אחר.

ואכן אני לוקח מאוד ברצינות את הגישה שאומרת מי שלא חושב כמוני הוא מפגר(עיין ערך מפגר).

אם כבוד רב אליך,אבל בבקשה.

• תוכן חדש...