Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא נהג צעיר. כשהתחלתי לנהוג לפני כ 35 שנה רוב הגירים היו ידניים, גם אני נהגתי בידני. כמו הרבה אחרים עם השנים אישתי הכתיבה מעבר לרכבים אוטומטיים בלבד. שנים נהניתי מהאוטומט, אבל, כל הזמן הרגשתי שחסר משהוא, החלפתי בממוצע כל שנתיים רכב (חדש) בתקווה להחזיר את מה שחסר לי. עד שבמקרה לפני כ 7 שנים קניתי שוב רכב ידני לעסק, או אז גיליתי את מה שאבדתי. מאז לאישתי יש את הרכב האוטומטי שלה.. ושלא תתערב. אני נוהג רק בידני ונהנה מכל נסיעה.

אגב היו גם חסרונות כשרובם נהגו ברכב ידני, תופעות של רכב שנתקע בהתחלף הרמזור, או בעליה או בסתם עצירה היו יותר שכיחות, שלא נדבר שמדרדרים על הרכב שמאחור....או אלה ש"חוסכים" שמוש במצמד ושומרים מרחק של 50 מטר מהרכב שלפניהם....לא הכל דבש. במינון נכון הלוואי והידני לא יעבור מהעולם.

צודק,כתב לך שי.ז כאן בשרשור שהוא בא לעבודה ומתאם את המהירות בכדי לא ללחוץ על המצמד,בנתיים נדחפים לו איזה חמש מכוניות למרווח שלו ומפריעים לו.

אבל לא הבנתי ממך משהו,מז'תומרת שאישתך לא תתערב ?

מחובתך להתייעץ איתה בכל מהלך שכזה.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שמתי לב לטרנד מסוים:

הנשים קובעות לנו לנהוג על רכב אוטומאטי :shock:

זה די מחזק את התיאוריה שלי שנשים מובילות מהפכות חברתיות לדוגמא המהפכה הצרפתית [ושלא יגידו לי שהן לא המין החזק, הכרתי פעם רולה ששברה לי את הדלת של תא הכפפות בפיג'ו 405 אחרי שאמרתי לה ש "זה לא את זה אני..."] :wink:

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
אגב היו גם חסרונות כשרובם נהגו ברכב ידני, תופעות של רכב שנתקע בהתחלף הרמזור, או בעליה או בסתם עצירה היו יותר שכיחות, שלא נדבר שמדרדרים על הרכב שמאחור....או אלה ש"חוסכים" שמוש במצמד ושומרים מרחק של 50 מטר מהרכב שלפניהם....לא הכל דבש. במינון נכון הלוואי והידני לא יעבור מהעולם.

הנסיון הוא זה שעושה את ההבדל.

מנהיגה באירופה, לא נתקלתי ביותר מדי מקרים של מכוניות שנעצרות ברמזורים ירוקים או בעליות. לא כמו בארץ!

ומי שלא רוצה שידרדרו עליו, שלא יצמד לאוטו שלפניו כמו מופרע, גם אין סיבה לעשות את זה.

אני חושב שהחסרונות שהצגת הם דווקא יתרונות. לגרום לנהגים להתחשב אחד בשני.

שמירת מרחק היא המפתח לנהיגה בטוחה.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם
הנסיון הוא זה שעושה את ההבדל.

מנהיגה באירופה, לא נתקלתי ביותר מדי מקרים של מכוניות שנעצרות ברמזורים ירוקים או בעליות. לא כמו בארץ!

ומי שלא רוצה שידרדרו עליו, שלא יצמד לאוטו שלפניו כמו מופרע, גם אין סיבה לעשות את זה.

אני חושב שהחסרונות שהצגת הם דווקא יתרונות. לגרום לנהגים להתחשב אחד בשני.

שמירת מרחק היא המפתח לנהיגה בטוחה.

כמה שהדברים שלך נכונים.

פורסם
לדעתי חתך הגילאים הוא נמוך לדעתי עד גיל 22 ככה, אחרי זה כבר "מזדקנים" ונמאס להיתקע בפקקים עם הקלאץ', גברים הם אחוז גדול יותר שנוהג בידני אני נוטה להאמין

רק שתדע שהבוקר כבר נפגשתי לרכוש סיירה ידנית,אני חם על זה,צריך לשתות קצת מים...להרגע

פורסם
צודק,כתב לך שי.ז כאן בשרשור שהוא בא לעבודה ומתאם את המהירות בכדי לא ללחוץ על המצמד,בנתיים נדחפים לו איזה חמש מכוניות למרווח שלו ומפריעים לו.

אבל לא הבנתי ממך משהו,מז'תומרת שאישתך לא תתערב ?

מחובתך להתייעץ איתה בכל מהלך שכזה.

הם לא מפריעים לי. בפקק של 20 ק"מ עוד 5 מכוניות זה זניח. מה שקורה הוא שאותם נדחפים רק מאיטים את הפקק עם הגז/ברקס שלהם, מתעייפים ומגיעים עצבניים כשאני עם הרכב הידני מגיע רגוע ורענן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שי.ז

אתה צודק,רק לא לשכוח,לא אתה ןלא אני חיים כאן לבד,ולכן עלינו לכבד את המגמה של הרוב,כי זה המצב.

פורסם

כל העניין עם הקלאץ' שמפריע בפקקים או תנועה רגילה הוא שטויות גמורות, אני כל בוקר וכל צהריים נוסע בפקקים כבדים ולא שם לב אפילו לכך שאני מחליף הילוכים, אם כבר מה שמפריע הוא המשחק הלא פוסק עם דוושת התאוצה וזה יהיה בכל רכב.

זה סתם תרוץ לעשות את מה שכולם עושים ולהשתמש בגיר יותר גרוע, הצדקה לשטות.

באירופה אין פקקים? כמעט כולם שם נוסעים על ידני...

פורסם

אני בן 32 , 15 שנים כבר יש לי רשיון

כל המכוניות שהיו לי היו ידניות.

ביומיום אני נוהג לפעמים על כמה מכוניות אוטמטיות, וזה פשוט מרגיש אחרת לגמרי

זה פשוט לסוע באוטו ולא לנהוג בו.

יש כמובן יוצאים מהכלל, אבל רוב האוטומטיות פשוט מעצבנות.

אחת הסיבות שאני עדיין מחזיק את הפיאסטה שלי כבר 7 שנים זה הגיר הידני.

פשוט לא מצאתי עוד פוקוס ידנית...

ברור שהידני יאבד עוד יותר את נתח השוק שלו בעולם, אבל אני בטוח שלא יעלם לגמרי

תמיד יהיו כאלו שירצו תיבה ידנית

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

באגירה, ראית מה יצא בקישור שלך?

אחת ממורה לנהיגה (מודל 2003) והשניה ליסינגומטית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
באגירה, ראית מה יצא בקישור שלך?

אחת ממורה לנהיגה (מודל 2003) והשניה ליסינגומטית.

תסתכל טוב, השניה (סדאן) היא ידנית.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...