Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להגיד שאוטומט זה אביזר נוחות. להאשים אוטומט בתאונות זה כמו להאשים הגה כוח בתאונות. הכל נובע מחינוך ותרבות. אוטומט לא אשם.

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשבילי, נכון לעכשיו - רק ידני.

לא יודע מה היה קורה אם הייתי גר במרכז. שם הפקקים נוראיים והרבה יותר נחמד לנהוג ברכב אוטומטי...מה לעשות.

בכל מקרה, עכשיו אני נטול רכב ומנסה לאתר את היפהפייה הבאה שלי - וברור לי שהיא תהייה ידנית. אני במרדף אחרי פונטו ספייס ידנית - אבל אם לא הייתה קיימת האופציה הנ"ל הייתי מחפש אפילו גטס, ובלבד שתהייה ידנית.

פורסם
ה"טיפוס" שאוהב לפרפר מעדיף את זה באוטומאט שהרי זה קל וזמין הרבה יותר. ואני שומע אותם מפרפרים כל ערב מחדש וכמובן שאחרי זה בולמים בעוצמה להשמיע איזו חריקת צמיגים טובה, מישהו אמר "צומי" ? :)

איך קל וזמין יותר?כל פחנוע אוטומטי פשוט מאיץ בצורה מתה ולא משנה כמה תלחץ את הדוושה (אני לא מדבר על מפלצות אלא על כל רכב ממוצע)בידני מספיק שאתה עוזב את הקלאץ' טיפה מהר מידי ואתה עושה "שמח"..אף בן אדם שפוי לא ייתן גז באוטומט ואז ייעביר לD..

דיון טיפשי אמנם אבל קצת מצחיק...

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
פעם הקלאץ' היה קשה...
"ואז מכרתי את הקליאו ספורט MK1" :)

כמובן שרק ידני בשבילי.

אם כי צרות בפתח, אשתי לעתיד לא ממש מסתדרת עם התיבה הידנית וDSG לא נכנס בשום תקציב. :(

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
איך קל וזמין יותר?כל פחנוע אוטומטי פשוט מאיץ בצורה מתה ולא משנה כמה תלחץ את הדוושה (אני לא מדבר על מפלצות אלא על כל רכב ממוצע)בידני מספיק שאתה עוזב את הקלאץ' טיפה מהר מידי ואתה עושה "שמח"..אף בן אדם שפוי לא ייתן גז באוטומט ואז ייעביר לD..

דיון טיפשי אמנם אבל קצת מצחיק...

קורולה,סוויפט,מגאן,לגונה,לגאסי,אימפרצה,פוקוס והיד עוד נטויה, כולן בהצמדת הדוושה לרצפה מפרפרות יופי.

Non dimentico mai una faccia, ma nel vostro caso faro' un'eccezione

פורסם
אכיפה מונעת מנהגים לחצות קו הפרדה ולרצוח משפחה? אכיפה מונעת מרכבים גמורים לעלות על הכביש? אכיפה מונעת מנהגים לדבר בסלולרי? אכיפה מונעת מפרחחים בני 18 שקנו הונדה סיוויק שנת 93 עם אגזוז לחץ ומערכת פיונר להתפרע על הכביש? לא, לא ולא. מי שנוהג על פי החוק עושה זאת בגלל חינוך, ערכים והרגלי נהיגה נכונים.

בעולם מושלם חינוך היה מספיק כדי למנוע עבירות תנועה ועבריינות בכלל.

מה לעשות ולא רק בישראל, צריך גם את גורם ההרתעה שתמיד יהיה קיים הסיכוי (אפילו אם נמוך) במוחו של עבריין לפני ביצוע העבירה שהוא ישלם אליה מהר וכואב.

הבעיה היא שבישראל מתמקדים רק בהרתעה ועוד על עבירות שפחות רלבנטיות לתאונות קטלניות (מהירות) ואפילו כשעבריין נתפס אין הרתעה אמיתית כי הליך הענישה מסורבל וחסר שיניים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
בעולם מושלם חינוך היה מספיק כדי למנוע עבירות תנועה ועבריינות בכלל.

מה לעשות ולא רק בישראל, צריך גם את גורם ההרתעה שתמיד יהיה קיים הסיכוי (אפילו אם נמוך) במוחו של עבריין לפני ביצוע העבירה שהוא ישלם אליה מהר וכואב.

הבעיה היא שבישראל מתמקדים רק בהרתעה ועוד על עבירות שפחות רלבנטיות לתאונות קטלניות (מהירות) ואפילו כשעבריין נתפס אין הרתעה אמיתית כי הליך הענישה מסורבל וחסר שיניים.

מהירות מופרזת יחסית גבוהה למה שמותירים תנאי השטח והכביש רולוונטית מאוד לביצוע תאונות קטלניות.

פורסם

בחצי שנה האחרונה יש אפילו התעוררות מסויימת בגזרת הגיר הידני.

סוזוקי מכרו כמות נאה של האלטו הידנית ב 60,000 ש"ח ובחודשים הקרובים

צפויים להגיע משלוחים גדולים של הדגם הנ"ל עקב ביקוש די גבוה.

לא מדובר כ"כ בחובבי נהיגה, אלא יותר באנשים שרואים ברכב הזדמנות

לרכוש רכב חדש מהחברה בתקציב נמוך.

ששי כהן

wheel

פורסם
מהירות מופרזת יחסית גבוהה למה שמותירים תנאי השטח והכביש רולוונטית מאוד לביצוע תאונות קטלניות.

אז שמתנ"א יתחילו לממל"ז נהגים שנוסעים במהירות מופרזת בדרך עירונית ולא יחכו עם הממל"ז בכבישים ישרים ולא עמוסים כי שם הכי נוח לדפוק דוחות שמנים. אין קשר בין מיקומי האכיפה של מתנ"א לבין מקומות מועדים לפורענות מבחינת תאונות, יש אם כבר קשר הפוך כי במקומות שבהם נאכפת מהירות אלו בד"כ המקומות הכי בטוחים שניתן לנהוג שם גם 160 קמ"ש ולא רק 90.

יש גם הבדל בין מהירות מופרזת לבין סתם חריגה מהמותר בחוק. לנהוג 170 קמ"ש בדרך שמותר בה 90 זה באמת מהירות מופרזת, אבל לנהוג 120 קמ"ש בכביש כזה בד"כ אינה מופרזת ביחס לתנאי הדרך ותוצאות תאונה במהירות כזו אינן שונות משמעותית מתאונה ב- 90 קמ"ש (לשאלת הקטלניות או לא).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
קורולה,סוויפט,מגאן,לגונה,לגאסי,אימפרצה,פוקוס והיד עוד נטויה, כולן בהצמדת הדוושה לרצפה מפרפרות יופי.

על כולם נהגתי חוץ מהסוויפט.

אממ...לא.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

אני משתמש באוטומט אבל חושק בידני חח

אני בן 18, מקווה שאפנת הגיר תחזור, וגם אם לא לא מעניין אותי, רכב הבא שלי הוא ידני :)

• תוכן חדש...