Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל ברצוני להגיד שאני מאוד מתרשם מכמות הידע בפורום! קראתי יום אחד והספקתי ללמוד כמויות עצומות של מידע.

כחלק מתהליך קניית המכונית, אני בוחן הרבה אופציות (התקציב הוא 50-60 אלף).

לאחר קריאה של יום שלם כאן ובפורומים אחרים, הגעתי לרשימת מכוניות שאני שוקל (השיקולים יירשמו בהזדמנות אחרת, אנא אל תייעצו כאן שכן זהו אינו הפורום המתאים).

אספתי את הנתונים החשובים לי בעיקר לגבי כל מכונית: מנוע, תאוצה, צריכת דלק, שנים שבו נמכר בישראל, ו"מקדם פוזה"...

עם כל החיפושים שלי, כאן, בפורום אחרים, ובגוגל, לא הצלחתי להשלים את כל הנתונים! :?

אודה לכם אם תסתכלו בקובץ המצורף ותבדקו האם אתם יכולים להשלים את הנתונים שלא מצאתי.

נ.ב. אני מבין שדירוג היופי הוא קצת טיפשי וסובייקטיבי, אך אשמח לשמוע הערותיכם בנושא בכל זאת, שכן היופי מאוד חשוב לי.

תודה רבה!

Car Details.doc

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

טעות ראשונה - דומני שרשמית 0 ב"דירוג הפוזה" של מאזדה MR2, אך די ברור שזה אמור להיות +2 :D

ממממממ, מלא פוזה.

בכל אופן, אני לא יודע אם בכלל ניתן להשיג כזו בשנתון סביר בתקציב שלי.

פורסם

ברוך הבא.

כמה דברים -

1. הנושא שלך נמצא בפורום הלא נכון.

2. לדעתי קניית מכונית בעזרת טבלה היא לא רעיון טוב. :shock:

3. גם אם היא רעיון טוב עדיין יש לך שם טעויות בלי סווףףףף.

4. השעה כמעט שש בבוקר ואני מת לישון, לילה טוב. :D

פורסם

145 QV לא נמכרה ב-95, אלא רק ב-95-8. ואלפא כותבים כך: Alfa. צריכת הדלק שלה לא יותר גבוהה מכל מתחרותיה. הסיכוי שלך למצוא אחת שואף לאפס (יחידות ספורות בארץ), ואם תמצא, תתכונן להוציא בין 6 ל-10 אלף מעל למחירון.

וולקאן כותבים כך: Volcane.

בנוגע למדד היופי, הרי שהאסטרה GSi הפכה לערסמוביל במרוצת השנים, עם כל אהבתי לרכב הזה.

מאזדה 323F, בכל גרסה שהיא, היא רק רכב פוזה (וגם הפוזה מפוקפקת). אין לו דבר וחצי דבר בכדי לגבות את הפוזה בכביש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

תודה רבה על התגובות המהירות! :D

א. מדוע פורום לא מתאים? הרי אני מבקש כאן ספציפיקציות של רכבים, ולא ייעוץ בקניה.

ב. השנים לא מדוייקות כיוון שאין לי מידע מלא. כשאני אומר 95, הכוונה היא שאני יודע בוודאות שבשנה זו היא נמכרה בארץ, אך אין לי מושג לגבי שנים אחרות!

ג. ההערה התקבלה - מאזדה 323F הורדה מהרשימה

ד. אסטרה GSI - אוטו ערסים? אתה בטוח? כמעט ולא ראיתי ערסים עם אוטו כזה.

ה. אני קצת מבולבל לגבי המראה החיצוני של ה-106. האם זה נכון להגיד שכל הדגמים (ראלי או רגילים) החל משנת 97 באים ב"לוק החדש" (פנסים חייתיים במקום מלבניים מלפנים), כי הלוק החדש משמעותית יותר יפה מהישן.

ו. איזה מהמכוניות לדעתכם (עניין סובייקטיבי אז בבקשה לא לפתוח ת'רד של ויכוחים) הן מהיפות ביותר ברשימה?

פורסם
ד. אסטרה GSI - אוטו ערסים? אתה בטוח? כמעט ולא ראיתי ערסים עם אוטו כזה.

יש ספורות בארץ , למי אכפץ אם ננהגו על ידי ערסים או לא :roll:

תתמקד לגופו של רכב.

ה. אני קצת מבולבל לגבי המראה החיצוני של ה-106. האם זה נכון להגיד שכל הדגמים (ראלי או רגילים) החל משנת 97 באים ב"לוק החדש" (פנסים חייתיים במקום מלבניים מלפנים), כי הלוק החדש משמעותית יותר יפה מהישן.

נכון מאד. מ97 , "דור שני".

ו. איזה מהמכוניות לדעתכם (עניין סובייקטיבי אז בבקשה לפתוח ת'רד של ויכוחים) הן מהיפות ביותר ברשימה?

306S16/XSI/GTI

פורסם

צמצמתי את המבחר ל-6 מכוניות:

פונטו GT, אסטרה GSI, פג'ו 106 GTI\RALLY, סיטרואן סקסו VTS, קליאו RSi.

עכשיו אני מנסה לדלות כמה שיותר מידע עליהם (הצלחתי כבר להוציא עוד, אבל לא מספיק).

באופן מפתיע אין כ"כ הרבה מידע באינטרנט לגבי הדגמים בשנים בהם אני מחפש.

- אני מחפש יותר נתוני מנוע לגבי המכוניות שבמסמך (מונמנט, סוג הזרקה וכו')

- בטיחות פסיבית ואקטיבית מאוד מעניינת אותי (ABS, כריות אוויר, בלמים וכו')

- כנ"ל לגבי רמת הגימור והאבזור הפנימית של המכוניות, כגון מיזוג, חלונות חשמל, סוג ריפוד ( קחו בחשבון שאם מדובר על אסטרה אז זה 95, בעוד שאר המכוניות בשנתון 97-98 ).

אודה לכם אם תתרמו מהידע האישי, במיוחד אם ברשותכם רכב מהסוג הנ"ל.

מצ"ב המסמך המעודכן עם הנתונים שכבר יש לי.

תודה ר-ב-ה! :)

Car.doc

פורסם

FIREBALL אם תרשה לי הערה קטנה ... אתה בשלב שמספר המכוניות שלך לבחירה הוא די מועט ( כן מועט ... ) ומתוכם אתה רק צריך לבחור כיוון ( לדוגמא אין שום קשר בין הפונטו GT ל106 לדוגמא ... ) ולהתחיל לחפש מכוניות במצב טוב ... אל תיתקע על דגם אחד ותחפש רק אותו ... אלא אם יש לך באמת סבלנות על.

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו - בעיקרון אתה צודק - אבל האלימינציה הייתה מכוונת.

היו הרבה מכוניות שכלל לא קלעו לתקציב או לדרישות שלי.

אני לא אלך לקנות מכונית כאשר אין לי העדפה ברורה והבנה של ההבדלים בניהם.

ובכל אופן, גם אם אני אבחר את המכונית החביבה עלי, האחרות ישארו כאופציה שניה שלישית וכו'.

ואני חושב שיש קשר רב בין הפונטו GT ל-106! שתיהן מכוניות קטנות, מהנות לנהיגה (106 יותר), מהירות למדי (פונטו יותר), וקולעות לתקציב ולדרישות שלי :D

פורסם

רק כמה תוספות לקובץ (אני מוסיף כאן):

מחירונים של רוב המכוניות אלו רק נקודות מיקוח התחלתיות. לא תמצא למשל 106 או סקסו טובות במחירון, אלא מעל.

המנוע של הסקסו וה-106 GTI זהה, כך שאו ששניהם 120 או 119 (בעצם 118).

את הצמיגי פירלי אתה יכול להעיף, הרי אין כבר צמיגים מקוריים על המכוניות הללו. גם הדיסקים מקדימה זה לא 256 אלא 247. (וגם מאחור). עור יש רק בחלק מדגמי 99 וזאת תוספת גדולה במחיר. רדיו של קלריון בטח גם לא תמצא.

106 ראלי לא עושה אפס למאה יותר מהר מ-106 GTI. הנתון של הראלי הוא 9.2 אם אני זוכר נכון (או 9.5?)

צריכת הדלק הממוצעת ב-106GTI היא 1:10 או 1:11 (אצלי 1:11).

זהו

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רק כמה תוספות לקובץ (אני מוסיף כאן):

106 ראלי לא עושה אפס למאה יותר מהר מ-106 GTI. הנתון של הראלי הוא 9.2 אם אני זוכר נכון (או 9.5?)

צודק, עכשיו מצאתי בחוברת אוטו משנת 99, הנתון הוא 9.6 שניות לראלי, ו-8.7 שניות ל-GTI.

האם צריכת הדלק ב-Saxo אמורה להיות דומה?

מה לגבי ה-Rally? יש לה מנוע שונה.

פורסם

צודק, עכשיו מצאתי בחוברת אוטו משנת 99, הנתון הוא 9.6 שניות לראלי, ו-8.7 שניות ל-GTI.

זה ממש לא משנה כמה 106 עושה ל-100.

(אתה לא ממש רוצה לפתוח וויכוחי סרק אינסופיים.)

האם צריכת הדלק ב-Saxo אמורה להיות דומה?

משום מה רוני חושב שכולם מכירים אותו :wink:

"אצלי" - הכוונה לסקסו VTS.

מה לגבי ה-Rally? יש לה מנוע שונה

כן , רק 8 שסתומים.

פורסם
"אצלי" - הכוונה לסקסו VTS.

תודה, עכשיו העניין ברור

מה לגבי ה-Rally? יש לה מנוע שונה

כן , רק 8 שסתומים.

אז השאלה היא: כמה צריכת הדלק שלה?

• תוכן חדש...