Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז השאלה היא: כמה צריכת הדלק שלה?

יש להניח שהיא דומה למדי, שכן לשתיהן מערכות הזרקה דומות ונפחים דומים. בכל מקרה - זה בהחלט לא אחד מהמרכיבים החשובים בבחירה שלך, אתה יודע. (וזה נועד כדי להסביר לך שאתה נטפל לקטנות. מאוד קטנות...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

"כדור אש" התקציב שלך הוא 60 אלף ש"ח, אפשר לשאול למה אתה בוחן מכוניות בפחות מהתקציב המדובר ?

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

בוודאי, התקציב הוא בין 50-60 אלף, אבל זה כולל בתוכו בלאי אפשרי של מה שאני קונה (החלפת בלמים כנראה, אולי צמיגים וכיו"ב) ושיפורים רבים שאני מעוניין לעשות!

מחיר המחירון של 106GTI משנת 97 הוא 37,000, ובלאו הכי הבנתי שאם מוצאים אחת טובה היא תעלה אפילו מעבר למחירון. לכן אני משריין לעצמי סכום נוסף עבור שיפוצים ושיפורים.

לא הגיוני? :D

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

בנוסף, קשה לי לחשוב על מכוניות אחרות בתקציב אפילו כפול מזה של 106 טובה שיתנו את אותו הפאן. ברצינות. (בתקציב פי שלוש אפשר כבר למצוא דברים :twisted: )

לילה טוב

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...