Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כשהייתי טירון בשבטה גם אני שמעתי את המיתוס הזה ואכן רמת החרמנות של כולנו הייתה נמוכה. כשתצא ממשטר הטרור ותחזור לישון כמו שצריך תגלה שמפלס החרמנות עולה בחזרה

משטר הטרור? :lol:

אביעד, הוא ייצא ממשטר הטרור רק בעוד 3 שנים, ניכר כי הבחור בלחץ כבר עכשיו. פותח השרשור: אני ממליץ לך לגשת למרפאה ושם להתלונן שמפלס החרמנות שלך נמוך, בקש מהרופאה תרופה לעיניין ותחזור לדווח - זה יכול להיות מעניין.

פורסם

האויב מאזין - שמרו על ביטחון שדה!

יש כאן חברים שמסגירים מידע מודיעיני איכותי לגבי רמת הבנות המשודכות לציוד שונה בצה"ל.

אוזניים לכותל!

לפותח השרשור, אתה לא חרמן כי צוקי עובדה זה בסיס של כוסיות (לא הבחורות, הטירונים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

וואו כמה צחקתי מפותח השרשור:lol:

אני יכול לומר בתור חייל שלא בלחץ כבר תקופה ומעביר את היום בשלישות או בחמל

הכלי חי ונושם8)

תמיר.

פורסם

אז זהו ממש לא מיתוס,

החביתות שבצבא הן מגעילות ברמה מטמטמת, ויש בהם סודה כדי שהחיילים לא יאכלו הרבה, ככה זה היה בבסיס שהייתי בו,

פשוט גועל נפש , טעם מזעזע , הייתי אוכל עד שהרעב היה מתחלף בתחושת בחילה שאני עוד רגע מקיא.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
ארילו כל מה שהיית צריך לעשות זה ללכת 50 מטר שמאל לסוללת MLRS,הבחורות עשו שם את העבודה :twisted:

הלו - אני בתור צ'ופר קיבלתי את הזכות להגיע לתל השומר לשכנע בנות להתגייס למחזור הראשון של בנות ב-MLRS

משטר הטרור? :lol:

אביעד, הוא ייצא ממשטר הטרור רק בעוד 3 שנים, ניכר כי הבחור בלחץ כבר עכשיו. פותח השרשור: אני ממליץ לך לגשת למרפאה ושם להתלונן שמפלס החרמנות שלך נמוך, בקש מהרופאה תרופה לעיניין ותחזור לדווח - זה יכול להיות מעניין.

גיא, אחרי הטירונות משטר הטרור יורד קצת, ואז לפתע כל קוץ נראית כמו פרח.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
אז זהו ממש לא מיתוס,

החביתות שבצבא הן מגעילות ברמה מטמטמת, ויש בהם סודה כדי שהחיילים לא יאכלו הרבה, ככה זה היה בבסיס שהייתי בו,

פשוט גועל נפש , טעם מזעזע , הייתי אוכל עד שהרעב היה מתחלף בתחושת בחילה שאני עוד רגע מקיא.

צא מהשוק. החביתות מגעילות כי הן לא עשויות מבצים אמיתיות אלא מאבקת ביצים :shock:. אבל אין בהן סודה..

פורסם

בתור אחד שמשתחרר בעוד פחות מחודש ויותר משנתיים מהשירות שלו היה טבח אני יכול לומר לך שזה חארטה .

ויותר מזה אני יגיד לך בחיים שלא לא ראיתי סודה לשתייה בצבא.

בקשר לעסקים שם , זה הרבה תלוי באיזה בסיס אתה נמצא :)

• אחראי פורום
פורסם

לפותח השרשור, אתה לא חרמן כי צוקי עובדה זה בסיס של כוסיות (לא הבחורות, הטירונים).

ביסל"ש זה כמה ק"מ מעובדה.

אבל גם שם זה כוסיות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• אחראי פורום
פורסם

אלא אם שינו משהו מאז 97 (שאז היה לי העונג להתחיל מסלול שם), ביסל"ש = סיירים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...