Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Formula1 2010 - Australian Grand Prix

noam_m
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חוזרים למסלול המהיר באוסטרליה, הפעם כמירוץ השני בעונה.

רדבול עדיין מהירים מכולם, וכנראה זה ישאר כך עד ששאר הקבוצות יפתחו מערכת לכיוון גובה המכונית בזמן המירוץ.

פרארי, אלונסו עדיין מקדים את מאסה בעקביות. אני חושב שזה ישפר את מאסה כנהג לטווח הארוך.

מקלארן - באטן שומר על הכבוד בזמן שהמילטון עושה בושות גם על המסלול וגם מחוץ למסלול. (למי שלא שמע, בלילה בין שישי לשבת הוא נעצר על ידי המשטרה באשמת נהיגה מסוכנת, ולמחרת ב Q2 לא הצליח לייצר הקפה תחרותית)

מרצדס, גולדן בוי עדיין מקדים את שומאכר.

ובסוף החבורה, קובליינן בלוטוס עדיין ראשון מבין הקבוצות החדשות שעוד לא מצליחות להתקרב לזמנים והיו סוג של טראפיק גם כשהם ניסו לייצר הקפה מהירה.

פורסם

אני רק רוצה לציין שזה היה בין המירוצים המהנים שראיתי בשנים האחרונות, מכל מיני סיבות.

חבל יהיה לנסות לתת רשימה של כל האירועים שהיו במהלך המירוץ, ולקרוא כתבות על המירוץ גם לא מספרות שום דבר. מי שלא ראה שיתפוס שידור חוזר או יוריד מהאינטרנט.

עכשיו מחכים למלזיה.

פורסם

אין יותר שידורים חוזרים??? יש לי את כול הערוצים אבל אני לא רואה מתי יש שידור חוזר:evil:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...