Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש בארץ [פיאט 500 אבארט]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-500 מיועדת לתערוכה.

הג.פונטו השחורה שייכת לבעלים של סמל"ת והיא נמצאת בארצנו לא מעט זמן.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב, עם סמלים כאלה במדינה כמו שלנו-אל תצפו שהם ישארו על המכונית לעוד הרבה זמן:?

הפונטו השחורה על הכביש מיוני 2008 והסמלים עדיין עליה אז בואו ניתן קצת קרדיט לישראלים בכל זאת, אולי התבגרנו קצת.

באותו עניין ואני מקווה שאני לא פותח לעצמי פה לשטן, לא גנבו לי סמלים מהאלפות כבר יותר מ10 שנים כולל את הסמלים המאוד קורצים של הTI מה159

פורסם

ה- 500 נראית ההההרררבה יותר טוב במציאות מאשר בתמונות פלאפון. יש לה פרופרציות פשוט מושלמות. רכב יפיוף.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

הפונטו נראית טוב!

ה-500 דומה לפרת משה רבינו, פאדיחות להראות בכזה רכב, לדעתי לפחות. :lol:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

יש משהו במה שאתה אומר, זאת גם האנלוגיה שעלתה לי בראש כשראיתי תמונה שלה בפעם הראשונה אבל תמונות לחוד ומציאות לחוד, בחיים היא פשוט נראית חיה.

למרות זאת הייתי בוחר את הפונטו, גם נראית יותר טוב וגם חזקה יותר.

פורסם
יש חוות דעת לגבי כמה טוב זה נוסע?

יש, אפילו בוידאו. אם אתה סומך על חוות הדעת שלי, זאת אומרת... :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
יש, אפילו בוידאו. אם אתה סומך על חוות הדעת שלי, זאת אומרת... :wink:

רק תגיד אם זה בשבילי או לא.

זאת המכונית הראשונה זה שנים שעושה לי חישמוקים (ב-160 כ"ס). כנראה שהסמלון שלי מתחיל להשפיע...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...