Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אתה יודע לכתוב תוכן שיווקי ? יש בזה הרבה עבודה.

אני סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים עם התמחות בשיווק, אני משאר שהתשובה היא כן, אם תוכל לפרט רק מה הוא תוכן שיווקי :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני גם מחפש הכנסה נוספת אבל משהו קצת יותר מתרגומים מזדמנים. אני חושב המון זמן בכיוון אייביי אם כי לאחר שעות רבות של קריאה זה הרבה יותר קשה מסתם להתחיל למכור. כי גם צריך למצא מוצר טוב למצא ספק שיספק במחיר טוב ולא יעשוק וגם המיקום שלנו בעייתי

הבעיה העיקרית שלנו זה המיקום הגאוגרפי שלנו, רחוקים מהמזרח ורחוקים מהשוק האמריקאי שהוא העיקרי.

וגם המכס הבעייתי כלומר באייביי אפשר למכור ולהרוויח טוב מי שיכול להזמין כמות במחיר טוב ואז למכור בבודדת עם רווח נעה. אבל אם מוכרים בשיטה של לקנות אחד ולמכור אחד (דרופשיפינג או של קניה ומכירה )זה לא מניב רווח גבוהה.

השיטה יכולה להצליח אם למצא מישהו במזרח או ארה"ב שיש לו מקום לאחסן סחורה לקנות בזול כמויות ואז מאותו המחסן למכור במחירי רווח רק כך אפשר להרוויח באיביי וזה מקריאה של המון חומר.

אפשר כמובן לחפש מוצרים ייחודיים לארץ (ים המלח שכבר נטחן עד דק או יודאיקה או תכשיטים שהביקוש לא גבוהה במיוחד מעבר זה בארץ לא מייצרים שום דבר שווה מכירה לאנשי חול חוץ מידע ואת זה קשה למכור באייביי).

פורסם

נסה לחפש עבודות במשרה חלקית הקשורות לתחום שאתה לומד, על מנת לצבור ניסיון ואולי להצליח להתברג לאיזו חברה טובה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בקיץ אני מתכנן לפרוש מהעבודה הנוכחית ולחפש עבודה בתחום הפיננסי/סטודנטים אבל כרגע אני פשוט מגשש קצת לרווח מהצד דווקא מכיוון אייביי כי מיש מצליח לפצח את זה מרוויח לא רע.

פורסם
אני גם מחפש הכנסה נוספת אבל משהו קצת יותר מתרגומים מזדמנים. אני חושב המון זמן בכיוון אייביי אם כי לאחר שעות רבות של קריאה זה הרבה יותר קשה מסתם להתחיל למכור. כי גם צריך למצא מוצר טוב למצא ספק שיספק במחיר טוב ולא יעשוק וגם המיקום שלנו בעייתי

הבעיה העיקרית שלנו זה המיקום הגאוגרפי שלנו

על dropshipping שמעת?

פורסם

נו כתבתי לגבי הדרופשיפינג , הבעיה שהמוצרים שנמכרים באתרים אלו נמכרים במחירים גבוהים יותר ממה שניתן למצא באייביי מכיוון שיש מוכרים שיושבים בארצות היצור (סין הונגקונג) וקונים סטוקים מהיצרנים עצמם ומוכרים בזול.

ולקנות מוצר בזול ואז למכור אותו קצת יותר יקר גם בעיה מכיוון שהרבה מוכרים מוכנים לשלוח רק לכתובת הרשמית. ולהביא את זה לארץ ולשלוח עוד פעם זה מסובך (שלא לדבר על מיסים ).

בקיץ בתקווה אני אסע למזרח לכמה חודשים (פשוט לגור שם קצת בלי לטייל) ומשם אולי אנסה למכור קצת.

פורסם

מסחר במט"ח יכול להכניס לך כמה אלפיות לכיס כל חודש (אם אתה רגוע).

נסה את האתר הזה. פתח קודם חשבון דמו להתנסות, ורק אם אתה רואה שהולך לך, תפתח חשבון אמיתי.

פורסם

במסחר במטח יש סיכוי כמעט וודאי שהוא יוציא ממך כמה אלפיות בחודש.

אפשר להרוויח אבל כדי לעשות זאת צריך לעסוק בזה כמו במשרה מלאה ואף יותר.

• תוכן חדש...