Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בת 25, סטודנטית, רוכשת את הרכב הראשון שלי, בעיקר לצורכי נסיעה ללימודים באיזור חיפה

אשמח לדעת את דעתכם לגבי הרכב הבא ומחירו:

פולקסווגן פולו קומפורטליין 1.4 אוט'

5 דלתות, 75 כ"ס

שנת 2004 יד 1

48000 ק"מ

בעלות פרטית, ללא תאונות, מטופל במוסך מורשה

מחיר מחירון לוי יצחק 46000. לאחר שקלול: 50,600

דורשים על הרכב 52500

האם המחיר מוצדק והאם שווה לי לסוע לראות את האוטו?

אם לא, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על רכב שיתאים לצרכי, רצוי רכב קטן שיצרוך מעט דלק ויהיה אמין, בין 40 ל-50000 שח.

תודה!

פורסם

אם הרכב במצב מעולה ולא דורש יישור קו כלשהוא ומגיע עם טסט ארוך - יכול להיות שכן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

המחיר גבוה אבל לא דמיוני, השקלול אמור לספק את השימור של הרכב והוא עושה את זה די והותר עם 4.5K. השותף שלי בדירה קנה אותו רכב שנת 03, אחרי התמקחות מתישה המוכר הסכים לרדת ב500 ש"ח מהמחירון המשוקלל (רצה 1000 מעל), הרכב מרגיש קצת חלש על חיפה, אבל נוסע מספיק טוב, צריכת דלק 12 לליטר, אפשר גם סיריון או פונטו ELX.

אפשר גם לרדת קטגוריה ולחפש פיאט פנדה רק לא תמצאי משהו שמור כמו הפולו אבל שנתון יותר גבוהה בפחות כסף וחסכוני יותר.

פורסם

למה לשלם עוד 2000 ש"ח מעל למחירון המשוקלל? גם כך המחיר יקר.

תשימי לב שבהפרש כספי קטן, את יכולה לקנות סוזוקי אלטו ידנית חדשה מהחברה (עם ניילונים ואחריות :wink:).

-

פורסם

סוזוקי אלטו זה רכב כמה ליגות מתחת. בכלל לא בר השוואה.

הפולו הזה רכב מאוד מאוד מבוקש ואם הוא אכן שמור , הייתי חוטף. (לדעתי אפשר להוריד להם בבדיקה על כל מיני קשקושים שימצאו ולקחת אותו במחיר מחירון)

בתחילת השנה טיפלתי עבור אחותי במכירת פולו קומפורטליין 2003 (הרכב נחטף בכמה אלפים טובים מעל המחירון למרות שחצה את קו 100 אלף הק"מ אך עם זאת היה שמור ביותר-אנשים ממש רבו עליו וזה מאוד הפתיע אותי) ורכישה של קומפורטליין 2008 (גם כאן היו קופצים רבים על הרכב ואם לא הייתי משכים קום ופוגש את המוכרת למחרת היום שפורסמה המודעה בשעה 6:30 בבוקר, כנראה שמישהו אחר היה לוקח אותו! וזה אחרי שפספסתי בערך 5 או 6 רכבים דומים שנמכרו עוד לפני שבאתי לראות ), הרכבים האלו מאוד אהובים ומבוקשים, דיי נדירים עם גיר אוטומט (רוב הלוחות מלאים בידניות) ולכן אם לא תעשי צעד מהיר, מישהו אחר יקח את המציאה הזו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין לי ספק שהפולו יותר איכותית, אבל למה להתפשר על רכב בן 5 שנים?

היא סטודנטית שנוסעת בחיפה, אני חושב שהיא תעריך רכב חדש עם אחריות (בוודאי כשההפרש במחירים הוא קטן).

-

פורסם

לפני כשנה וחצי, מכרתי פולו קומפורטליין 1.4 אוט' משנת יצור 03 ב500 ש"ח מעל למחירון המשוכלל.

לרכב גם הייתה מכה קטנה בדלת, דבר שלא הוריד כלל מהתעניינות הרבה בו.

לכן ראיתי שאני לא צריך להתפשר, כי אכן אני אקבל (וכאמור קיבלתי) את המחיר שאבקש.

גם לשלי היו נתונים מצויינים מבחינת יד, ק"מ וטיפולים.

מכאן שהרכב הזה כנראה ימכר במחיר הזה (אולי יוריד המוכר כמה מאות שקלים), ולכן אם הוא באמת מושקע ומטופל וללא עבר של תאונות כאלו ואחרות, וממש ללא צורך ולו הקטן ביותר ליישור קו, הייתי לוקח את הרכב לבדיקה, מוריד על הנקישות בגיר שמן הסתם ייכתבו בטופס, ונוסע לי בכייף הבייתה.

ולעניין הרכב, הוא ממש לא רע, נותן הרגשה מאוד נעימה מבפנים, מרגיש די מסיבי לרכב קטן ומכאן שהוא גם טיפה "כבד" בנסיעה, אבל בהחלט מספק גם לעליות של חיפה: הגיר עושה עבודה מצויינת בשילוב עם המנוע ולא מסרס אותו.

עלויות האחזקה לא כאלה גבוהות כפי שאוהבים לספר על הפולו בעיקר כי אין לך מה לטפל במוסכי היבואן, ויש מספיק אנשי מקצוע טובים שיודעים לטפל ברכב הזה, אז תגלי שהפערים במחירי הטיפולים והחלקים- עצום.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
אין לי ספק שהפולו יותר איכותית, אבל למה להתפשר על רכב בן 5 שנים?

היא סטודנטית שנוסעת בחיפה, אני חושב שהיא תעריך רכב חדש עם אחריות (בוודאי כשההפרש במחירים הוא קטן).

למה 5 שנים? מאד ייתכן שהרכב עלה לכביש כבר במאי 2003, ורק לרגע נניח שהוא לא ירד לכביש ממש בתחילת השנה אלא באמצע שנת הדגם נניח אוקטובר/נובמבר 2003, כלומר זה רכב של 6.5 שנים על הכביש.

אני אישית לא הייתי משלם על הרכב מעל המחירון\ עם כל הכבוד לק"מ הנמוך יש חלקים שיש להם בלאי טבעי של זמן על הכביש,

לדוגמא האם לרכב בוצע החלפת רצועת טיימינג? עלות של לפחות 1000 שקל!!!

אם בכלל זאת רוצים ללכת על הרכב , אני הייתי מציע למוכר חוזה על 52000 שקל אבל כל מה שמוצאים בבדיקה מורידים, אח"כ הולכים לחברה ושהוא יתקן את הכל.

שוב, אני לא מוצא לנכון לשלם 50000 שקל על רכב בן 7.

אביב8)

פורסם

אז תקנה פחנועים כמו אוויאו או יונדאי גטס או אלטו ותקבל מקסימום שנתון למחיר , אבל מינימום רכב לכסף.

מה הקשר בין גיל הרכב לבין המחיר?

זה לא שהרכב מחזיק מחירון בצורה גבוהה כמו טויוטה יאריס שם תידרש לשלם את אותו סכום על שנתון 2001.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הגטס רחוקה מלהיות פחנוע , אם תמצאי רכב במצב טוב שאינו יוצא ליסינג זוהי בהחלט יכולה להיות אפשרות טובה.

מעט כסף להרבה רכב היא ה C3 , אם תמצאי זה בהחלט יכול להתאים.

לגבי הפולו, לאור נסיון עגום עם הרכב כחדש מחברה, ועם מוסך צמפיון בחוף שמן , אני מנוע מלהגיב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הלכתי לראות את הפולו ולא התרשמתי לחיוב, גם חיצונית וגם בנסיעה. מה גם שהמוכר לא היה מוכן לרדת במחיר אז החלטתי לוותר.

יש לכם הצעות נוספות שיכולות להתאים לי?

מה דעתכם על ה C3 שנת 2004 (אמינות, צריכת דלק, עלויות אחזקה)?

תודה.

פורסם

C3 זה לא הרכב למי שמחפש אמינות.

גם הפולו לא כליל השלמות אבל עדיין יותר טוב.

לדעתי תמשיכי לחפש פולו אבל תבדקי גם אופציות כמו יונדאי אקסנט או דיהטסו סיריון (אני מעריך סביבות 2006) למשל.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יאריס (אם לא אכפת לך לשלם הרבה על מעט רכב), דייהטסו סיריון (עם מתיחה קלה של התקציב תכנס כנראה גם הסיריון החדשה, מודל 2006), פיאט פונטו.

ואם הגיעו הימים בהם אייל מוכן להודות בחצי פה שגם בפולו יש בעיות אמינות... :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...