Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז תקנה פחנועים כמו אוויאו או יונדאי גטס או אלטו ותקבל מקסימום שנתון למחיר , אבל מינימום רכב לכסף.

מה הקשר בין גיל הרכב לבין המחיר?

זה לא שהרכב מחזיק מחירון בצורה גבוהה כמו טויוטה יאריס שם תידרש לשלם את אותו סכום על שנתון 2001.

גפ מרצדס סדרה S לא מחזיקה מחירון, אז שאלה לי אליך למה לא תרד בכמה שנים ותקנה רכב איכותי במקום הפחנוע שלך?!

הרי אין לכך סוף, תמיד אתה יכול להגיד אני מעדיף לרדת בשנתון לצורך רכב קצת יותר "איכותי".

אבל במקרה של הפולו אני לא מוצא שזה שווה את זה,אז נכון הפולו קצת יותר מפנקת/איכותית/נעימה מבפנים,

אבל ועוד איך יש קשר ואני לא מוכן לשלם על רכב כמו פולו בן 7 סכום של 50000 שקל,על מה? על מנוע מיושן?!

אז אוקיי, יש לרכב ריפוד בגוון בהיר ולא שחור"קודר"? בסה"כ מה שאני בא להגיד שהפולו לא מציאה גדולה ולא בכמה רמות ממש משמעותית,יש חלופות טובות יותר בסכום הזה, ואם לא אז רכב קצת יותר חדיש.

ולגבי היאריס,אני כ"כ מתעב את הרכב הזה ואת מי שרוכש אותו בתור יד 2 אפילו יותר, אנשים ששמעו יאריס וכאילו שמעו שהם קונים יהולמים או זהב להשקעה,מה לעשות שיש את אותו מוכר שמפרסם את היאריס יד 3 שנת 2002 עם 160 אלף ק"מ, ויש גם את המטומטם שמוכן לשלם עוד מעל המחירון ,אפילו שהמחירון גם ככה כבר מופרך.

אביב8)

פורסם
C3 זה לא הרכב למי שמחפש אמינות.

גם הפולו לא כליל השלמות אבל עדיין יותר טוב.

לדעתי תמשיכי לחפש פולו אבל תבדקי גם אופציות כמו יונדאי אקסנט או דיהטסו סיריון (אני מעריך סביבות 2006) למשל.

כרגיל ממשיך את מסע הדעות הקדומות ללא שמץ של ידע בנושא.

הפולו אינה כליל השלמות זוהי המעטה פראית, הרכב היה כישלון קולוסלי אצלנו 4 גרירות ב 3 שנים, מופת היצירה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...