Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להרכיב מערכת טובה ואיכותית לאוטו שלי התקציב שלי הוא 8000-10000 אני צריך עזרה כמה שיותר מהר למה מחר אני רוצה כבר להרכיב

פורסם

אתה רציני?

אי אפשר להרכיב מערכת ביום אחד אני מתנצל,מערכת לא קונים בלחץ ולוקח הרבה זמן להחליט איזה רכיבים אתה לוקח,במיוחד בתקציב מכובד כזה,אם תרוץ לקנות אפילו משהו שבמבצע סביר להניח שתצא מאוכזב,אולי המוצרים טובים,אבל שלא קולעים לטעמך האישי.

פורסם

אני רוצה משהו טוב אני שומע רק שירים עם סאב גבוה מאוד היפ הופ וכאלה אני רוצה משהו בכיוון FOCAL ROCKPORD INFINITY מקסימום אני יחכה כמה ימים לשבוע הבא אבל אני צריך עזרה אחי למה קניתי אוטו היום ואני רוצה מערכת מפלצת ואני לא כ"כ מבין במערכות אני גם חדש יחסית על הכביש עם אתה יכול לעזור לי אני מאוד ישמח אני מחפש ממש דברים טובים וחזקים ועם יש השקעה גם של קצת יותר מ-10000 אני יכול להשיג

***בוא נתחיל מזה שתקרא את כללי הפורום, בניחותא ובפנאן, תן לשרשור כותרת תקנית ורשום עם סימני פיסוק. תעשה את כל זה ולא תמצא שרשור נעול***

פורסם

שמעתה פעם סט קומפוננט טוב שאהבתה אותו?אם כן יש לנו כבר התחלה טובה כי בנוגע לקומפוננטים האפשרויות רבות.

התקציב כולל התקנה וחיווט?

מה אתה מחפש בתקציב,רדיו דיסק?קומפוננט?מגבר?סאב?הכל ביחד?

האם אתה פתוח ליד שנייה?דרך יד שנייה אפשר להביא מוצרים ברמה יותר גבוהה,באותם הסכומים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...