Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לא יודע איך העברתם את הסופ"ש שלכם, אבל אני הייתי עסוק בעבודת ווקסיה על פונטו HGT משנת המודל 2001. הרכב לא שלי, אלא של חבר שקנה אותו לפני מס' שבועות והגיע אליי היום לעבודת ווקס. השתמשתי בווקס של חברת "אוטו פיניש".

התמונות מוצגות לפניכם. הרכב צולם במצב הזה מכיוון שהמצבר כשל עוד לפני תחילת הניקיונות - 4.5 שנים הספיקו לשנפ הקטן ו"תודה" לחוק מרפי שמוצא תמיד את הטיימינג הנכון. לאחר מחשבה מצאתי את הפתרון המושלם למצב כזה: טלפון לקרוב משפחה ע"מ שיפתח את החנות לאביזרי רכב שלו, כדי להחליף את המצבר באחד זהה חדש - ולא לפני שיבוא להניע את הרכב עם כבלים...

ושאלה: האם כדאי להחליף את הלוחית רישוי הקטנה באחת רגילה? אני בכל אופן המלצתי לו שיעשה זאת ודחוף :evil:.

008ts.jpg

003bq.jpg

007he.jpg

006ix.jpg

009zsa.jpg

004obr.jpg

002uc.jpg

001uk.jpg

פורסם

עם כל הכבוד לתהליך היפה שעשיתם, חסרים פה תמונות של לפני/אחרי והתהליך עצמו.

בכל מקרה, עבודה יפה!!

Polo 2012

פורסם

נראת מעולה!

גם אני הייתי חוזר ללוחית רגילה. בעיקר בגלל החורים שנשארו ממנה.

ועוד דבר,אומנם זה עניין של טעם אבל לדעתי יהיה יפה גם לצבוע את הקליפרים :oops:.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תודה לכולם.

הפאביה הקטנה היתה מאוד עצובה כשראתה את הפונטו מבריקה - ולכן קיבלה ווקסיה משלה. הפעם תמונות קטנות כדי לא להפריע לשרשור עצמו, אך אפשר להתרשם מהעבודה.

השתמשתי בווקס של "טרטל" (ועוד מגוון חומרים אחרים), העבודה על הפאביה ערכה היום 4 שעות וכללה שטיפה חיצונית, ניקוי ג'אנטים, שאיבה פנימית, ניקוי חלונות, ניקוי והברקת הפלסטיקים פנים וחוץ ולבסוף גם ווקס.

עכשיו הפח חלק כמו טוסיק של תינוק (לא באמת בדקתי את זה...), למעשה היה סיוט לכסות את הרכב אח"כ - הכיסוי מחליק מהגג לכביש כל פעם מחדש. מקווה שאף אחד לא ראה אותי, זה היה יכול להיראות מאוד מוזר מרחוק :wink:.

פורסם

נראה טוב :)

בדיוק קיבלתי גוש פלסטלינה, ואני כבר מחכה לסופ"ש כדי לבלות קצת אחד על אחד עם האוטו. עשית לי חשק :).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...