Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עריכת קובץ PDF.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת הרשמה לאיזו תוכנית, קיבלתי טופס למילוי שהגיע כקובץ PDF אותו אני צריך למלא ולשלוח חזרה.

הבעיה היא שברוב תבונתם, הם לא חשבו על העובדה שקובץ PDF הוא לא בדיוק קובץ שניתן לעריכה.

ניסיתי כמה "כלים" אינטרנטיים למיניהם שהופכים קובץ PDF לקובץ DOC וכן כמה תוכנות חינמיות ו-Shareware שמאפשרות להוסיף טקסט על קובץ PDF.

שתי האפשרויות לא נחלו הצלחה מרובה; ההפיכה לקובץ DOC נעשיתה בצורה קטסטרופלית (למעט תוכנה אחת המוסיפה watermark).

התוכנות שמאפשרות להוסיף טקסט בקובץ הPDF, רובן ככולן, עולות כסף (מתחיל באיזור ה60 דולר לתוכנה עלומת שם ועד כמה מאות דולרים לתוכנת הAcrobat Editor של אדובי).

לצערי בזמן הניסוי שהן מאפשרות הן תוקעות במרכז העמוד, באלכסון - watermark ענק שאומר שהשתמשתי בתוכנה X בגרסאת הנסיון שלה ולהסרת הסימון יש לקנות את התוכנה.

כמובן שלא בא בחשבון לשלוח טופס עם סימון ענק שכזה.

כאן אתם נכנסים :)

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת הוספת טקסט לקובץ PDF קיים או לחילופין המרה של הקובץ לDOC שבאמת ישמור על מראהו של הקובץ המקורי ויאפשר לי למלא את הטופס בלי לקבל במתנה סימוני watermark ענקיים ?

היות ואני צריך לשלוח את הטופס באי-מייל, בלי תוכנה שכזו האופציה היחידה שנשארת לי היא להדפיס את הטופס, למלא בכתב יד, לסרוק אותו ולשלוח באימייל..

thanks! :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

ההמרה שלהם מאוד בסיסית, המילים יוצאות חצי באותיות גדולות וחצי באותיות קטנות והעיצוב לא בדיוק נשאר זהה - אבל נקווה שזה יהיה מספיק טוב בשבילהם.

שפעם הבאה יגדלו שכל ולא ישימו טופס למילוי כקובץ PDF מוגן אלה כקובץ DOC שאפשר לערוך.

תודה רבה על עזרתך! :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...