Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום!

ברשותי ביואיק לסייבר 1998 3.8L

רצית לדעת האם קיימת אפשרות לא מסובכת(כגון הוספת קיט סופרצארגר) לגרום לאוטו להאיץ מהר יותר?

הוא יחסית מאיץ דיי לאט וזה קצת מוזר לי למנוע כזה גדול. אמנם האוטו גדול וכבד יחסית אבל בכל זאת אני לא מרגיש עוצמה.

תודה רבה לכולם!

תומר.

פורסם

זה מנוע אמריקאי משנות ה90, נכון שהוא גדול,אבל הוא גם דיי דינוזאורי

להשוואה

מנוע שברולט קורסיקה 3100 סמ"ק V6 נותן 150 כ"ס

מנוע שברולט קפריס וי 8 5000 סמ"ק !(שנות ה90) מנפיק לך 200 כ"ס מדהימים.

פורסם

הרכב הזה לא מיועד לפתיחות, עיקר הכוח שלו הוא בתאוצות ביניים(יציאה לעקיפה וכו'),

סע להנאתך על 110 קמ"ש ותן קיק - וספור תוך כמה זמן אתה עובר 180 קמ"ש (רמז - לא יותר מ 5 שניות),

אצלי בבונוביל שהיא מודל 92 ודגם אחד לפני המנוע שלך(שליL27 ושלך סביר להניח L36) זה ככה,

אם בכל זאת חשקה נפשך בסופרצ'ארג'ר, ויש מנוע כמו שלך עם סופרצ'ארג'ר (יתאים בול בלי צורך בשינויים בתא המנוע- רק

תחליף גיר לדגם שהולך עם המגדש - 4T65 HD).

לפרטים טכניים יותר: http://www.bonnevilleforum.com/

שם הם מדברים על כל רכבי GM שיש להם מנוע 3.8 (פונטיאק, ביואיק ואולדסמוביל ואפילו יש כמה "חוטאים" עם שברולט...

:wink:) עם או בלי סופרצ'ארג'ר.

חולה רוח - תמיד עם חלון פתוח...

פורסם

מ110 ל180 בפחות מ5 שניות? או שאתה מדמיין , או שהסקאלה שלך אופטימית מאוד.

אם הרכב שלך עושה מ80 עד 120 בפחות מ5 שניות (שזו תאוצת ביניים יותר קצרה , יותר ריאלית ובמהירות נמוכה משמעותית) - אני אתפלא לאללה וזה ישים אותך לא כ"כ רחוק מאימפרזה טורבו.

המספרים שאתה זורק - "קצת" לא ריאלים - גם לרכבים מהירים יותר.

בקשר למגדש על - זה רחוק מלזרוק ולסוע.

גם מכאנית , גם ניהול , מזרקים או חס וחלילה הבדלים בתוך המנוע.

(לפחות כדי לנצל בצורה נורמאלית ולהגדיל את ההספק באמינות גבוהה)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני חוזר, לא בפתיחות, ולי יש את הSSE בלי הסופר צ'ארג'ר.

ואני לא מדמיין, מנוע עם מומנט כמו שלי- 32 קג"מ החל מ 1700 סל"ד יחד עם 170 כ"ס גם אתה עם צעצוע טורבו תתפלא

איזה עוצמה יש לו, אני ניסיתי ונבהלתי מהקלות והמהירות שאני סוגר איתו סקאלה.

ודרך אגב בדגמים אלו של GM הדגם המוגדש שונה רק במנוע והגיר מהדגם הלא מוגדש - הרכב כ"כ כבד וגדול ובעל מומנט רב גם

בלי המגדש שלא צריך להחליף כמעט כלום.

פורסם
ועם תיבת 4 הילוכים אוטומאטית אני בטוח שהוא יתפלא...

5 הילוכים אוטומט - 4 הילוכים + אוברדרייב.

פורסם

ואני לא מדמיין, מנוע עם מומנט כמו שלי- 32 קג"מ החל מ 1700 סל"ד יחד עם 170 כ"ס גם אתה עם צעצוע טורבו תתפלא

חבל על הזילזול והחוסר ריאליות, אבל העלת את הצעצוע שלי אז בא נדבר עליו.

30 קג"מ , 215 כ"ס על 1100 קילו (פאסימי - רק הנתונים של צ'יפ מדף בלי להתחשב בשום דבר אחר) - אז כן עם ה"צעצוע" שלי - יש לי הרבה יותר כ"ס , כמעט אותו קג"מ ושליש פחות מהמשקל.

אני לא יודע ממה בדיוק אני צריך להתפלא? בכמה מאחורה אתה תמצא את עצמך בכל מצב ריאלי בכביש אמיתי כולל תאוצות ביניים?

בחית , הרכב שלך אולי עושה 10 שניות ל100 וזז יפה במהירויות גבוהות - אבל אל תשלה את עצמך - אלו לא אותם ביצועים.

גם נהגתי ברכב כמו שלך עם הסופרצ'ארג'ר - גם שם אין את המספרים שאתה מדבר עליהם, ונהגתי ונסעתי גם באמריקיות עם כפול כ"ס וכפול מומנט - שם אולי (וגם לא בטוח) המספרים האלו מתקרבים.

אבל כמו שאמרתי - תמדוד מסקרנות 80-120 עם 2 אנשים באוטו עם סטופר, ואז נתחיל לשפוך מספרים.

לגבי השינויים - אני מוכן להתערב שלא מדובר באותה צנרת , באותם מזרקים , באותו יחס דחיסה כנראה , אולי אפילו לא באותו מחשב ועוד כמה דברים "שוליים".

זה לא שים 5000 ש"ח וסע , וגם לא 10.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

קודם כל אני מצטער אם נפגעת, ואני לא מתכוון לזלזל, אבל ליד הבונוביל(5.3 מטר אורך...) כל האצ'בק היא כמו צעצוע(בגודל),

וגם אני התפלאתי עד שלחצתי, ומה לעשות - גם נלחצתי :lol:,

ובקשר לשינוי שהבחור רוצה - אני התכוונתי להחלפת מנוע וגיר ולא להוסיף על הקיים - מבחינה כלכלית כמעט אותו דבר אבל פחות

כאב ראש ותסכים איתי על זה.

maxizem ידידי,

זה 4 + אוברדרייב= 5 הילוכים, גם אני לא הסכמתי עם זה אבל ספרתי...:-)

פורסם

לגירים מסוג: 4T60-E וגם:4T65-E היו 4 יחסי העברה בלבד, כאשר הילוך שלישי עם יחס העברה 1 והילוך רבעי הוא OD בעל יחס העברה קטן יותר. גירסא מחוזקת של גיר:4T65E-HD הותקן על דגמים עם סופר צ'ארג'ר.

על ביויק המדוברת אותם גירים כמו על פונטיאק.

מה שאתה מרגיש בתור יחס העברה חמישי, ככל הניראה מדובר בנעילת ממיר מומנט או שיש לך טעות בחישוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...