Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סובארו לאונה 91' אוטומט, כפי שהבנתי הרכב בעל שלושה הילוכים קידמיים בלבד,

אם כן מהיא מהירות הנסיעה האופטימלית לחיסכון דלק, הרי ידוע שבכל רכב זה 90-100 אבל כאן יש שלושה הילוכים האם זה משנה במשהו.?

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אוקי

קצת מוזר,

היצרן עשה שהמהירות האופטימלית של רכבו הוא 80 קמ"ש,.?

ועוד שהרכב נוסע ועולה מעל 100 קמ"ש בכלל בלי בעיה, כך שזה עוד יותר מוזר . . .

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

אני לא יודע אם זה האופטימלי מבחינת צריכת הדלק אך בספרות היצרן מומלץ בתקופת ההרצה של הרכב ברכב אוטומט לשמור על מהירות מירבית של 80 קמ"ש בהילוך השלישי.

אני מעריך שהצריכה הטובה ביותר תהיה באזור ה80-90 קמ"ש.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אלכס, תקרא את השאלה.

לא שאלו מה המהירות שניתן לנהוג ברכב אלא מה המהירות שתספק צריכת דלק אופטימלית.

100 קמ"ש לא בריא לו? הייתי מאוד שמח אם תוכל לשתף אותי ואת שאר הקוראים על סמך מה אתה מבסס את האמרה הזו? (ואני מאוד נוצר את לשוני)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לפי ספרות שיש לי( 6 ספרים מיצרנים שונים) ולפי ניסיון מהירות אופטימאלית ברכב הזה בגירסה מקורית(בגיר אוטומאטי) הינה 90 קמ"ש.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
אלכס, תקרא את השאלה.

לא שאלו מה המהירות שניתן לנהוג ברכב אלא מה המהירות שתספק צריכת דלק אופטימלית.

100 קמ"ש לא בריא לו? הייתי מאוד שמח אם תוכל לשתף אותי ואת שאר הקוראים על סמך מה אתה מבסס את האמרה הזו? (ואני מאוד נוצר את לשוני)

שלום רב !

ניסיתי להתאפק אך נכנעתי !

משום מה, הכותבים לפני(אלכס ושי )ׁמזלזלים בסובארו!

אין לסובארו שום בעייה ולא מניעה ,לרדת מ120 קמ"ש, בכביש פתוח, בגיר אוטומטי או ידני!

שום נזק לא יקרה לרכב לאורך זמן, מלבד ההיבט הבטיחותי, של נסיעה במהירות גבוהה, וכמובן ברכב שמתוחזק היטב, מבחינת בלמים צמיגים והגוי.

ארז וולף מתאפק, לומר לך שאתה מדבר שטויות, והרכב יכול להגיע ל150 קמ"ש בקלות, מבלי להתייחס להיבט הבטיחותי, ועיניין תצרוכת הדלק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

במצב של מרבית הסובארו בשנתונים הללו (שעוד לא נגרטו) עדיף שלא להגזים במהירות, גם מההבט הבטיחותי , וגם בשל העובדה שהמנוע כבר לא כמו פעם , ויכול להגרם לו נזק.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום רב !

ניסיתי להתאפק אך נכנעתי !

משום מה, הכותבים לפני(אלכס ושי )ׁמזלזלים בסובארו!

אין לסובארו שום בעייה ולא מניעה ,לרדת מ120 קמ"ש, בכביש פתוח, בגיר אוטומטי או ידני!

שום נזק לא יקרה לרכב לאורך זמן, מלבד ההיבט הבטיחותי, של נסיעה במהירות גבוהה, וכמובן ברכב שמתוחזק היטב, מבחינת בלמים צמיגים והגוי.

ארז וולף מתאפק, לומר לך שאתה מדבר שטויות, והרכב יכול להגיע ל150 קמ"ש בקלות, מבלי להתייחס להיבט הבטיחותי, ועיניין תצרוכת הדלק.

בברכה

צביקה

שלום צביקה

חלילה שאני יזלזל בסובארו!

זה רכב טוב ואמין,אך סה"כ המנוע כבר לא חדש ולטווח הארוך כדאי לא לאמץ אותו!

זאת הייתה כוונתי.

פורסם

מנוע 1600 ידני מגיע ל150? הסויפט שלי הגיעה ל150.

עם אתה מתכנן על הרכב לעוד עשרים שנה סע 50, עם הוא מתוכנן לשנה-שנתיים 100-120 סביר לחלוטין.

פורסם
כדי לסבר טיפה את העין:

[ATTACH]190827[/ATTACH]

הטבלה הזאת היא בעת הרצה, או שנדמה לי שזה כתוב שם.....

קיצר,לפי דעתי 100 קמ"ש לדיאל במצב נורמאלי זה כלום,לא מאמץ שום דבר,גם לדיאל גמורה לפני גריטה 100 זה עדיין כלום, גם 110 וגם 120 לא יגרום שום נזקים.

לא לשכוח מדובר במנוע בוקסר עם אמינות מופלגת.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...