Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטבלה היא אכן לזמן הרצה, אך רק כדי להראות למגיבים כאן את המהירות המומלצת על פי הילוכים, ובכך ש100 קמ"ש ומעלה יתכן, ולא פוגע במנוע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

קראתי את השירשור, גם לי קשה להתאפק.

סע במהירות התנועה מסביב, אם זה 100, אז סע 100. אם זה 110, סע 110.

כשאתה נוסע 80 בכביש בינעירוני, בו שאר התנוע זורמת במהירות 110, אתה מפריע לתנועה, ומאלץ את שאר הנהגים לעבור נתיב ולעקוף אותך. וגורם להכבדת העומס על הכבישים, שגם ככה עמוסים יותר מידי.

פורסם

אני מצתער , פשוט לא עניתם לי בכלל על השאלה והדיון יצא לגמרי מהנושא,

הרכב שלי נוסע בלי בעיה 110 ואף 120 בלי מאמץ בכלל, כך שלגבי "האם הרכב מסוגל או לא" זה לא השאלה,

האלה היא לגבי החיסכון בדלק בלבד,

השאלה התעוררה בגלל שאני נוסע בלי מאמץ על 110-120 קמ"ש , ואמר לי חבר שהנסיעה לצריכת דלק אופטימלית כיון שהרכב בעל 3 הילוכים בלבד היא 80 קמ"ש ,

האם הדבר נכון, ?

ובכמה משמעותי?

נ.ב. אודה לכם אם תתיחסו גם לכך שהרכב בעל 3 הילוכים בלבד, מהם ההשלכות, כידוע כל רכב אוטמט אחר מצוייד ב4 הילוכים...

ואהבת לרעך כמוך

פורסם

זה שהגיר מצוייד ב3 הילוכים לא אומר כלום!!

יכול להיות שה3 הילוכים אלו הילוכים ארוכים, ויתכן שהמצב יהיה שבמהירות 90קמ"ש המנוע יהיה על 2800סל"ד, ורכב עם 4 הילוכים יהיה באותו הסל"ד במהירות הזו.

צריך לדעת מהם יחסי ההעברה בגיר, או לפחות למדוד בעזרת שעון סל"ד מהו הסל"ד ב90-100קמ"ש ואז נוכל להעריך את המהירות האופטימלית.

פורסם

חלק גדול של רכבים פעם צוידו בגירים בעלי 3 הילוכים בלבד, ה-DL היא ממש לא היחידה.

לצורך הדוגמה, לנסר, 323, שרייד וגם יקרות יותר.

לשאלתך, מהניסיון שלי עם הלנסר, לא הרגשתי הבדל בין 80 ל- 90.

סע לפי המצב בכביש, ברכב תקין ההבדלים הם זניחים

פורסם

השאלה היא לגבי החיסכון בדלק בלבד,

השאלה התעוררה בגלל שאני נוסע בלי מאמץ על 110-120 קמ"ש , ואמר לי חבר שהנסיעה לצריכת דלק אופטימלית כיון שהרכב בעל 3 הילוכים בלבד היא 80 קמ"ש ,

האם הדבר נכון, ?

ובכמה משמעותי?

נ.ב. אודה לכם אם תתיחסו גם לכך שהרכב בעל 3 הילוכים בלבד, מהם ההשלכות, כידוע כל רכב אוטמט אחר מצוייד ב4 הילוכים...

שלום רב !

אין כל מניעה לנסוע 100או 120 קמ"ש.

אפ אתה רוצה לנסוע במהירות 80 בכביש החוף קנה לך עגלה עם חמור, וואל תיסע בין 7:00 ל9:00 בבוקר כמו שחל איסור על רכב אספנות.

בנסיעה במהירות 80 קמ"ש, אכן תוכל להגיע לתצרוכת דלק אופטימלית, אך אם תטפל בקרבורטור , תוכל גם לקבל תצרוכת דלק אופטימלית, שלא תרד מ12 ק"מ לליטר בנסיעה בכביש החוף במהירות שיוט שלא תעבור את ה110.

אכן יש הבדל ניכר בנסיעה ב80 ל120, אך היא שולית לגבי ההנאה בנהיגה, ולהפרעה ךנוהגים בנתיב שלך, כולל נהגי משאיות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...