Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי,

בדיוק, מדובר באלקנטרה, אבל לא סתם אלקנטרה, לצערי רובנו פה בארץ פשוט לא יודעים מזה בכלל אלקנטרה, כי פשוט אין, גם מי שטוען שמוכר אלקנטרה אמיתי מדובר בזיוף נחמד ולא מעבר, חלקם טובים יותר חלקם פחות (תאמינו לי בדקתי).

בקצרה, אלקנטרה הוא פטנט בלעדי ורשום, הוא למעשה התגלה על ידי מדען יפני בשנת 1970 שלאחר מכן מכר את הזכויות לחברה איטקלית בשם "Alcantara SpA", מאז ועד היום לחברה יש פטנט בלעדי על החומר וסימן מסחרי רשום על המותג\שם כאשר הוא מיוצר במפעל אחד בלבד באיטליה ומשם מופץ למספר מפיצים בודדים ברחבי העולם, החומר האמיתי לא דומה לשום דבר שנמכר פה בארץ, לא באיכות, לא בהתנהגות, לא באורך החיים, לא במראה ואפילו לא בגוון, רק בשביל לסדר את האוזן, מחירו של אלקנטרה פה בארץ נע בין 130 ל-150 ש"ח למטר, בעוד שמטר אחד של אלקנטרה אמיתי נמכר ב-50 פאונד למטר לפני משלוח\מס\מע"מ וכו'.

לאחר שהבאתי דוגמאות מחו"ל וביצעתי השוואה פה בארץ למה שניתן להשיג, זה די ברור כבר במה בחרתי לא?

מה נעשה איתו ברכב? פרטים בהמשך, אני רק יכול להגיד שיצאתי אתמול מיוסי ככה :shock:, ביינתים תמונה קטנה. ;)

CIMG4421 (Large).JPG

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עשיתם פלוקינג לגלגל הגה מסיבי אלקנטרה! :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מקווה שאתה מתכוון לרפד את המושבים אחרי כל זה

כי אחרחת הדש בורד והדלתות יהיו WOW

והמושבים יהיו WOW רק ביפנית נפוצה :D

פורסם

גורל,

הייתי יותר משמח לרפד את המושבים, אבל בעלות של החומר הזה אין מצב שזה יקרה, אלא אם כן מישהו פה מחפש כליה? :screwy:

דני.

פורסם

אתה יכול לרפד את המושבים עם משהו אחר

נגיד עור אפור יכול להיות טוב

עורות אפשר להשיג במחירים לא כלכך גבוהים בכלל

פורסם

גורל,

מי כמוך יודע מה קורה לעור בשמש הישראלית? על אחת כמה וכמה עור זול, מלבד זאת אל תשכח שיש פה עלויות תפירה והמון זמן עבודה של יוסי, אם זה ימשיך בקצב הזה שכל יום מתווסף משהו חדש לפרוייקט התאריך סיום יהיה 2012.

דני.

פורסם
אדי,

אלקנטרה הוא בד ולא סיבים ולכן פלוקינג נשלל. :p

דני.

תן לי את הבד הזה - חמש דקות ביחד עם מולטי שף והרי לך סיבים :-P:-P:-P

גורל - אין WOW ביפנית עד כמה שזכור לי אבל יש "קה-וואה-ני" - שזה אומר איזה חמוווווודדדד :-D או שזה חמודה בעצם...

עריכה - אפרופו דני - חשבת אולי להכניס IPAD לבלנדר???

I looooove my new Ipad :) :) :)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דני כרגע הייתי אצל יוסי וראיתי אותו עמל על הדלתות שלך, אני חייב לציין שמי שלא ראה את יוסי עובד לא יבין את רמת ההשקעה, הפדנטיות והירידה לפרטים שנדרשת לעבודה מסוג זה, יוסי אני מעריץ אותך.

דני הדלתות נראות סוף הדרך, סליחה מדהימות ומטריפות, הבד הזה כל כך יפה ... והשילוב של הצבעים.

מחכים לעוד עדכונים

בהצלחה עם המשך הפרוייקט.

ערן

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

אני חושב שערן ניסח זאת היטב, מי שלא מגיע ליוסי ורואה את הזמן וההשקעה, רמת הירידה לפרטים, הפדנטיות האין סופית, המקצועיות ומעבר להכל את האוטו עצמו פשוט לא מבין במה מדובר, המצלמה לא מצליחה וגם לעולם לא תצליח לשקף או להעביר אפילו חצי, אפילו לי כבר נגמרו המילים לתאר, ראבק יוסי הרסת לי את הבריאות כבר.

אני אתן לתמונות לדבר בעד עצמן (למרות ששוב, הם פשוט עושות עוול למציאות) נתחיל בדשבורד שעדיין לא גמור:

CIMG4428 (Large).JPG

CIMG4429 (Large).JPG

CIMG4523 (Large).JPG

CIMG4529 (Large).JPG

CIMG4538 (Large).JPG

CIMG4539 (Large).JPG

CIMG4557 (Large).JPG

CIMG4571 (Large).JPG

• תוכן חדש...